Koca isteksizliği, çocuk istemi ne yapacağımı bilemememek?

E kendileri de öyle libido bombası değil hali hazırda, çocuk olsun da gerisi çok dert değil. O işler öyle olmayabiliyor ama sonra. Şahsım doğurduktan sonra 2 kat libido eklendi.
Şuna +1 yazayım. Hele ki 2.çocuktan sonra üfff :KK70:

Konu sahibine de boşan diyeyim hatrı kalmasın.

Tek tüpün yok diye mi seninle sevişmek istemeyen adamdan çocuk sahibi olma hayali kuruyorsun?

Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Bir muvekkilimiz vardı ereksiyon sorunuyla başlayan cinsel isteksizlikler bir yil sonra sıfır cinselliğe dönüşmüştü. Ki adam kaç kere dra gitmiş ama çare hep geciciymis.
Yok yakınken bosanin diyeceğim dinlemeyeceksiniz. Bosanmazsaniz çok yazık edersiniz gençliğinize...kazara çocuk olursa bir daha cinsel yaşam olmaz sizin hayatınızda...duzelmeyecek bu adam cunku..daha da kötüye gidecek...bir ömür ev arkadaşı olursunuz..keskelerle geçer ömrünüz . Yapmayın bunu kendinize

Cinselliği sadece erkeğin zevk alması için yapılan bi eylem olarak öğretildiğinden bu kabullenişiniz ama durumunu bilip sizi de buna mahkum etmek isteyen bi adam sizi sevmiyor buna katlanmak zorunda değilsiniz

Adamı tedaviye ikna etmelisiniz. Konuşun . Siz ne kadar süslensenizde sertleşme olmuyorsa adam napsin ki. Tedavi şart

Eşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım

Evliliğinizde tek eksiğinizin çocuk olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

İlerleyen yaşınız 28 miş. Normal olmayan bir evlilikten çocuk sahibi olunca elinize ne geçecek ?

Çocuktan sonra ayrılıp , "en azından hayatta yapılması gereken 100 şey listemden evlilik ve çocuk sahibi olmayı sildim" mi diyeceksiniz ?

Sadece çocuk için evlenen iki tane kadın tanıyorum. İkisi de çocuğumu dogurayim koca önemli değil diyordu. Şuan ikisi de ikişer tane dogurdular ama şimdi de karı koca hayatımız yok genç yasimizda bu bize hak mı diye ağlıyor, boşanmayı istiyor fakat cesaret edemiyorlar.

Evliliğin mihenk taşı birlikteliktir. Bazı şeyler oturmadan çocuk olmaz. Zorlamayla olan çocuktan da evlilikten de hayır gelmez.
Ortalık çocuk kaynıyor. Evlilik oturmadan, birbirine istek duymadan yapmayın Allah aşkına.

böyle bir durumda nasıl çocuk isteyebiliyorsunuz?

Umursamıyor olması çok büyük sorun.Libidosu düşük insanın tedaviyle düzeleceğini sanmıyorum.Fıtrat bu. Bu durumu kabullenecek misiniz?

Eşimde evlendiğimiz hatta nişanlılık dönemi de dahi isteksiz bir insandı ve 8 yıllık evliyiz. Bir dönem ereksiyon sorunuda yaşadı, doktor psikolojik dedi ve ürolog ilaç verdi.
Fakat etkisi olmadı. Ereksiyon kafada biten bişey, adam isteksiz hapın dahi faydası olmadı. İstek olacak, fakat ereksiyon gerçekleşmeyecek ancak o zaman etkisi olur ilacın.
8 yılım heba ettim birde çocuğum var, her şey daha zorlaşıyor çocuk olunca. Lütfen iyice düşünün öyle karar verin çocuk yapmaya.
Çünkü arzulanmamak bir kadını inanılmaz olumsuz etkiliyor. Ve bu durum hayatın her alanına yansıyor. Bende boşanmayı düşünüyorum.

Back
X