Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.

155 arayıp darp edildiginizi soyleyin hastaneye gidip darp roporunuzu alıp şikayetçi olarak baslaya bilirsiniz beddua ederek çözemezsiniz

İlk yapmanız gereken şey darp raporu almak.Gizlemeyin bu durumu,daha da kötü olur. Lütfen bir an önce hastaneye koşun.
Zıkkımın kökünü içseydi kahve yerine,boşanmanız en hayırlısı,bundan adam olmaz

Polisi ararsanız,sizi darp raporu almak için hastaneye yönlendirirler.Uzaklaştırma kararı aldırırsınız.Ama siz galiba anne babanızı,onlar olmadı çocukları bahane edip boşanmayacaksınız.O yüzden eşinizi sinirlendirmeyin de dayak yemeyin!

Hali tavrı sanki sen onun askerlik arkadaşısın
Eve polis çağır 3 buçuk atsın
Kendine çeki düzen verir belki

Darp raporu alın ve çocuklarınız için en doğrusunu düşünün onların o ortamda daha fazla büyümesi mi yoksa huzur dolu bir evde mi büyümesi ve tabii ki sizin fiziksel ve ruhsal sağlığınız da önemli… Üzgünüm durumunuz için umarım her şey yoluna girer sizin için.

Ailenizin durumunu yazmışsınız size boşanma konusu açmayalım diye sanırım.
Ne diyebiliriz ki. Darp raporu alsanız da bir yerde kullanmayacaksınız muhtemelen.
Beddua edeceğinize, kendi selametiniz için dua edin bari. Beddua bir şekilde insanın kendisine dönen berbat bir negatif enerjidir.
Ağzınızdan daima hayırlı cümleler çıksın kendiniz için.
Kronik hastalığı olduğu için kızının tekme yemesine seyirci kalan ebeveynlere sahipseniz de, onlardan bari ailem diye hiç söz etmeyin de yok yere bir daha canınız sıkılmasın.

Böyle durumlarda diş çıkardığını görüp bir daha yeltenmeme ihtimali var.
boşanmaz ise ne işine yarayacak ki ?
kalkıp hala akıl istedigine göre kesinlikle bosanmayacak
Darp raporu al konu sahibi, boşanmasan bile gözü korksun hayvanın.

Böyle durumlarda diş çıkardığını görüp bir daha yeltenmeme ihtimali var.

Darp raporu al konu sahibi, boşanmasan bile gözü korksun hayvanın.
Şiddet bir kere olup biten bir şey değil ki.Hep devamı gelir.Umarım haklı çıkarsınız.

Konu sahibi bu ilk defa mı oldu?Daha önce şiddet uyguladı mı?

Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.

bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Yeni evli olmadığınıza göre kocanızın huyunu, ne zaman nasıl tepki vereceğini biliyor olmalısınız. Boşanmak belli ki seçenek değil sizin için. Tekme tokat girilmez erkeğe, gücün orantısızlığını siz de baştan hesap edin ki canınız yanmasın. Çocuklar da böyle saçma bir sahneye şahit olmasın. Fiziksel tepki vermekten uzak durun ki koruyun kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…