Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp rapiru

Adam sanane dedikten sonra laf dalaşı olmuş ve önce adam davranmış kadında o sinir ve telaşla adama karsilik vermiş oturup dayağıni mi yeseydi kadınlar da sinirlenip kendini kaybedebiliyir hem kaybetse n'olacak bir kadın kendini adama zarar veremez
Yok onların başına asla ve kati suretle böyle şeyler gelmez,onlar en ufak bir şeyde kapının önüne koyar,adamlar da kuyruğunu sıkıştırıp gider.

Yok onların başına asla ve kati suretle böyle şeyler gelmez,onlar en ufak bir şeyde kapının önüne koyar,adamlar da kuyruğunu sıkıştırıp gider.
Tabiki canım tutarlar ensesinden adamın yallah dışarı adamda kuzu kuzu gider kolaydı çünkü bırakın büyük konuşsunlar

Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp raporu alıp boşanmak böyle basit olacakmi
Bakın benim eşimden bir korkum,çekincem yok.Yapmaz demiyorum yapabilir.Ama ben altında kalmam.Ayrılırım.Bunu daha nasıl açık anlatabilirim.Bizim bir çocuğumuz yok,eşimle hesabımız da ayrıdır.Sizce bizi birbirine bağlayan saygı ve sevgiden başka ne var?Niye anlamıyorsunuz?Toksik bir ilişki sizinki.Sizde şiddet uygulamışsınız.Yazık değil mi çocuklarınıza?Yarın sizden gördüğünü yapacaklar etrafındaki insanlara.

Yasananlari siz biliyorsunuz en dogru karari vericek olanda sizsiniz bnce kimsenin gazina gelmeyin sakince dusunup oyle karar verin.Cunku hayatiniz bu gunden ibaret degil.Onunu arkasini dusunmeden bisey yapmayin derim .

burada bile yorumlara sürekli agresif cevaplar vermişsiniz, nefes almadan saydırmışsınız.. öncelikle bir nefes alın.
eşiniz size sanane dedikten sonra bende delirdim tekme tokat girdik diyorsunuz. burada birbirimizi tanımıyoruz, şahsınıza değil konunuza yorum yapıyoruz. hiçbir şiddet kabul edilemez, eşinizin size yaptığı da sizin eşinize yaptığınız da, bunu kabul edin. kendinizi koruduysanız bir şey demiyorum ama boğazını zarar vermek için sıktıysanız ki pek korumak içine benzemiyor sizinki de aynı zihniyet aslında. evde bir de çocuğunuz var, onun için böyle bir hayatın normal olmasını ister misiniz? ben anlamıyorum neden boşan denilince kızılıyor? boşanmak ayıp mı günah mı.. bir zahmet tekme tokat kavga edebildiğiniz ilişkide de efendi gibi ayrılırsınız yani. boşanma diren mi diyelim. boşanma düzelir mi diyelim. anne babanız için konuşuyorum belirli yaştaki herkesin neredeyse kronik rahatsızlıkları var. benim babamın kalp büyümesi, yüksek tansiyonu, şekeri yani düşünebileceğiniz tüm kronik rahatsızlıkları mevcut. çok ciddi söylüyorum varsayım değil, eğer şiddet gösterecek ve görecek kadar anlaşamıyorsam boşanırım. sanki boşanmak çok acayip bir durum gibi davranmayın

Bozacının şahidi şıracı.🙄Yazdığıma değmez.Şiddeti normalleştirmeye devam edin.
Biz bozacı ve siraci olmaya razıyız yeterki sizin gibi 😵‍💫 neyse size denecek sözleri buraya yazıp banlanmak istemiyorum . Siz geçin dalganizi umarım aynı durum başınıza gelmez

