23 yaşındayım başlıkta belirttiğim gibi tek çocuğum.küçükken annemler istemiyor başka çocuk diye gurur yapıp kardeş baskısı kurmamıştım neyimeyse o yaşta gurur
gel zaman git zaman bu istek hiç bitmedi ben de..utanmasam küçükken kardeşim yok diye gizlice ağladığım gibi ağlıcam yine
yani düşünüyorum ne kadar yalnız küçük bi aileyiz diyorum.akrabamız da az.yani allah korusun anneme babama ya da bana bişey olsa destek vericek biri olsaydı diyorum..durup durup ben ölürsem annem napar flm diyorum
ya belki çok saçma gelcek ama durum böyle 
anneme bikaç yıl önce çocuk yapsanıza dedim annem git sen yap cevabını verdi
o da haklı tabi gelmiş 40 yaşına. babam da dediki aa sen kardeş istiyo muydun keşke söyleseydin anneni ikna ederdik..ben iyice üzüldüm tabi
bi de diyorum ki allah korusun ya çocuğum olmazsa
lütfen kardeşlerinizin kıymetini bilin.çok fazla insanın kardeşiyle sorunu var ama eminim ki kardeş başkadır

gel zaman git zaman bu istek hiç bitmedi ben de..utanmasam küçükken kardeşim yok diye gizlice ağladığım gibi ağlıcam yine

yani düşünüyorum ne kadar yalnız küçük bi aileyiz diyorum.akrabamız da az.yani allah korusun anneme babama ya da bana bişey olsa destek vericek biri olsaydı diyorum..durup durup ben ölürsem annem napar flm diyorum

anneme bikaç yıl önce çocuk yapsanıza dedim annem git sen yap cevabını verdi

bi de diyorum ki allah korusun ya çocuğum olmazsa

lütfen kardeşlerinizin kıymetini bilin.çok fazla insanın kardeşiyle sorunu var ama eminim ki kardeş başkadır