- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
Kocamın cahiliyeti
evet aramızda çok büyük kültür yetişme eğitim farkı var ama onu yıllarca idare ettim.ama artık katlanamıyorum çok cahil eleştiriye asla gelemez her kavgada konu ne olursa olsun amacı üste çıkmak ve karşısındakini yani beni bastırmaktır asla hatasını kabul etmez ,özür dilemez .Yatak olayı dışında...

Ben bunu buraya bırakıp gidiyorum. konu sahibinin 5 yıl önceki konusu.
Adamın eli hep havadaymış zaten . Yine ailesi üzülür diye boşanmamış. Hır gür hep varmış yani anlayacağınız ilk defa olmuyormuş demek ki.
Ne desek boş bundan sonra , 5 sene önce demişiz gerekeni
evet aramızda çok büyük kültür yetişme eğitim farkı var ama onu yıllarca idare ettim.ama artık katlanamıyorum çok cahil eleştiriye asla gelemez her kavgada konu ne olursa olsun amacı üste çıkmak ve karşısındakini yani beni bastırmaktır asla hatasını kabul etmez ,özür dilemez .Yatak olayı dışında iyi davranmaz saygı duymaz eli hep havadadır hayır tabiki bana vurmaya cesaret edemez ama hakeret eder çok cahil bir adamla evleyim.bu kadar sene çocuk için idare ettim ama artık katlanamıyorum annemin çok baskısı var babam kalp hastası ya baban üzüntüden kalp krizi geçirirse diye beni vazgeçiriyor herseferinde bir de babam asla boşanınca ayrı eve izin vermez yanına taşınım ister ben yaparım sonuçta ana babam ama 10 yaşımda kızım onlarla nasıl yapacak?yani kuşak farkı çok kızım rahata alışık kötü bir eşti ama çocuğuna fena değildi.Onu düşün bunu düşün benim ömrüm çürüdü çocuğum kardeşsiz kaldı şimdi bu adam bana hiç para istemezsen boşanırım diyecek kadar aşağılık bir herif ama ben beni 15 senedir ailemden uzak bıraktı sadece senede bir yada iki kez görebildim bunların karşısında neden tazminat istemicem bunca çektiğim boşunamıydı.Ben öğretmenim ona doğruyu güzeli öğretmek için yıllarca uğraştım ama o evliliği cinsellik sanıp evlenmiş artık cinselliği yaşamayı midem kaldırmadığı için onunla devamlı sorun çıkarıyor cinsellik yoksa para harcamaz ev işi yapmaz saygı duymaz ama varsa başka kişilik sergiler ki bu beni ondan soğutuyor .Akıl istiyorum çok acil boşanmalı mıyım haklarım neler hiçbir şey bilmiyorum.Biz babama hiç bir şey yansıtmayız kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz çünkü babam herşeye kafayı takan bir olayı yıllarca düşünüp üzülen ve bana başta bu evliliğin yürümeyeceğini anlatan bir kişidir.çok hassas ve duygusaldır annemin herşeyden haberi var o da sürekli beni pasifleştiriyor babam için .Baban kaldıramaz diyor olan bana oluyor çocukta var bu huzursuzlukta zaten kardeşsiz kaldı bizim yüzümüzden bu adamın cahilliği yüzünden of acil akıl lazım bana