- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Yasin kucuk buyuyunce ogrenirsinGir gir derken? Bu normal girgir yani. Halilara ekmek kirintisi felan dokuldugu zaman girgirlamak icin demi? Hic bisi cozemedim bir girgirla cinsellikte ne yapilabilir ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasin kucuk buyuyunce ogrenirsinGir gir derken? Bu normal girgir yani. Halilara ekmek kirintisi felan dokuldugu zaman girgirlamak icin demi? Hic bisi cozemedim bir girgirla cinsellikte ne yapilabilir ki
7 aylık gebe karnınla zor olmaz mı?Ya kızlar nasıl söylesem biliyorum amaa geceleri eşime değişik fanteziler yapmak istiyorum. Hep böyle sade sade ilişki olması da insanı bıktırıyor.ayıptır sormasıı Siz gece nasıl başlatıyorsunuz. Neler yapıyorsunuz. Biraz fikir versenizzz![]()
hamile elbisesiyle seksi dans et mesela :)Ya kendi gecenizi anlatın demiyorummm kızlaar anlayın ha iştee![]()
Ya kızlar nasıl söylesem biliyorum amaa geceleri eşime değişik fanteziler yapmak istiyorum. Hep böyle sade sade ilişki olması da insanı bıktırıyor.ayıptır sormasıı Siz gece nasıl başlatıyorsunuz. Neler yapıyorsunuz. Biraz fikir versenizzz![]()
nasıl ben anlamadımBunun için en büyük icatlardan biri "gırgır" mış.
Ben de burada öğrendim.![]()
hamileymişsiniz koca karnınla canın fantezi mi istiyor gerçekten ben gece ağrılarımdan uyuyamıyorum bileYa kızlar nasıl söylesem biliyorum amaa geceleri eşime değişik fanteziler yapmak istiyorum. Hep böyle sade sade ilişki olması da insanı bıktırıyor.ayıptır sormasıı Siz gece nasıl başlatıyorsunuz. Neler yapıyorsunuz. Biraz fikir versenizzz![]()
Tüm seriyi okusun :)Grinin elli tonunu oku orada var!![]()
Bu tarz bir konuda bir üye tayt giyip yerleri girgirla diye tavsiye vermişti. Sanırım ona atıfta bulunuyorlar.nasıl ben anlamadım
Gırgırı olmayan eliyle yer silsinBunun için en büyük icatlardan biri "gırgır" mış.
Ben de burada öğrendim.![]()