koca seçme ve yerleştirme sınavı

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer
Arkadaşlar geçenlerde otururken 2 arkadaşımla birlikte şöyle bir olay gelişti. kızlar bir araya gelince konuşulan önemli konu erkekler.bizde dedik biz bunlara nasıl güveneceğiz nasıl seçeceğiz.bilmiyorumkismile

sonra bunlara bir sınav hazırlamaya karar verdik bunlara dediysem ortada sınav yapacak bir aday yoklaelaelaelaelae

isminide KSYS koyduk,koca seçme ve yerleştirme sınavı. hayat olmuş bir sınav bunun neden sınavı olmasın dimi amazemuszemus

sınav 3 basamaklı sevgili nişanlı koca:lepi:

siz olsanız neleri önemser ve karşıdakine okey derdiniz?
son değişikliklerden sonra sırayla sınavları yayınlayacağız. şitttttlmaz: erkekler duymasın sositosositosositosositosositososito

güzel

yalnız "koca" olduktan sonra sınav bitmiştir galiba. sınav 2 aşamaya mı düştü ne :lepi:

sigara, içkisi varsa sınıfta kalır. yani bunlar olmamalı

güzel

yalnız "koca" olduktan sonra sınav bitmiştir galiba. sınav 2 aşamaya mı düştü ne :lepi:

sigara, içkisi varsa sınıfta kalır. yani bunlar olmamalı

İLK ASAMA SEVGİLİ OLABİLMESİ YANİ İLK SINAVI GEÇERSE SEVGİLİ OLUYOR.İKİDE NİŞANLI ÜÇTE KOCA ÜÇÜ GEÇEMEZSE MALESEF NİŞANI ATMIŞ OLUYORSUN:)

ÖNEMLİ NOTTA ŞU:EĞER DAYANILMAYACAK DERECEDE YAKIŞIKLI VE ROMANTİKSE SINAVSIZ GEÇİS HAKKINDAN YARARLANMALARI SAĞLANACAKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

büyük harf kullanmasan daha güzel olur inan ki.. böyle okumak çok zor:1ninca:

torpil işleteceksiniz yani... tutmadım ben bu işişakkıdı

yakışık ve romantik ama aldatma potansiyeli var olabilir. bunu da göz önünde tutmak lazımsırnaşık şey

valla torpil olması için gönüllü bi denek lazım sempatiksalakcinni

Canım kusura bakma ama biraz saçmalamışsınız yaw kaydirigubbakcemile3 Yakışıklı ve romantik sınavdan geçer direkt ha kaydirigubbakcemile3 Navb ın dediği gibi aldatma potansiyeli yüksek biriyse nolacak? Ne olursa olsun bu yakışıklı benimdir asla vermem kimselere diyip göz mü yumucaksın.

yok canım o kadarda değil o işin espirisi arkadaşlar sonuçta diziye oyuncu seçmiyoruz ama saçme gelmiş olabilir

Hesabı bana ödetmicek hep :roflol::roflol:

ay bi konu okudumda onda kaldı aklım kafamçokkarıştı
güzel konu olmuş olumunekankayizsmile

BİRİNCİ BÖLÜM SORULARI
1)Boy,post,yaş,meslek,maddi geliri,cinsiyet
2)Konuşma ve davranış tarzı(espirili olsun dimi ama aklinialirimsmile sağını solunu kurcalamasın)
3)cep telefonunu isteme zamanı
4)arama zamanı ve sıklığı
5)ilk davet edilen yer ve mekana uygun giyim tarzı
6)buluşmaya gelip kapıdan alması ve ilk buluşmada çiçek almış olması
7)hiçbir konuda ısrarcı olmaması
8)Adab-ı muaşerete uygunluğu(soruyu anlamayan kafadan kalır zatenalsanaalsanasmile
9)Yemek seçimini kıza bırakma
10)ağzını şapırdatması
11)hesabı öderken bahşiş bırakması
12)eve kadar eşlik etmesi
13)ben anahtarı buluna kadar beni beklesin(beklemezse bidaha gelmesinsempatiksalakcinni)
14)kapıda bırakırken tekrar görüşmek istemesi
15)eve geldikten bikaç saat sonra araması
16)bu şekilde görüşürken hemen seni seviyorum dememesi
17)sevgisini romantik bi şekilde dile getirmesi
Not: sevgili secildi yerleştirmek için tercihlerde bulununlumunekankayizsmile
18)ilgili olmalı ama burnunu benim hayatıma da çok fazla sokmasınkaydirigubbakcemile
19) ilişkiye değer vermesi ve ciddi olması
20) ten uyumunu sağlaması

Not: aynı puanı alıp sınavı geçenlerin seçimi SON.soruya göre yapılacaktır.

böyle eğlğnceli bişeydi.siz neleri önemsersiniz?

Bak bende ilk anda espri yapandan hoşlanmam. Azcık ciddi olsun kaydirigubbakcemile3 Yalnız şu ten uyumu nasıl oluyor ona hala kafam basmıyor kafamçokkarıştı Bak ilk bukuşmada çiçek şart. Sonra kapıda bırakırken görüşmek istemeside güzel. Eve gelince kesin aramalı zaten. Arasınki kız onla ilgilenildiğini anlasın demi ama?

valla başta dediğim gibi 3 arkadaş oturduk öylesine çıktı bu maddeler.o son madde bana ait değil arkadaş çok ısrar etti elektrik meselesi diyebiliriz onaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sigara kesinlikle olmasın çünkü bu haytta kıyafete ve saça sinen sigara kokusu kadar itici bişey yok
gerekli durumda kıskansın ve gerkli durumda romantik olsun
kötü söz ve davranış olmasın
saygılı olsun
sanırım nişanlımı tarif ediyorum bennnn :asigim:

adayımızı tanıdıkça bu maddelere tik mi atacağız fisfisfis

anlamadım sanırımdelikafadulden

Güzel olmuş bu ksys sınavı ama bence çok qöreceli ki kavraam bu sorular.. soruları herkes kendi adayına kendi hazırlamalı bence çnküü bri kıskanç erkek sever dier kıskanç olmayan erkek sever ona göre secer ve yerleştirir eheh en büyük kızlar !

tabiki arkadaşlar bunu biz 3arkadas otururken kakara kikiri diye yazdık.herkes kendine göre değiştirir ama fikirlerimizi söyleyelim birimizin aklına gelmeyen diğerimizin aklına gelir ee bunada kadın dayanışması denir kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…