şöyle örneklendirerek anlatayım,
ben mesela 17 yaşımdan beri çalışıyorum şu an 30 yaşındayım. evliyken de çalıştım boşandım hala çalışıyorum. ve şu durumda emekliliği hayal dahi etmiyorum. bakın edemiyorum değil etmiyorum.
şimdi biri bana dese ki al sana aylık 5000 tl maaş evde otur, yapamam. laf değil gerçekten camdan falan atarım en sonunda kendimi. ama ev hanımlarına saygım sonsuz asla da laf söylemem, evde oturup kısır yiyiyosunuz buraya laf söylüyosunuz filan gibi çirkin şeyler asla söylemem. onlar da zor bir işte çalışıyorlar bana göre.
mesela ben bi makarnayla akşamı geçiştirebilirim ama bir ev hanımından hani bizim toplumumuzda 3 çeşit yemek beklenir kusursuz olmalıdır ütüsü temizliği çocuk bakımı eğitimi ders çalıştırması filan mükemmellik beklenir ya şayet kadın "TÜM GÜN EVDEYSE"
bana göre bu hayatı kötüleyen biri de, aslında kendisi de ev hanımı olmak isteyip olamadığı için kötülüyodur.
dediğim gibi BANA GÖRE böyle, kabul etmek onaylamak zorunda değilsiniz. illa ki sizin de kendi fikriniz olur, bu da benim düşüncem.
not: tekrar yazayım, muhabbete konu olan üyeyi de konuyu da bilmiyorum.