Bilmiyorum ben deneden boşanmazsınız muhtemelen dediniz
Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pesBoşanmak istemiyor ki konu sahibi. Korkutmak sindirmek istiyor. Darp raporuyla sinen biri olur mu bilmiyorum. Kalkmaya alışan el bir daha kalkar bir daha bir
Polisi ararsanız,sizi darp raporu almak için hastaneye yönlendirirler.Uzaklaştırma kararı aldırırsınız.Ama siz galiba anne babanızı,onlar olmadı çocukları bahane edip boşanmayacaksınız.O yüzden eşinizi sinirlendirmeyin de dayak yemeyin!
bu ilk tekme atışı mı daha önce benzer şiddetleri oldu muBilmiyorum ben de
Hanımefendi ne yapılacağı belli bu durumda.Yazmış herkes.Siz de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama siz görmek istemiyorsunuz.Ben kocanız değilim.Kocanıza yöneltemediğiniz öfkenizi bana yöneltmeyin.Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pes
Kocama öfkemi fazlasıyla belirttim merak etme,yaptığı da yanına kar kalmayacaktır.Hanımefendi ne yapılacağı belli bu durumda.Yazmış herkes.Siz de ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama siz görmek istemiyorsunuz.Ben kocanız değilim.Kocanıza yöneltemediğiniz öfkenizi bana yöneltmeyin.
Elbette değil ama ilkse bir daha yapmaya cesaret edemeyebilir hakkını ararsa diye düşündüm. Yine boşanması çok daha iyi olur.Şiddet bir kere olup biten bir şey değil ki.Hep devamı gelir.Umarım haklı çıkarsınız.
Bu arada eşiniz tehlikeli.Kadesi indirin.Gerekirse arayın.Veya eve almayın.Darp raporu alırsanız uzaklaştırabilirsiniz.az önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.Bahanesi de bu ki sana ne dedi diye bu kadar olay çıkarılır mıymış?Ben boşanacam bu konuda sıkıntı yok,annemi babamı bahane etmiyorum,babam defalarca ölümden dönmüş birisi,benim yüzünden yine kötü olsun istemem.Ben cezasını çeksin istiyorum,sessiz sedasız boşanmak yerine maddi manevi neler yapılması gerektiğini soruyorum.
Ben kimseye boşan demem,ortada çocuklar varaz önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.Bahanesi de bu ki sana ne dedi diye bu kadar olay çıkarılır mıymış?Ben boşanacam bu konuda sıkıntı yok,annemi babamı bahane etmiyorum,babam defalarca ölümden dönmüş birisi,benim yüzünden yine kötü olsun istemem.Ben cezasını çeksin istiyorum,sessiz sedasız boşanmak yerine maddi manevi neler yapılması gerektiğini soruyorum.
Olmamıştı ama pasif agresif bir tip kendisibu ilk tekme atışı mı daha önce benzer şiddetleri oldu mu
Beni de etiketlemişsiniz. O sebeple bu yorumdan haberim oldu. Üye, boşanmayacaksanız darp raporunu polisi karıştırıp sinirlendirmeyin diyor. Sinirlenip daha fazla şiddet gösterir diyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur diyor.Bu cevabı bir çok kişi de beğenmiş pes yani,beni nerden tanıyorsun da kocanı sinirlendirme bilmem ne?bana koca olacak o şahsı hatırlattınız,çok ayıp bir de hemcinssiniz pes
Yanlışlıkla etiketlemişim ama üye kocanı boşamıcaksan adamı sinirlendirme şiddet görme gibi bir şey yazmış.Beğenenlere de kızdım ayrıca.Kocamı sinirlendirmeyecek,karşısında pasif kalacak bir kadın değilim,tekme beni yıldırmaz,adamın üstüne atlarım ki atladım.Beni de etiketlemişsiniz. O sebeple bu yorumdan haberim oldu. Üye, boşanmayacaksanız darp raporunu polisi karıştırıp sinirlendirmeyin diyor. Sinirlenip daha fazla şiddet gösterir diyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur diyor.
Ablacım, olay anında 112 yi arayıp kolluk kuvetlerini istiyceksin, onlarda seni devlet hastanesine götürecekler, sağlık raporu alıp şikayetçi olacaksın, hemen ardından da boşanma davası açıcaksın.Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Hepimiz ayni seyi dusunmusuz. Burada acjlan konulara bosan deyince annem baba hasta, cocuklarim var denir genelde. Konu sahibide bunu belirtmisneden boşanmazsınız muhtemelen dediniz
Hatta adam koruma talep edecem vs gibi bir şeyler söyledi neyse her tarafında çizikler varmış bu durum beni korkutmadı tabiki ben bu duruma sessiz kalmam,ama ne hakla ne hakla bunu aklım almıyor.Mağduru oynayacak kadın değilim burda,kendi bedensel gücüyle beni eş tutuyor.
Kaç yillik evlisiniz?az önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.Bahanesi de bu ki sana ne dedi diye bu kadar olay çıkarılır mıymış?Ben boşanacam bu konuda sıkıntı yok,annemi babamı bahane etmiyorum,babam defalarca ölümden dönmüş birisi,benim yüzünden yine kötü olsun istemem.Ben cezasını çeksin istiyorum,sessiz sedasız boşanmak yerine maddi manevi neler yapılması gerektiğini soruyorum.
az önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.Bahanesi de bu ki sana ne dedi diye bu kadar olay çıkarılır mıymış?Ben boşanacam bu konuda sıkıntı yok,annemi babamı bahane etmiyorum,babam defalarca ölümden dönmüş birisi,benim yüzünden yine kötü olsun istemem.Ben cezasını çeksin istiyorum,sessiz sedasız boşanmak yerine maddi manevi neler yapılması gerektiğini soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?