Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
az önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.Bahanesi de bu ki sana ne dedi diye bu kadar olay çıkarılır mıymış?Ben boşanacam bu konuda sıkıntı yok,annemi babamı bahane etmiyorum,babam defalarca ölümden dönmüş birisi,benim yüzünden yine kötü olsun istemem.Ben cezasını çeksin istiyorum,sessiz sedasız boşanmak yerine maddi manevi neler yapılması gerektiğini soruyorum.

Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pes

Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pes
Hanımefendi ne yapılacağı belli bu durumda.Yazmış herkes.Siz de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama siz görmek istemiyorsunuz.Ben kocanız değilim.Kocanıza yöneltemediğiniz öfkenizi bana yöneltmeyin.

Kocama öfkemi fazlasıyla belirttim merak etme,yaptığı da yanına kar kalmayacaktır.

Şiddet bir kere olup biten bir şey değil ki.Hep devamı gelir.Umarım haklı çıkarsınız.
Elbette değil ama ilkse bir daha yapmaya cesaret edemeyebilir hakkını ararsa diye düşündüm. Yine boşanması çok daha iyi olur.

Sanki olayın suçlusu ben oldum.En başta konuyu yazarken anne babanızdan ve onların hastalığından bahsedince ne düşünmeliyiz?Ya da neden bahsettiniz?Sonra da çevirmişsiniz konuyu.
Bu arada eşiniz tehlikeli.Kadesi indirin.Gerekirse arayın.Veya eve almayın.Darp raporu alırsanız uzaklaştırabilirsiniz.

Ben kimseye boşan demem,ortada çocuklar var
Flörtten ayrılmıyoruz tabiiki ardı önü düşünülecek
Dövüşmüşsünüz siz ama o erkek olduğu için daha fazla hasara uğrayan siz olmuşsunuz.
Yaptığı adamlığa sığmamış ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayın,kimsenin lafıyla da gaza gelmeyin.
En iyisini siz biliyorsunuz

Beni de etiketlemişsiniz. O sebeple bu yorumdan haberim oldu. Üye, boşanmayacaksanız darp raporunu polisi karıştırıp sinirlendirmeyin diyor. Sinirlenip daha fazla şiddet gösterir diyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur diyor.

Yanlışlıkla etiketlemişim ama üye kocanı boşamıcaksan adamı sinirlendirme şiddet görme gibi bir şey yazmış.Beğenenlere de kızdım ayrıca.Kocamı sinirlendirmeyecek,karşısında pasif kalacak bir kadın değilim,tekme beni yıldırmaz,adamın üstüne atlarım ki atladım.

Ablacım, olay anında 112 yi arayıp kolluk kuvetlerini istiyceksin, onlarda seni devlet hastanesine götürecekler, sağlık raporu alıp şikayetçi olacaksın, hemen ardından da boşanma davası açıcaksın.

Hatta adam koruma talep edecem vs gibi bir şeyler söyledi neyse her tarafında çizikler varmış bu durum beni korkutmadı tabiki ben bu duruma sessiz kalmam,ama ne hakla ne hakla bunu aklım almıyor.Mağduru oynayacak kadın değilim burda,kendi bedensel gücüyle beni eş tutuyor.

Korkarım siz darp raporu alana kadar eşiniz darp raporu alıp size dava açacak

Kaç yillik evlisiniz?
Çocuklar kaç yaşında?
Bu ilk miydi?

E sizde adamin boğazını sıkmışsınız. Esinizden once siz darp raporu alin. Erkeklerde darp raporu ve uzaklaştırma karari alabiliyor biliyorsunuz degil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…