Koca kişisi

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
253
41
48
33
Merhabalar hanımlar

Akşam annemdeydim kızımla birlikte. Hastaydım ve uyudum tüm akşam orda. Annemde kıza baktı.

(Eşimin ailesiyle haftasonu birlikteydik. Akşamda bi akrabalarına gelmişler eşimin ailesi(geldikleri ailede bize cok yakın). Benimkide iş çıkışı tabiki hemen o akrabalarına gitmiş) normalde eşimin ailesi uzak oturuyorlar. Ama aynı bizim sitede evleri var 1 aydır buradalar arada gidiyorlar diğer evlerine neyse. Neyse bende hastayım tabi iş çıkışı aramış eşim telefonum kapalıydı baktım sonradan aradım eşime hemen o akrabalarına gitmiş. İnsan eşinin peşinden gelmez mi? Sonra neyse sinir oldum eve geldim beni arıyor haber vermedin eve geçtim diye diyor. Haber ver demiştim diyor birşey demedim. Aradıktan 50 dk sonra eve geldi. Ya bi insan bu kadar anne kuzusu olabilir mi ?

ailesi ya da o akraba arayıp çağırdıysa uğramıştır ,eşim akrabasına uğradı bir çay içti diye sinirlenmezdim şahsen ben , sizi aramış başta ulaşamamış , sizde eve geçerken neden haber vermediniz ki , böyle küçük şeylerle yıpratmayın evliliğinizi .

Lütfen kendinizi dünyanın merkezi gibi görmeyin

Ben de evli biriyim ve kocam ailesine yA da akrabasına gidebilir niye bana söylemek zorunda olsun? Ben de giderim niye söyleyim ararsa öğrenir sen de gel derim vs ya da o der !Bu kafayı asla anlamayacağım.Evlilik bir insanın sahibi olmak DEĞİL ya olmamalı ! Sürekli her yere birlikte gitmek de demek değil her şeyin yeri ayrı ! Kocanıza biraz kişisel alan bırakmalısınız bence ,bir de dakika mı saydınız 50 dakika sonra geldi kısmına takıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…