Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kamuya açık bir platformda aleni yazdığınız bir mesajı buraya taşıdım diye siz beni özel mesajla tehdit edemezsiniz hanımefendi.
Kaldı ki buraya taşımış olduğum mesaj burdaki konuyla alakalı bir mesaj. Size hakaret etmedik, küfür etmedik.. neyimi şikayet edeceksiniz pardon?
Ya da özel mesajla yaptığınız tehditteki gibi neyime dava açacaksınız?
Asıl siz haddinizi bilin!
Hakaret ve küfür içermediği sürece burda her üye konunuza her mesajı yazabilir, beklediğiniz cümleleri kurmadı , size haklısın demedi diye kimseyi şikayet ya da dava edemezsiniz!

Onun dışında, eşinizin ev yaşantınızı , hatta mahreminizi buraya taşıdığından haberi var mı mesela?
Bu daha çok dava açılabilecek bir konu da o yüzden soruyorum? Gerçi öğretmen olarak bunları bilmeniz gerekir ama yine de hatırlatayım dedim.

@Kazen @Mune konu sahibi burdan hakaret etmiş ve özel mesajla da aynı şekilde hakaret edip tehdit mesajı yazmıştır bilginize.
Üyelik iptali gelmiş hemen

Takmış kapalı profillere gir benimkine bak çok merak ediyorsan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ama birşey bulamazsın uyelik iptali gelmis
kendi profili de kapalı ki, açtığı konular görünmüyor normalde. profil resmi kendi resmi değil.
kendisi de bizim mesajlarımıza baktığını itiraf etti zaten:-) bişey bulamadığı için çıldırdı heralde.
ben bulunca dert oldu ama

Zaten bu hanım boşanmak istemiyorum kocamı seviyorum demiyor ne yapabilirim diye soruyor ama bazı minnoslar tabiki atladılar çekirge gibi olaya 🤭 olay aslında kadının kadının düşmanı olması küçük görmesi burda ki bazı gruplar nefret ve kinle besleniyor
Bir şeyi merak ediyorum. Kadını döven, ona yıllardır eziyet eden kişi kocası ve cinsiyeti erkek. Tüm bu kötülükleri yapan kişinin cinsiyeti erkek olmasına rağmen erkek kadının düşmanı olmazken konu sahibini eleştiren yorum yapılınca neden kadın kadının düşmanı oluyor? Eleştiri yapmak dayak atmaktan daha mı kötü bir şey sizin için?

Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Ananın, babanın durumunu bahene edip boşanmayacakmışsın işte.eee neyin tavsiyesini bekliyorsun ? Dayakçı adam için verilecek tavsiyem yok.

Darp raporu alıp boşanın. Annem şöyle hasta babam böyle üzülür olayını da anlamıyorum ben.
tekme yediğime hastalanıp üzülmeyipte , tekme yedim diye boşanmama üzülecek anne babaya da aile diyemem ben açıkçası o yüzden düşünmem de hastaydı bilmem neydi diye
Bu insanlar belli bir yaşa geliyorlar, hatta yaşlanıyorlar.hiç mi başlarına kötü olaylar gelmiyor.ölüm, sakatlık, hastalık, kavga, aldatılma bir sürü şey.asıl büyüklerimizin daha güçlü olması gerek hayata karşı.asıl onların herşeye hazırlıklı olup, bizlere güç vermesi gerek.hayatın kurallarını öğrenmiş olmaları gerek.onlar hasta diye çevrelerinde hiçbirşey yaşanmayacak mı?ben de hiç anlamıyorum.

Linç tayfasının tek tek hepsinin profiline baktım,hepsinin profili gizli.Yazacak çok şey var da yorumsuz paylaşıyorum.Yorumlarınıza cevap verme tenezzülünde bulunduğum için kendimden özür diliyorum
Benimki hiç gizli değil.

Yatak dışında saygı sevgi yok adamda, hakaret var, cinsellik olmayınca mahrum bırakma var, aileden uzak bırakma var, eli hep havada bir adam, hiç para istemezsen bşanırım deme var.. var oğlu var ..
Daha o zaman bile boşanmalı mıyım sizce diye sormuş konu sahibi ve babasını bahane edip boşanmamış,
Bir de böyle bir adamı 2. kez baba yapmış!

öyle demediğimiz halde, linç tayfası senin boşanmaya niyetin yok'çular diyor bize ama şuan kesin net diyorum 'senin boşanmaya niyetin yok !
Adamın tek iyi özelliği cinselliğin olması zaten.

