- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Nasıl ya, herif dokunsa TNT gibi havaya uçuyorum?Doğurduktan sonra bitmesi lazımdı ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya, herif dokunsa TNT gibi havaya uçuyorum?Doğurduktan sonra bitmesi lazımdı ama![]()
Sinirlrnmesine gerek yokki kadın vermese ortalığı yıkarlarÖyle canım kabullenmiyor. Sinirleniyor konuştuğumda
Şuna +1 yazayım. Hele ki 2.çocuktan sonra üfffE kendileri de öyle libido bombası değil hali hazırda, çocuk olsun da gerisi çok dert değil. O işler öyle olmayabiliyor ama sonra. Şahsım doğurduktan sonra 2 kat libido eklendi.
Ya tedavi olursun beni tatmin edersin ya yallah ananın evine deyiverin ayol, ne konuşmaya çalışıyorsunuz.Öyle canım kabullenmiyor. Sinirleniyor konuştuğumda
Ne bilim ben doğurmadım ki. Doğuranlar hep kocamdan kaçıyorum diyolladı. Cahilim ben o konuda.Nasıl ya, herif dokunsa TNT gibi havaya uçuyorum?
Bir muvekkilimiz vardı ereksiyon sorunuyla başlayan cinsel isteksizlikler bir yil sonra sıfır cinselliğe dönüşmüştü. Ki adam kaç kere dra gitmiş ama çare hep geciciymis.Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
böyle bir durumda nasıl çocuk isteyebiliyorsunuz?Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Umursamıyor olması çok büyük sorun.Libidosu düşük insanın tedaviyle düzeleceğini sanmıyorum.Fıtrat bu. Bu durumu kabullenecek misiniz?Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Eşimde evlendiğimiz hatta nişanlılık dönemi de dahi isteksiz bir insandı ve 8 yıllık evliyiz. Bir dönem ereksiyon sorunuda yaşadı, doktor psikolojik dedi ve ürolog ilaç verdi.Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım