• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca olacak müsveddeyi yasatmalimi yasatmamalimi? resimli

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
10.005
37.556
598
29
Sinirimden varya ölüyorum yemin olsun hala sakinlesmedim. Gündüz sular kesilmis bu kocada musluğu ters yönüne kapattım diye sona açmış .sular gelince ev talan su içinde .ben oğlumla uyurdum o işe giderken olmuş. Oğlum uyandı anne çişim dedi kalktım çocuğu WC ye götürecem ayağımı yere attım su Allah'tan elektrik caprmadi vantilatör açıktı oda suyun içinde yataklar yastıklar halılar herşey su üstünde yüzüyor. O halı kilimleri yıkadım evin içindeki suları çıkardım mutfak dolabı batmıştı sildim . ayaklarım ateş atıyor neredeyse okadar agriyorki bı dakika durmadım şimdi biraz oturdum .ben napacam bu adamla .yav madem sular kesilmis uyandır demi .bak hangi tarafa çevirdiğimi bilmiyorum haberin olsun de ama nerde sorumsuz herif

Böyle hatalar olabilir siz evi o halde görünce ve elektrikli eşyalar nedeniyle tehlike atlattığınızı düşününce kızmışsınız haklısınız ama hepimizin başına gelebilecek bir durum sakin olun çok şükür bir şey olmamış :)

Back
X