• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca dünyada anne eksikliğini hissetmek

gozdesoganli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
79
6
3
34
Merhabalar herkese,

Yeni işe başladım, çok yoğun çalışıyorum kızıma eşimin kardeşi bakacak bi süre, annem çok yakınımda olmasına rağmen bir gün çocuğu getir ben ilgileneyim demedi veya halledebiliyor musun işini demedi. Ya da yemeğin var mı sormuyor, doğum zamanı kayınvalidem ilgilendi benimle, işe başladım yine onlara sattı beni. Geçen bir gün yemeğe gittik onuda ben dedim geleceğiz diye, ordada kızım yerlere bişey döktü ay döküyor süpürge yapamıyorum diye söylendi.
Sonra oraya gittik artık döneceğiz bana işimin nasıl gittiğini soruyor. O kadar üzülüyorum ki ama bakıyorum sosyal medyada veya Whatsapp gruplarında çok aktif. Çok mu zor ya aramak sormak? Çok kafama takıyorum

Maalesef kimisi aramadan duramaz kimiside böyle alabildigince vurdumduymaz oluyor hayat cok garip herkesin derdi kendinden büyük uzulmekten baska birsey gelmiyor elden

Anneniz böyleyse yapacak çok da bir şey yok. Arayıp sorsa daha ilgili olsa iyi ama bazen olmayınca olmuyor. Doğum zamanı benim de annem gelemedi gelmek istiyordu ama şartları müsait değildi kvalidem hastanede yanimda kaldı. Insan kendi annesini daha çok arıyor yakınında olmasını istiyor

Belki de o da sizden ayni şeyleri bekliyordur.
Hic aramıyor sormuyor diyordur.
Büyükler daha nazlı oluyor küçüklerden.
Benim babam bir gün dedi ki sen beni aramayali tam 17 gün oldu.
Saymış resmen 🙈
Kendi de aramadı. Ama beklemiş.

Merhabalar herkese,

Yeni işe başladım, çok yoğun çalışıyorum kızıma eşimin kardeşi bakacak bi süre, annem çok yakınımda olmasına rağmen bir gün çocuğu getir ben ilgileneyim demedi veya halledebiliyor musun işini demedi. Ya da yemeğin var mı sormuyor, doğum zamanı kayınvalidem ilgilendi benimle, işe başladım yine onlara sattı beni. Geçen bir gün yemeğe gittik onuda ben dedim geleceğiz diye, ordada kızım yerlere bişey döktü ay döküyor süpürge yapamıyorum diye söylendi.
Sonra oraya gittik artık döneceğiz bana işimin nasıl gittiğini soruyor. O kadar üzülüyorum ki ama bakıyorum sosyal medyada veya Whatsapp gruplarında çok aktif. Çok mu zor ya aramak sormak? Çok kafama takıyorum
bir arkadaşım da benzerini yaşadı. dogum yaptı. k validesi gelip baktı annesi 2 kez yalandan uğradı. yemek vs dahi getirmedi o denli. arkadaşıma ben yemek goturdum.
üzülmek size yarar sağlamaz. öyle kabul edip beklenti olmasın. yoksa beklenti demek hayalkirikligi bol uzuntu demek..

annenizin yapısı böyle demekki, ben olsam bende üzülürdüm hani kv falan neyse de anne her koşulda yanımızda olandır diye biliriz ya
Onu öyle kabul ederseniz daha az kırılırsınız

Benim eşimin annesi de böyle tam 2 yıl oldu aramadı sormadı hiç oğlunu. Bazı insanlar anne de olsa malesef bencik oluyor

Merhabalar herkese,

Üzuldm canm kimileri bole gamsız oluyorlar sanki cocugumu dıslıyo sevmiyo gbi algılanıyor kafasi gelmiyodur belki ne bikim benim annemi aramasam o beni illaki arar sorar pandemiden ben gidemem evine ama o devamli gelir sakin ol isine cocuguna odaklan vardir bi yolu elbet olmadi bakici tutarsn

Aranizda herhangi bir çıkar çatışması var mi bacım?

Hayır annemle hiç bi problemimiz olmadı sadece bana soğuk davranıyor 3 kardeşiz, ben çokta ilgilenrm düşkünüm ama aynı karşılığı göremiyorum ve çok canımı sıkıyor bu durum, arayacak yarın biliyorum gelin diyecektim de şöyle oldu da sıralayacak. İçimden geldi diye söylemek istiyorum ama susuyorum hep

Bakıyorum arkadaşlarıma o kadar iyilerki anneleriyle benim annem hep başkalarına yazar konuşur bana yazmaz

Back
X