- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi happiness s
-
Eşim benim arkadaşım değil ve açıkçası 32 yaşındayım hiç arkadaşlarımla bile kusmedim. Eşler konuşarak sorunlarını çözmeli küslük bir adım bile ilerletmez siziKocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Şu son aylarda erkeklerin üstüne küsme tozu mu atıldı nedir bu? Sanki böyle bir sürü konu gördüm.
Küsme huyu olan insandan nefret edıorum. Bıde erkeklerın çoğu hep kemdılerı haklılar.Kocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Daha simdi tartistik.5 yildir evliyiz 2.5 yasinda oglumuz 6 aylik kizimiz var. Benim icin Sabah 6 da marantob basliyor gece 11 kadar tabi 11 den sabah 6 kadarda deliksiz uyumuyorum kizimi emzir oglum uuaniyor su icir yanina yat uyumasini bekle falan . iki kucuk cocukla ne kadar zorlandigimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi yemegim camasir utu temizligimde geri kalmiyor. Aksam eve gelir yemek begenmez. Utu yaparim surasi kisirik falan der. Hatta gecen gun bana senin yaptigin yemekleri yemek istemiyorum dedi o gunden beri onune yemek koymuyorum. Dunden beri bir markette goturemedim sabah gideri aksam gideriz yarin gideriz dedi gecistirdi. Cocuklarimi eltime biraktim gittim alisverisimi yaptim sonra eve geldiginde alay edip beraber giderdik o marketin havasini koklamaliydim dedi. Bende sinirlendim yeter biktim senin bu memnuniytsiz tavirlarindan hala bekarmissin havasinda geziyorsun alisveris yap ye ic gez bu kadarsin. Evin eksigine bakmazsin birsey desem.gecistirsin dedim . Bana ne dese begenirsiniz benim sadece camasirimi yika baska hic birsey yapma ve benimle.konusma dedi. Dedim anana gotur camasirinida o yikasin. Cekildi odaya. Kizlar inanin doldum artik sacma sapan davransilari yuzunden basimdan agri eksik olmuyor.Kocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Çocuklardan sonra mı değişti?Daha simdi tartistik.5 yildir evliyiz 2.5 yasinda oglumuz 6 aylik kizimiz var. Benim icin Sabah 6 da marantob basliyor gece 11 kadar tabi 11 den sabah 6 kadarda deliksiz uyumuyorum kizimi emzir oglum uuaniyor su icir yanina yat uyumasini bekle falan . iki kucuk cocukla ne kadar zorlandigimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi yemegim camasir utu temizligimde geri kalmiyor. Aksam eve gelir yemek begenmez. Utu yaparim surasi kisirik falan der. Hatta gecen gun bana senin yaptigin yemekleri yemek istemiyorum dedi o gunden beri onune yemek koymuyorum. Dunden beri bir markette goturemedim sabah gideri aksam gideriz yarin gideriz dedi gecistirdi. Cocuklarimi eltime biraktim gittim alisverisimi yaptim sonra eve geldiginde alay edip beraber giderdik o marketin havasini koklamaliydim dedi. Bende sinirlendim yeter biktim senin bu memnuniytsiz tavirlarindan hala bekarmissin havasinda geziyorsun alisveris yap ye ic gez bu kadarsin. Evin eksigine bakmazsin birsey desem.gecistirsin dedim . Bana ne dese begenirsiniz benim sadece camasirimi yika baska hic birsey yapma ve benimle.konusma dedi. Dedim anana gotur camasirinida o yikasin. Cekildi odaya. Kizlar inanin doldum artik sacma sapan davransilari yuzunden basimdan agri eksik olmuyor.
Eş ile aynı ev içinde küsmek iyi değil ya. Olmaz öyle gerçekten. Evet biseylere kizilir alinilir falan ama normal konuşmak lazım olayı. Surat düşer falan ama küsmek muhatap olmamak nebileyim saçmaKocam ile küstük. Ben haklıyım ama sanki o haklıymıs gibi benimle konusmuyor. Telafi etmeye çalışmıyor. Öte yandan ben küs olmaktan nefret eden bir insanım. Şuan bunun gerekli olduğunu düşünsem de o gelmedikçe tahammülsüzlüğüm artıyor. Oysa küs olduğum zaman onu ve olabilecekleri düşünmemek tamamıyla kendimle ilgilenmek isterdim. Ne biliyim film izlrmek, alışverş yapmak gibi gibi. Siz eşinizle hiç küsüyor musunu? Küs olduğunuz süreçler nasıl geçiyor?
Sonra da ortada adanim diye dolasir böyleleri, bencil pislikDaha simdi tartistik.5 yildir evliyiz 2.5 yasinda oglumuz 6 aylik kizimiz var. Benim icin Sabah 6 da marantob basliyor gece 11 kadar tabi 11 den sabah 6 kadarda deliksiz uyumuyorum kizimi emzir oglum uuaniyor su icir yanina yat uyumasini bekle falan . iki kucuk cocukla ne kadar zorlandigimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi yemegim camasir utu temizligimde geri kalmiyor. Aksam eve gelir yemek begenmez. Utu yaparim surasi kisirik falan der. Hatta gecen gun bana senin yaptigin yemekleri yemek istemiyorum dedi o gunden beri onune yemek koymuyorum. Dunden beri bir markette goturemedim sabah gideri aksam gideriz yarin gideriz dedi gecistirdi. Cocuklarimi eltime biraktim gittim alisverisimi yaptim sonra eve geldiginde alay edip beraber giderdik o marketin havasini koklamaliydim dedi. Bende sinirlendim yeter biktim senin bu memnuniytsiz tavirlarindan hala bekarmissin havasinda geziyorsun alisveris yap ye ic gez bu kadarsin. Evin eksigine bakmazsin birsey desem.gecistirsin dedim . Bana ne dese begenirsiniz benim sadece camasirimi yika baska hic birsey yapma ve benimle.konusma dedi. Dedim anana gotur camasirinida o yikasin. Cekildi odaya. Kizlar inanin doldum artik sacma sapan davransilari yuzunden basimdan agri eksik olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?