Üzgünüm ama elestiriginiz ve büyük konuştuğunuz herşeyi kısa zamanda yaşamaya hak kazandiniz ve inanın yaşayacaksiniz hislerim çok kuvvetlidir kendi dilinizle asla dediğin herşey kapının ağzında seni bekler derdi büyükler hadi simdik biz de göz kirpalim 😉
Sizin karşınıza iyi ya da kötü insanlar çıkması sizin inisiyatifiniz dışında olabilir, kader deyip çekebilirsiniz, herkes kendi hayatında bu kadar edilgen değil. Anlamıyorsunuz anlamayacaksınız.

kına mı yakacaksın yaşasa? mutlu mu olacaksın? ne kötü kalplisin ya için çürümüş belli. peki şiddeti benimsemek için ne yaşadın. Kimse benim başıma gelmez etmez demiyor ama gelirse yapılacak şey gayet açık. Kimse dalga geçmiyor alay etmiyor. Şiddetin varacağı son nokta ne? candan daha mı kıymetli şu koca?
Dün bi migrenim tuttu üfff böyle alın kemiğimi eziyolar sanki. 1 haftadır yattığım yeri beğeniyorum, çok pis yorgunluk var tabi şimdiye kadar tutmadığı mucizeydi. Adama diyorum yumruk yap az vur, niye lan deli misin sen diyo, baş ağrın gidecek diye kafanı mı kırayım karıdan mı olayım diyo. Ben anlamıyorum 1.80 boyunda hayvan gibi herifsin, 1.50 lik kadına nasıl böyle elin kolun kalkıyor? Bu kadın üstüne atlasa ne olur, bi hamle ile savuşturursun zaten, halı çırpar gibi girişmezsin.

Bir şeyi merak ediyorum. Kadını döven, ona yıllardır eziyet eden kişi kocası ve cinsiyeti erkek. Tüm bu kötülükleri yapan kişinin cinsiyeti erkek olmasına rağmen erkek kadının düşmanı olmazken konu sahibini eleştiren yorum yapılınca neden kadın kadının düşmanı oluyor? Eleştiri yapmak dayak atmaktan daha mı kötü bir şey sizin için?
Kendisinin de normal bir evliliği yok. Şimdi tek tek detay hatırlamıyorum ama hayatıyla ilgili çoğu şey kocasının iki dudağı arasında. Yorumlarında eşiyle ilgili bir çok şey garibime gitmiştir. Hâl böyle olunca evliliğinde temel meselelerde sorun olmayan ve bunu savunanlara inanamiyor, tahammül edemiyor. Erkeğe gücü yetmeyip,onu uyaran kadına düşmanı gözüyle bakmasını sebebi bu. Yaşadıkları nornal olsun, herkes yaşasın istiyor böyleleri.

Biz bozacı ve siraci olmaya razıyız yeterki sizin gibi 😵‍💫 neyse size denecek sözleri buraya yazıp banlanmak istemiyorum . Siz geçin dalganizi umarım aynı durum başınıza gelmez
Bu dua görünümlü beddualarınız da ne iyi niyetli, ne yapıcı oluyor sormayın gitsin. :olamaz:
Adam kadını tekmelemiş daha boşan diyenlere saldırıyorsunuz. Amaç ne? Bugün tekmeleyen yarın balkondan sallandırır. Bu adam bu kadını öldürebilir bir dayak anında. O zaman vicdanınız rahat edecek mi? Sen aldırma bacım bunlara, herkese boşan diyorlar diyorsunuz ya, bu kadına bir şey olsa nasıl uyuyacaksınız? Birine akıl vermek de bir vebaldir, altından kalkamazsınız.

Boşanmayı düşünmğyorsan bence hiç bir şey yapma
Evet acımasız ama mantıklı bir yorum.
Boşanmaktan başka bir çaren yok senin .
Ne diyebiliriz ki .

Kendisinin de normal bir evliliği yok. Şimdi tek tek detay hatırlamıyorum ama hayatıyla ilgili çoğu şey kocasının iki dudağı arasında. Yorumlarında eşiyle ilgili bir çok şey garibime gitmiştir. Hâl böyle olunca evliliğinde temel meselelerde sorun olmayan ve bunu savunanlara inanamiyor, tahammül edemiyor. Erkeğe gücü yetmeyip,onu uyaran kadına düşmanı gözüyle bakmasını sebebi bu. Yaşadıkları nornal olsun, herkes yaşasın istiyor böyleleri.
Ben açıkçası pek tanımıyorum üyeyi. Ancak sağlıklı düşünce yapısına sahip bir insan “kadın kadının düşmanı” cümlesini zaten kurmaz. Kendisi okumasına rağmen mesajıma da cevap vermedi. Cidden merak ediyorum cevabını. Erkekler dövse de sövse de kadınlara hayatı zindan etse de düşman olmazken kadınlar kötü yorum yapınca neden kadının düşmanı oluveriyorlar B bengumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X