koca kız oldum hala bir kardeşim yok diye üzülüyorum :(

yaşı yok ki canm bunun
bende 22 yaşındayım ablam olmasını çok isterdimm:5:

benim de bir abim olmasına rağmen 5-6 yaşlarımdayken(abim o zaman 8-9 yaşlarındaydı) kardeş istiyorduk ikimiz de. annem o zman 40 yaşlarında falandı malum çalıştığı için de bakamayacağını düşünüyordu ve evimize yeni taşınmıştık borç morç vardı sanırım o nedenle yapmak istemediler:) bizse annem biraz kilo alsa göbeği çıksa ya da göbeğini olduğundan büyük gösteren kıyafetler giydiğinde hamile sanardık. çok safmışız :9:
şimdi ise iyi ki olmamış diyorum.:21:
senin durum biraz daha farklı tabi, benim en azından 1 abim var. aslında insanın ablası falan olduğunda sanırım daha çok paylaşacak şeyi oluyor ama olsun.
ama bence kafana takma bu kadar. her işte bir hayır vardır. kardeşinin olmamasında da bir hayır vardır mutlaka. ayrıca çocuğum olmazsa falan diye olumsuz düşüncelere kapılmana gerek yok. inşallah zamanı geldiğinde senin çocuğun olur kardeş özlemini onunla giderirsin :16: :34:

23 yaşındayım başlıkta belirttiğim gibi tek çocuğum.küçükken annemler istemiyor başka çocuk diye gurur yapıp kardeş baskısı kurmamıştım neyimeyse o yaşta gurur:43:

gel zaman git zaman bu istek hiç bitmedi ben de..utanmasam küçükken kardeşim yok diye gizlice ağladığım gibi ağlıcam yine:50:

yani düşünüyorum ne kadar yalnız küçük bi aileyiz diyorum.akrabamız da az.yani allah korusun anneme babama ya da bana bişey olsa destek vericek biri olsaydı diyorum..durup durup ben ölürsem annem napar flm diyorum:43: ya belki çok saçma gelcek ama durum böyle :43:

anneme bikaç yıl önce çocuk yapsanıza dedim annem git sen yap cevabını verdi:1: o da haklı tabi gelmiş 40 yaşına. babam da dediki aa sen kardeş istiyo muydun keşke söyleseydin anneni ikna ederdik..ben iyice üzüldüm tabi

bi de diyorum ki allah korusun ya çocuğum olmazsa:43:

lütfen kardeşlerinizin kıymetini bilin.çok fazla insanın kardeşiyle sorunu var ama eminim ki kardeş başkadır :40:

Allah annenize babaniza uzun omur versin.
Hep olumsuz yazmissiniz. Ya soyle olursa ya boyle olursa...
Bu isler kismet. Yani bakarsiniz hemen evlenirsiniz cocuklariniz olur kardes ozlemini unutursunuz.
Kuzeniniz yok mu? Ya da onlarin cocuklar falan. Oyle bir yazmissiniz ki sanki hic kimseniz yok. Bu halinize sukredin.
♥♥♥♥

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim canım, annemler istememiş ben de istemedim, şimdi 30 yaşındayım ve çok üzülüyorum, asıl eksikliği evlendikten sonra anladım, akrabamızda fazla yok, inanırmısın düğünde kuaföre yanımda götürcek insan bulamamıştım, tek çocuk olunca bütün sorumluluk sende oluyor, ailen de seni daha fazla sıkıyor, Allah inşallah bizlere 2 çocuk nasip eder

sanırım hayırlısı demek gerekiyor sizin de dediğiniz gibi inşallah bol torunla telafi edeceğiz :21::1:

Merhaba arkaslar bende yeni uye oldum benimde kardesim yok. Ve cok uzuluyorum... bende yaklasik 1 ay sonra anne olacagim Allah izin verirse

Back
X