Koca derdi

Silahlı oyunlar falan mı ?
Bir zamanlar bende de vardı.Bırakmak için bilgisayarı kapattım şimdi yeni yeni az biraz oynuyorum.Oyun bağımlılığı korkunç bir şey.Saatin nasıl geçtiği belli olmuyor,vücut oturmaktan ağrıyor insan masa başından kalkana kadar anlamıyor,saçmasapan şeylere sinirleniyor,bir oyunu bile ciddiye almaya başlıyorsun falan filan...
Bence konuşun bırak şunu bir konuşalım deyin.Bilgisayarı kaldırmak istediğinizi söyleyin.

Abartmıyorsun canım.Hem lohusa psikolojisi,yorgunluğu daha hassas dönemindesin.Ama yeni jenerasyon erkekleri malesef böyle,çağımızın hastalığı bilgisayar bağımlılığı.

Aynen oyle silahli oyunlar online oyniyo.
Yani sonucta yeni evliyiz. Bu kadar degisim sasirtiyo beni. Bukadar da bagimlilik olmaz ki pes dedirtiyo insana. Nebilim normal evli cift gibi degiliz sanki cok bunaldim cook..

Anlamadım eşin çalışmıyor mu..sabahtan akşama oyun mu olur..daha bir aylık beben var kaldırsın kicinida az yardım etsin, senle vakit gecirsin..valla benim için başlı başına boşanma sebebi..

Aynen oyle silahli oyunlar online oyniyo.
Yani sonucta yeni evliyiz. Bu kadar degisim sasirtiyo beni. Bukadar da bagimlilik olmaz ki pes dedirtiyo insana. Nebilim normal evli cift gibi degiliz sanki cok bunaldim cook..

Size de yazık yeni doğum yapmışsınız yardımcı olması lazım.
Bence konuşun onun için de iyi değil çok bilgisayarda takılmak fiziksel olarak da iyi değil hasta olabilir.Bilgisayarı kapatın bir süre.

Anlamadım eşin çalışmıyor mu..sabahtan akşama oyun mu olur..daha bir aylık beben var kaldırsın kicinida az yardım etsin, senle vakit gecirsin..valla benim için başlı başına boşanma sebebi..
Calisio, calistigi gunler gelir gelmez bilgisayar basinda. Izinli oldugu gunler sabah kahvalti yapmadan gecer basina gece yatasiya kadar ayni pozisyonda kalir.
Yardim olarak cok az bebegin basini bekler bi isim varsa anca bu..

Size de yazık yeni doğum yapmışsınız yardımcı olması lazım.
Bence konuşun onun için de iyi değil çok bilgisayarda takılmak fiziksel olarak da iyi değil hasta olabilir.Bilgisayarı kapatın bir süre.
Cok konustum ama degismiyo maalesef :(

Calisio, calistigi gunler gelir gelmez bilgisayar basinda. Izinli oldugu gunler sabah kahvalti yapmadan gecer basina gece yatasiya kadar ayni pozisyonda kalir.
Yardim olarak cok az bebegin basini bekler bi isim varsa anca bu..
Ama olmaz ki hadi çalıştığı gunleri geçtim, insan izinli olduğu gün alır karısını çocuğunu bi gezdirir hava aldırır.. bilgisayarı bozmayı denesen, belki bir sure oynamazsa oyundan soğur..
Aslında eşinin psikolojik yardıma ihtiyacı var..hayat oyun olmuş onun için, psikiyatrist e gitmeyi teklif et..

Biraz daha toparlan havada sıcak al bebeğini yürüyüşe çık. Bir zaman sonra dank edecek kafası siz böyle yapınca.

Koca derdi deyincce,e vlenmek istiyorsun da birini bulamadın sandım önce,

Konuna gelirsek;

Canım,evlenince erkekler değişiyor diye boşuna dememişler .Eşin böyle bir adamsa,planlarını tek başına yapmaya hazırla kendini.

