burada bile yorumlara sürekli agresif cevaplar vermişsiniz, nefes almadan saydırmışsınız.. öncelikle bir nefes alın.
eşiniz size sanane dedikten sonra bende delirdim tekme tokat girdik diyorsunuz. burada birbirimizi tanımıyoruz, şahsınıza değil konunuza yorum yapıyoruz. hiçbir şiddet kabul edilemez, eşinizin size yaptığı da sizin eşinize yaptığınız da, bunu kabul edin. kendinizi koruduysanız bir şey demiyorum ama boğazını zarar vermek için sıktıysanız ki pek korumak içine benzemiyor sizinki de aynı zihniyet aslında. evde bir de çocuğunuz var, onun için böyle bir hayatın normal olmasını ister misiniz? ben anlamıyorum neden boşan denilince kızılıyor? boşanmak ayıp mı günah mı.. bir zahmet tekme tokat kavga edebildiğiniz ilişkide de efendi gibi ayrılırsınız yani. boşanma diren mi diyelim. boşanma düzelir mi diyelim. anne babanız için konuşuyorum belirli yaştaki herkesin neredeyse kronik rahatsızlıkları var. benim babamın kalp büyümesi, yüksek tansiyonu, şekeri yani düşünebileceğiniz tüm kronik rahatsızlıkları mevcut. çok ciddi söylüyorum varsayım değil, eğer şiddet gösterecek ve görecek kadar anlaşamıyorsam boşanırım. sanki boşanmak çok acayip bir durum gibi davranmayın