Ailesi yuzunden bosandik

Böyle karamsar olmayin, inanin adiniza durumunuz üzücü olsa bile sevindim cünkü bu insanlardan kurtuldunuz. Calisirsiniz emin olun cok daha iyi bir hayatiniz olur.
bu kötü günler gelip gecicidir. Hicbir zaman böyle kötü devam etmez. Elbet birgün isler yluna girer. Biraz sabirli olun, Allah a birakin. hayirlisini isteyin.
Toparlanirsiniz, zamanla bir bakmisiniz ki hersey geride kalmis. güclüsünüz inanin bu dertlerle basacikabilen her insan güclüdür, buna inanin. Kendinize inanin güvenin. Bunu basardiktan sonra zaten sizi üzebilecek birsey kalmaz etrafinizda. Ne olur umutsuzluga kapilmayin, güzel günler gelecektir.

Insallah bunuda atlatirim. Insanin zoruna gidiyor, aylarca bunlarin cirkefligini cektim dedikleri laflara sustum. Hepsi icime oturdu.. Buda gecer Allah buyuk.
Ben yine erken kurtuldum, yine buna sukur. Cocugum olsaydi daha zor olurdu hersey.. Gucumu toplayip yoluma devam etmeliyim tek basima

Ne geliyorsa cahil cuheda insanlardan gelıyro işte. Anasıda oğluda biraz akıllı olsalardı

Ne geliyorsa cahil cuheda insanlardan gelıyro işte. Anasıda oğluda biraz akıllı olsalardı

Annesi cahil sonradan gorme, babasida oglundan uzak duramiyor. Birlikte ise gidiyorlar ama yetmiyor. Ben kocamla rahatca aksam cayimi bile icemiyorum hergun ariyorlar. Babasina hic toz kondurmiyor. Bundan sonra otursunlar beraber.

Allah kimseyi boyle bi ailenin kapisina dusurmesin insallah

Insallah bunuda atlatirim. Insanin zoruna gidiyor, aylarca bunlarin cirkefligini cektim dedikleri laflara sustum. Hepsi icime oturdu.. Buda gecer Allah buyuk.
Ben yine erken kurtuldum, yine buna sukur. Cocugum olsaydi daha zor olurdu hersey.. Gucumu toplayip yoluma devam etmeliyim tek basima

Aynen ya cocugunuz olsaydi, resmen ucurumdan dönmüssünüz. allah daha güzel kapilar acacaktir. Yasadiklariniz kolay degil ama daha güclü olmak zorundasiniz. Daha cok gencsiniz. Rabbim sizi hayirli insanlarla karsilastiri insallah

Back
X