juliettt Nirvana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2007 368 1 641 İzmir 22 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #1 dunyamızın boyutu :bbo::1shok::1shok:
selda19 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2006 240 1 96 Antalya 22 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #2 Cadiarzucadiarzu
*mavili* ...:::Ruzişim:::... Kayıtlı Üye 26 Şubat 2007 3.597 10 316 40 Ankara 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #3 hakikaten kum tanesi kadar bile değiliz....yarabbim nasıl yaratmış...
serenn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2007 474 5 96 43 Ankara 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #4 PaylaŞımın için teşekkürler, gerçekten çok ilginçmiş..
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #5 :1shok: Hadi canıım
B belissimo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 437 2 96 49 İzmir 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #6 Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s
Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s
juliettt Nirvana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2007 368 1 641 İzmir 23 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #7 belissimo .!.: Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum.
belissimo .!.: Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum.
gulsehri Guru Kayıtlı Üye 20 Nisan 2007 759 3 316 Diğer 25 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #8 Ilginc ve guzel bir paylasim,tesekkurlerrr...
tahinpekmez Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ekim 2007 294 0 641 Bursa 27 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi juliettt #9 belissimo .!.: Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s Genişletmek için tıkla... aynen ben de katılıyorum yüce rabbim nasıl yaratmış şüphesiz çok muazzam
belissimo .!.: Daha önceden de okumuştum.Evrendeki milyarlarca galaksiden sadece biri olan güneş sisteminin içindeyiz.yani bulunduğumuz düzen gibi daha niceleri var. Bu muazzam dengeye materyalist gözlerle bakanları anlamıyorum.Yok evrimleşmişiz, yok maymundan gelmişiz. Benim kalbim,ruhum Yaradan'la atıyor ve bu mükemmeliği düşündükçe şükrediyoruma.s Genişletmek için tıkla... aynen ben de katılıyorum yüce rabbim nasıl yaratmış şüphesiz çok muazzam