Koca ile küsmek

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Kocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?

Eger hakliysan geri adim atma. Muhtemelen ozur falan dilemeden kendiliginden konusmani falan bekliyor. Birak küserse küssün

Başka bi konuya da yazdım küstüğü zaman yokmuş gibi davranıyorum evin içinde ayrı takılıyoruz üstüne düşüştükçe sürekli senden adım atmayı bekliyo hayırsız

Eşim de ben de küsen daha doğrusu küsebilen insanlar değiliz. Aynı evin içinde küslük çok saçma yetişkin insanlar için.
Arada anlaşamadığımız tartıştığımız elbette oluyor ama bir türlü uzlaşamıyorsak bu konuyu sonra konuşalım lütfen diyoruz. Kitap okuyoruz sonrasında ya da yürüyüşe çıkıyoruz ayrı olarak. O sürede ikimiz de düşünüyoruz o konuyu tekrar ve kendimize verdiğimiz mola bitince illa ki birimizden biri adım atıyor. Özür dilenmesi gereken diliyor ortada özürlük bir şey yoksa da ikimiz de fevri davranmışsak mesela birbirimize bakıp gülmeye başlıyoruz ve konu orada kapanıp gidiyor.
Eşim için özellikle kural gibi bir şeydir evliliğin başından beri yatağa asla küs girilmez, gün asla küs bitirilmez, yatak sebep ne olursa olsun ayrılmaz gibi. Defalarca da konuşmamız gerekse baştan konuşur o gün o konuyu mutlaka kapatır tatlıya bağlarız.
Bence bunlar önemli ve çift olarak iki tarafın da aynı fikirde olup uygulaması gereken alışkanlıklar.

Evliliğimizin ilk zamanları çok olurdu ben küserdim veya kendimi haklı görür konuşmazdım. Eşim bana konuşarak çözmeyi , küsmemeyi öğretti. Küsmek doğru değil ve yetişkin işi değil. Evliliğinizin durum ve akıbetini bilmiyorum ama konuşarak çözmeyi iki tarafın da öğrenmesi gerekiyor. Aksi halde evlilik arap saçına dönüyor

Aa siz boşandınız mı? Eğer sizi yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında mı yaşıyordunuz

Valla geri adım atma yoksa her bir şey olduğunda nasılsa geliyor modu oluyor . Bizde genelde trip atan küsen benim eşim durur aradan zaman geçince hayatım demeye başlar uzatmaz aslında doğrusu bu ama biz kadınlar konuşulsun isteriz daha çok

Ben küs kalamam bana küsülmesinden de nefret edrrim. Bana göre bu ilişkinin bitmesidir. eşim de sevgillik dönemimizdr bunu öğrendi ve küsmez çünkü küsersek bu un nerryr varacağını bilir. Konuşup anlaşmaya çalışırız , yetişkinlr böyle yapar. Şahsen küsmeyi manipüle edilmek olarak görüyorum.

Ben eşimden de babamdan da görmedim böyle bir şey, ilk defa bu forumda denk geliyorum küsme huyu diye bir şeye. Bu hafta küsmeyle ilgili konuyu kaçıncı görüşüm sayamadım. İletişim kurmaktan aciz insanlar bir de evleniyor.

Malesef ben küsmesem bile eşim küser ve çok sinir oluyorum sabır gerektiren bi durum görmezden gelmeye çalışın

Aynı evin içinde küslük bana doğru gelmiyor cok kizdiysam biraz surat asarim ister istemez ama eşim adım atarsa uzatmam barışırım. Sorunları büyümeden küçükken halletmek taraftariyim kusunce dallanip budaklaniyor ne gerek var, konusun sorun neyse çözersiniz

Kocam şükür küsmez sevmezde ama babam anneme kızınca bizlede yani çocuklarıyla da konusmazdi

Çocuklar doğduktan sonra küsmeyi bıraktım, çünkü küsersem evde kim işlerimi görüp yardımcım olacak Çocuktan önce de ben küserdim sağolsun canım eşim hiç uzatmaz laf atar, konuşur dalgaya vurur, bende uzatmam zaten küs kalamazdık.

Küsen insan hiç sevmem.
Ben de arada küserim ama çok haklı isem ve karşıdaki bunu anlamıyor ise anlaması için. Ki şıp diye de anlar konuşmayınca.Konuşur orta yol bulunur.
Onun dışında küsen insan sevmem. Durup dururken trip atan sevmem.
Ayh ben söylemiyorum ama sen anla diyen insan sevmem.
Daha doğrusu konuşmadan,anlatmadan saçma salak ergen bike sayılmayan davranışlara girenleri sevmem.
Ayhh o nedir küsmek ilkokulda gibi.
İyi bari gelip saçınızı falan çekmiyor eşiniz.
Ha soru neydi küsse nasıl geçerdi süreç?
Bırakın kendi haline derdim ama siz oturup tek film izleyemiyorum diyorsunuz(!)
Yapamıyorum dediklerinize zorlayın başka çareiisi yok bence hiç takmadığınızı anlaması gerek bir yerde

Genelde küsen taraf ben olurdum konusarak cozmeye calıssak bile istedigim cevabı ,acıklamayı duymdıysam uzatırdm kusmeyi.oda o anki sinirle dogru duzgun acıklama yapamaz en geç ertesi sabahankalmax gelir ozur dilerdi Ama evet küsken cok sıkıcı oluyor. Adım atamjyordum ondan bekliyordm hep. Bide eşlerin 3 günden fazla kus kalması harammıs diye bişey var pek önemsemem ama eşim cok inanclı biri oyle seyleri cok önemser o yuzden uzatılsın istemez. Ama artık cok sukur tartısmalarda olmuyor hayatımızda . Gercekten Boyle daha iyiymiş en ufak seye kapris tartısma ilişkinin tuzu bineri derlerdi ya hiç iyibişey degılmiş.tatlı tatlı gecinincgidin küslük vs olmasın Cok fazla küsünce zamanla karısı taraf alısıyor artık sizde ona söyleyin Boyle surekli küstgüün için artık alıştım istersen aylarca küs kal valla cıkar gezer tozar vakit gecicirim danıscagım haber verecegm biri olmayacağı için kafam rahat olurum küsmelerine devam edeblirsin de

Küsmek nedir yaa. Bizimki de yapıyordu ilk başlar. Belki 10- 12 sene evvel filan. Gıcık oluyordum. Guya benim anlamamı beklermiş.
Ben öyle anlamam arkadaş. Sırtına tepesine çıkardım, konuşana kadar çimdiklerdim, daha neler neler yapardım yıldırmak için.
Ben küsmek kadını değilim. Kavga edilecekse edilecek, eteklerimizde ne varsa dökülecek.
Küsen insan sevmem ben, korkarım hem küsen insandan. O anlarda ne düşünüyor bilmem lazım.
Küsmek sinsice geliyor bana.
Ayy hiç çekemem küsen kocayı evi dağıtırım gerekirse ama ko nu şa cak.
Alıştırmayın şunları şöyle mıy mıy mıy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…