Koca Sorunsalı

Kendisinin dört dörtlük olmadığını biliyor sizi de kilonuzdan vurmaya çalışıyor 🤬

Keske hic evlenmeseydiniz boyle bir hodukle , adam bir gunde bu asamaya evrilmedi sanirim
Bosanmak istiyorsaniz bosanin
Cocugunuz da annesini asagilayan bir canli ile beraber ayni evde buyumekten kurtulur en azindan

Fırsat vermek değil her seferinde böyle konuşmaya yeltendiğinde sonu asırı tartismali olmak uzere susturuyorum tamamen kendi karaktersizliği ve ezikliği. Hayatta benim önüme gecebilecek tek artısı olmadığı ıcın bu yola basvurduğuna kanaat getirdim artık.
Haklısınız , kendinde eksik gördüklerini diğer insanları aşağılayarak kapatmaya çalışan insanlar var.Ne yaparsınız bilemem ama sakın kendinizi kötü hissetmeyin.Kilo nedir ki ya sıkı bir diyet ve egzersiz programına bakar yani.Ama siz fit olsanız da eşiniz bu kez de başka bişey bulur.

Kendisinin dört dörtlük olmadığını biliyor sizi de kilonuzdan vurmaya çalışıyor 🤬
Ah ah o konuda benimde
Keske hic evlenmeseydiniz boyle bir hodukle , adam bir gunde bu asamaya evrilmedi sanirim
Cocugunuz da annesini asagilayan bir canli ile beraber ayni evde buyumekten kurtulur en azindan
Meme kucultme operasyonu ve karın bölgesindeki yagları aldırdıktan (masrafları kocası ödedi) sonra, kocasını bosayan bırı vardı annemin oturdugu apartmanda.

Kocası onu aldatmıstı ve kilosunu bahane olarak göstermişti.

Sonra oturdugu semtte maymun oldu böyle adam. Ameliyat ol, evı terket ve boşa :)))) arkasından az gulmedıler adamın..
Kadının gururuyla oynamayacaksın, hos kımsenınkıyle oynamayacaksın ama, kadınınkıyle özellikle oynamayacaksın... kadına o gunden beri saygım sonsuz.
Suan evlendi cok mutlu.

Kendini Brad pitt sanan dombılının tekidir emınım.
Dedıgınızı yapın. Hakediyor.
Bayıldım buna
Haklısınız , kendinde eksik gördüklerini diğer insanları aşağılayarak kapatmaya çalışan insanlar var.Ne yaparsınız bilemem ama sakın kendinizi kötü hissetmeyin.Kilo nedir ki ya sıkı bir diyet ve egzersiz programına bakar yani.Ama siz fit olsanız da eşiniz bu kez de başka

Bisey soyleyeyim mi buyuk konusmak galiba. Cok uzun yıllardır tanıyordum kendisini ama 6 yillik evliyim ve son zamana kadar hic boyle merhametsiz karaktersiz olabilecek bi davranışını gormedim

Back
X