Boşan ya da boşanma gibi şeyler diyemem ben.Böyle bir sebepten de boşanılmaz kanımca.

Ama görünen o ki,bu evlilikte tek başına hareket etmen gerecek .

Tek başına gez,ne bilim o oyun oynarken ben alışverişe gidiyorum de,Kızlarla program yaptım vs.de..

Sen de onu dışla biraz,belki seni dışarıda birine kaptırma korkusu yaşar..

Evli olmadığım için ilk aklıma gelen bunlar.

Hepsi mi aynı bunların ya eşleriyle zaman geçirmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar! Oyun olmaz arkadaş olur arkadaş olmaz uyku olur uyku olmaz aile olur aile olmaz işe koşar! Benim ki de dönem dönem sarıyor bu seçeneklerden birine. Eşle vakit geçirmek dışında her seçenek nasıl daha cazip geliyor anlayamıyorun :KK62:

Bazı oyunlar bağımlılık yapıyor.
Bir ara clash of king oynuyordum, uyanır uyanmaz pc açıyordum eşim eve gelene kadar, hatta bazen savaşlara katılıyorduk gecenin bir yarisi klandaki arkadaşlar arıyordu :KK70:

Kurtulduk şükür.

Silsin ne oynuyorsa.
İnsan eğlencesini de karısıyla yapar, sohbetini de başkalarına veya dışarıya gerek yok.

Bilgisayari bozun.

Girin denetim masasina gerekli gereksiz ne varsa silin, elbet çöker. Ya da virüs bulaştırin. Truva yerleşince gitmiyor epey uğraştırır :)

Hepsi mi aynı bunların ya eşleriyle zaman geçirmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar! Oyun olmaz arkadaş olur arkadaş olmaz uyku olur uyku olmaz aile olur aile olmaz işe koşar! Benim ki de dönem dönem sarıyor bu seçeneklerden birine. Eşle vakit geçirmek dışında her seçenek nasıl daha cazip geliyor anlayamıyorun :KK62:

Çünkü ülkemizde çoğu erkeğin evlilik anlayışı yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın olduğu için eşle zaman geçirmek külfet geliyor. Eş derken kadin elnanin iş yapan yarısı erkek keyif süren istedigini yapan yarısı oluyor sanırım.

Hem yeni evli, hem de yeni anne babasınız.
Sizlerin heyecandan havalara uçması gerekirken, bence eşiniz sorumluluk duygusundan kaçmak adına kendini sanal bir ortama sürüklüyor.
Daha evli bir adam olmayı yaşamamışken, baba olmayı da kaldırabilecek gibi değil.
Bebeğinizin güneş görmeye, ilgiye ve mutlu bir aileye çok ihtiyacı var.
Sürekli bilgisayar başında bir adam ne kocalık yapabilir ne de babalık.
Bu zamanlarda herzamankinden daha fazla ihtiyacınız olduğunu hatırlatın ve alın karşınıza güzelce konuşun.
Aile olmaya bir yerden başlamanız gerektiğini ve bu şekilde işlerin düzgünce yürümeyeceğini anlatın.

Yildirma politikasi yapacaksiniz.
Bilgisayar kaldirmak falan cozum olmaz.
Oyun bilgilerini ogrenin. Oynadigi karakteri mumkunse oldurun.
Yukseldikce oldurmeye devam edin.
Bi zaman sonra yeniden baslamak istemez. Ama size cok agir tepki verebilir dikkatli olun.

Yildirma politikasi yapacaksiniz.
Bilgisayar kaldirmak falan cozum olmaz.
Oyun bilgilerini ogrenin. Oynadigi karakteri mumkunse oldurun.
Yukseldikce oldurmeye devam edin.
Bi zaman sonra yeniden baslamak istemez. Ama size cok agir tepki verebilir dikkatli olun.

Emin misiniz adam cinnet geçirebilir :bicak:

Back
X