Tabiki canım tutarlar ensesinden adamın yallah dışarı adamda kuzu kuzu gider kolaydı çünkü bırakın büyük konuşsunlar
Bence de büyük konuşmaya devamp
street fighter a dönmüş sizin olay. Bu bir çözüm degil ki. Hepimiz darp raporu alin diyoruz. Esiniz sizden once alirsa kalakalirsiniz
burada bile yorumlara sürekli agresif cevaplar vermişsiniz, nefes almadan saydırmışsınız.. öncelikle bir nefes alın.
eşiniz size sanane dedikten sonra bende delirdim tekme tokat girdik diyorsunuz. burada birbirimizi tanımıyoruz, şahsınıza değil konunuza yorum yapıyoruz. hiçbir şiddet kabul edilemez, eşinizin size yaptığı da sizin eşinize yaptığınız da, bunu kabul edin. kendinizi koruduysanız bir şey demiyorum ama boğazını zarar vermek için sıktıysanız ki pek korumak içine benzemiyor sizinki de aynı zihniyet aslında. evde bir de çocuğunuz var, onun için böyle bir hayatın normal olmasını ister misiniz? ben anlamıyorum neden boşan denilince kızılıyor? boşanmak ayıp mı günah mı.. bir zahmet tekme tokat kavga edebildiğiniz ilişkide de efendi gibi ayrılırsınız yani. boşanma diren mi diyelim. boşanma düzelir mi diyelim. anne babanız için konuşuyorum belirli yaştaki herkesin neredeyse kronik rahatsızlıkları var. benim babamın kalp büyümesi, yüksek tansiyonu, şekeri yani düşünebileceğiniz tüm kronik rahatsızlıkları mevcut. çok ciddi söylüyorum varsayım değil, eğer şiddet gösterecek ve görecek kadar anlaşamıyorsam boşanırım. sanki boşanmak çok acayip bir durum gibi davranmayın
İyi de ben boşanmam demedimki ne yapsam nasıl yapsam diye danışırken,yok efendim sen zaten boşanmak istemiyorsun,bahane üretiyorsun,o zaman sus otur kocanı sinirlendirme … Ben de ben susup oturacak kadın değilim zaten diyince bu sefer de aaa sen de şiddet yanlısısın bilmem ne…Kusura bakmayın burda bir kaç trol var,ortalığı gaza getiriyor,diğer saflar da atlıyor linç tayfası oluşuyor.Ben boşanmam,darp raporu almam demedim zaten yol-yordam sordum,belki biraz teselli,belki biraz rahatlama.Ama trollerin gazıyla yok efendim bizim başımıza gelmezciler atladı sağolsun.Boşluktan herhalde

Zaten bu hanım boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum demiyor ne yapabilirim diye soruyor ama bazı minnoslar tabiki atladılar çekirge gibi olaya 🤭 olay aslında kadının kadının düşmanı olması küçük görmesi burda ki bazı gruplar nefret ve kinle besleniyor

Hatta adam koruma talep edecem vs gibi bir şeyler söyledi neyse her tarafında çizikler varmış bu durum beni korkutmadı tabiki ben bu duruma sessiz kalmam,ama ne hakla ne hakla bunu aklım almıyor.Mağduru oynayacak kadın değilim burda,kendi bedensel gücüyle beni eş tutuyor.
E o zaman karşılıklı darp var adam tekme atınca mı suçlu oldu nasıl evlilikler yaşıyorsunuz ya 😏

Zaten bu hanım boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum demiyor ne yapabilirim diye soruyor ama bazı minnoslar tabiki atladılar çekirge gibi olaya 🤭 olay aslında kadının kadının düşmanı olması küçük görmesi burda ki bazı gruplar nefret ve kinle besleniyor
Evet maalesef öyle

Evet neyse sizin ve sizin gibilerin hayatında hiç kavga vs tatsızlıklar olmuyordur eminim.bir tek bizim gibi düşünenlerde oluyor bu tür tatsızlıklar
Valla bu şekilde kavga olmuyor olamaz şiddeti geçtim hakaret küfürde olamaz 16 senede görmedim o yüzden şaşırıyoruzdur belki ha

Bence de büyük konuşmaya devamp

İyi de ben boşanmam demedimki ne yapsam nasıl yapsam diye danışırken,yok efendim sen zaten boşanmak istemiyorsun,bahane üretiyorsun,o zaman sus otur kocanı sinirlendirme … Ben de ben susup oturacak kadın değilim zaten diyince bu sefer de aaa sen de şiddet yanlısısın bilmem ne…Kusura bakmayın burda bir kaç trol var,ortalığı gaza getiriyor,diğer saflar da atlıyor linç tayfası oluşuyor.Ben boşanmam,darp raporu almam demedim zaten yol-yordam sordum,belki biraz teselli,belki biraz rahatlama.Ama trollerin gazıyla yok efendim bizim başımıza gelmezciler atladı sağolsun.Boşluktan herhalde

Bu tip durumlarda aglanacaksa sonra aglanir. Once isinize yarayacak isleri yapmaniz lazim. Daha evvelde soyledim esinizde size karsi uzaklastirma karari alabilir. O zaman evden gitmesi gereken siz olursunuz. Ondan once davranin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X