Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle silahli oyunlar online oyniyo.
Yani sonucta yeni evliyiz. Bu kadar degisim sasirtiyo beni. Bukadar da bagimlilik olmaz ki pes dedirtiyo insana. Nebilim normal evli cift gibi degiliz sanki cok bunaldim cook..
Calisio, calistigi gunler gelir gelmez bilgisayar basinda. Izinli oldugu gunler sabah kahvalti yapmadan gecer basina gece yatasiya kadar ayni pozisyonda kalir.Anlamadım eşin çalışmıyor mu..sabahtan akşama oyun mu olur..daha bir aylık beben var kaldırsın kicinida az yardım etsin, senle vakit gecirsin..valla benim için başlı başına boşanma sebebi..
Cok konustum ama degismiyo maalesefSize de yazık yeni doğum yapmışsınız yardımcı olması lazım.
Bence konuşun onun için de iyi değil çok bilgisayarda takılmak fiziksel olarak da iyi değil hasta olabilir.Bilgisayarı kapatın bir süre.
Ama olmaz ki hadi çalıştığı gunleri geçtim, insan izinli olduğu gün alır karısını çocuğunu bi gezdirir hava aldırır.. bilgisayarı bozmayı denesen, belki bir sure oynamazsa oyundan soğur..Calisio, calistigi gunler gelir gelmez bilgisayar basinda. Izinli oldugu gunler sabah kahvalti yapmadan gecer basina gece yatasiya kadar ayni pozisyonda kalir.
Yardim olarak cok az bebegin basini bekler bi isim varsa anca bu..
Hepsi mi aynı bunların ya eşleriyle zaman geçirmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar! Oyun olmaz arkadaş olur arkadaş olmaz uyku olur uyku olmaz aile olur aile olmaz işe koşar! Benim ki de dönem dönem sarıyor bu seçeneklerden birine. Eşle vakit geçirmek dışında her seçenek nasıl daha cazip geliyor anlayamıyorun![]()
Yildirma politikasi yapacaksiniz.
Bilgisayar kaldirmak falan cozum olmaz.
Oyun bilgilerini ogrenin. Oynadigi karakteri mumkunse oldurun.
Yukseldikce oldurmeye devam edin.
Bi zaman sonra yeniden baslamak istemez. Ama size cok agir tepki verebilir dikkatli olun.
Ben de eski bi oyun bagimlisiyim. En iyi yontem bu olur bence. Ama adamin huyunu karisi bilir tabiiEmin misiniz adam cinnet geçirebilir![]()