- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.167
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Biz oturma odasında uyuyoruz klima açıyoruz diye ben geceleri uyuyamıyorum zaten sabaha karşı uyudum saat 5 gibi .benle oğlum koltukta koca da yerde yatak sermistim orda . uyumadan önce klimayı kapatıp vantilatöru açtım oda kapısıda kapatırız genelde içeri isinmasin diye .kapı açık olsa ben zaten Su sesini duyardim kapalı diye duymadım .oda işe giderken tam tersi yönüne çevirmiş kapatacağına açmış suyu .oğlum uyandı WC ye götürecektim ayağımı yere atmamla suyun içine girdim.okadar çok su vardiki resmen ayağımın üstünü kapatıyordu .. velhasılkelam ben bu adamı parçalarim. Beni uyandirsaydi uyarsaydi sular kesik haberin olsun diyeO kadar süre sabah nasıl uyudunuz çocuğunuzla anlamadım yatak yastıl nasıl su oldu o kadar yükseğe su nasıl nereye kadar çıktı da oralara kadar battı? İnsanlık hali açmıştır olmadığını görünce normalde tekrar aynı yere çevrilip kapatılır unutmuş sular kesik diye uyandırsa ne olacak akşamdan tüm musluklar kapalı olunca aklınıza bile gelmezdi aynı şeyi bir anlık sizde yapabilirdiniz