• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca olacak müsveddeyi yasatmalimi yasatmamalimi? resimli

Türk kadını erkek çocuğunu yanlış yetiştiriyor ondan oluyor bunlar.siz biz düzgün yetistirelim.sorumluluk verelim.yaptığı davranışın olabilecek sonuçlarını da düşündürelim.benim koca da sorumsuz anlatayım bir anımi senin moralin düzeltsin.yeni evliyken bayram için 9gün memlekete gidiyoruz evden çıkarken TV prizden çek dedim.oda TV yi çekeceğine TV ve buzdolabının takılı olduğu 3la prizi çekmiş.9gün sonra eve döndük.ev leş gibi kokuyor.bir yandan buzdolabı temizliyorum bir yandan kiziyorum eşime.bana dedi ki dolaptaki bozulan tavuğu atmasak tekrar prize takip dondursak tavuk düzelmez mi dedi.ben şok.seni öldüreyim dondurucuya koyup soğuyunca canlanır misin demiştim.sorumsuz adam

Adam bilerek yapmış gibi tavır almanız tuhaf geldi
Yahu bilerek yapmamissa bile yüzsüz utanmaz .geldi eve biraz kızdım .nevar evde nasıl biraktiysam öyle diyor (ulan temizledikya hani) ..patronu aramış dalga geçer gibi diyor 'bugun başıma gelmeyen kalmadı motorun lastiği patladı eve geldim evi su basmış karıdan dayak yedik) gülüyor karşımda hiç utanmadan insan biraz mahcup olur ama nerde

Türk kadını erkek çocuğunu yanlış yetiştiriyor ondan oluyor bunlar.siz biz düzgün yetistirelim.sorumluluk verelim.yaptığı davranışın olabilecek sonuçlarını da düşündürelim.benim koca da sorumsuz anlatayım bir anımi senin moralin düzeltsin.yeni evliyken bayram için 9gün memlekete gidiyoruz evden çıkarken TV prizden çek dedim.oda TV yi çekeceğine TV ve buzdolabının takılı olduğu 3la prizi çekmiş.9gün sonra eve döndük.ev leş gibi kokuyor.bir yandan buzdolabı temizliyorum bir yandan kiziyorum eşime.bana dedi ki dolaptaki bozulan tavuğu atmasak tekrar prize takip dondursak tavuk düzelmez mi dedi.ben şok.seni öldüreyim dondurucuya koyup soğuyunca canlanır misin demiştim.sorumsuz adam
İnanılır gibi değil ya gerçekte kafalar ay j demekki .bı alt yorumdada bakın koca demek istemiyorum napıyor

Yok canım sadece kolunu cimcikleyerek içeri soktum sen naptinin farkindamisin dedim kızdım sonra dayak yemis gibi patronuna anlattı karşımda sırıtarak
Iyi bari ucuz atlatmis. Sinir bozucu bir durum ama gercekten. Benimde basima geldi benzer sey. Oglum 2.5 yaslarindayken yanimda oynuyordu bende uyuyakalmisim koltukta bir uyandim ki mutfak ve koridor göl olmus. Heryerde köpük. Tabureye cikip mutfak lavabosunu kapatmis suyuda sona vermis. Bulasik deterjanini almis bosaltmis bir guzel suya. Oglum ne yaptin dedigimde anne arabami wash wash yaptirdim demezmi 😆 saatlerce ugrastim kurutmak icin. Sizin gibu verilmis sadakamiz varmiski elektrik sizintisi falan olmadi.

Eklentiler

• IMG_20210814_231214.webp
    IMG_20210814_231214.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 65
Iyi bari ucuz atlatmis. Sinir bozucu bir durum ama gercekten. Benimde basima geldi benzer sey. Oglum 2.5 yaslarindayken yanimda oynuyordu bende uyuyakalmisim koltukta bir uyandim ki mutfak ve koridor göl olmus. Heryerde köpük. Tabureye cikip mutfak lavabosunu kapatmis suyuda sona vermis. Bulasik deterjanini almis bosaltmis bir guzel suya. Oglum ne yaptin dedigimde anne arabami wash wash yaptirdim demezmi 😆 saatlerce ugrastim kurutmak icin. Sizin gibu verilmis sadakamiz varmiski elektrik sizintisi falan olmadi.
Kuzucuk yeirm onu en azından mantıklı bir açıklaması var :)

Bunun için tepki vermezdim
Olabilir kazanır hatadır der geçerim.
İlaç da kullanıyormuş eşiniz. Yan etki sonucu dalgınlık yaşanması normal
Kalan iş varsa yardım talep edin birlikte evinizi düzenleyin üstüne de bir yorgunluk kahvesi için karşılıklı.

Bunun için tepki vermezdim
Olabilir kazanır hatadır der geçerim.
İlaç da kullanıyormuş eşiniz. Yan etki sonucu dalgınlık yaşanması normal
Kalan iş varsa yardım talep edin birlikte evinizi düzenleyin üstüne de bir yorgunluk kahvesi için karşılıklı.
Eve geldi iki üç dalga geçti sonra yemek yiyip uyudu yarın hesaplasacagiz :)

Back
X