hee onu istiyo bencedeŞimdi kocalarimizla nasil sevistigimizi mi anlatacaz anlamadim
kırbaç ve kelepçe alYa kızlar nasıl söylesem biliyorum amaa geceleri eşime değişik fanteziler yapmak istiyorum. Hep böyle sade sade ilişki olması da insanı bıktırıyor.ayıptır sormasıı Siz gece nasıl başlatıyorsunuz. Neler yapıyorsunuz. Biraz fikir versenizzz
Bunun için en büyük icatlardan biri "gırgır" mış.
Ben de burada öğrendim.
Grinin elli tonunu oku orada var!Ya kızlar nasıl söylesem biliyorum amaa geceleri eşime değişik fanteziler yapmak istiyorum. Hep böyle sade sade ilişki olması da insanı bıktırıyor.ayıptır sormasıı Siz gece nasıl başlatıyorsunuz. Neler yapıyorsunuz. Biraz fikir versenizzz
Gir gir derken? Bu normal girgir yani. Halilara ekmek kirintisi felan dokuldugu zaman girgirlamak icin demi? Hic bisi cozemedim bir girgirla cinsellikte ne yapilabilir kiBunun için en büyük icatlardan biri "gırgır" mış.
Ben de burada öğrendim.
Bunun için en büyük icatlardan biri "gırgır" mış.
Ben de burada öğrendim.
Ya su girgir olayini bi benmi bilmiyorum yaGırgır demeye geldimkiiii gec kalmisim
Gecelik gırgır kombinasyonu yapın
Ahahaha her cinsellik konusunda gırgır olayını patlatayım diyorum önce davranıyorsunuz bacılar olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?