@damdan ordu canım.. sorun benden gizlemiş olması..
@Yasamenerjisi canım benden neden gizledi ki o zaman yani..
@Janet Jak Esim canım büyük konuşmayayım ama eşim aldatmaz yani sadece masaja gitmek istemiştir yani ama ben karşı olduğum için de gizlemiştir hem aldatacak adam masaj merkezi diye yazmaz ki yani bence..
@Zemo yok canım nick değiştirmedim ama olabilir yani haklısındır ne diyeyim..
@Lovedreams canım aldatmadı bu zamana kadar hiç çok şükür öyle biri de değil zaten ama ben kızıyorum diye gizlice masaja gitti sanırım..
@inci_ser ben dayanamayıp soracağım sanırım.. gerçekten doğru söylüyor olabilir mi bilmiyorum..
@_masumane_ aldatma olduğunu zannetmiyorum canım ama bilmiyorum ya off..
@noram canım ben ne olursa olsun bu akşam soracağım sanırım..
@kendinehas canım haftasonu birikenler bunlar yani ne yapayım.. bu konuyu açıp açmamakta çok düşündüm ama içim içimi yiyor.. hayırlısı inşallah..
@sylvia_plath benim üzerinde durduğum ihtimal şu canım yani masaja gitmek istemiştir ben kızıyorum diye gizlemiştir bu..
@CekiLinBenDoktorum canım ama ben önceden yapmam gereken hiçbir şeyi yapmıyordum yani artık kendimi düzeltip denemek istedim olmayacaksa da böyle olmasın diye ne bileyim..
@yumurtadasaklanancivciv canım Allah korusun da yani bilmiyorum benden gizlediği ne olabilir eski bir arkadaşıyla filan mı görüştü nedir of ihtimal vermiyorum ama..
@darkmore canım aldattığını düşünmüyorum sadece ben kızıyorum diye masaja habersiz gitti bence..
@mavihuzurdur_147258 ben dayanamayıp bu akşam soracağım ya içim içimi yiyor..
@elsa83 canım ama gizlemiş yani kafam çok takıldı..
@Kedicikk061 canım bu akşam güzelce soracağım kızgınken dediklerimi duymuyor gibi..
@demlicaykeyfi soracağım ben kesin ya bu şekilde olmaz gerçekten.. doğruyu söylemeye teşvik edeceğim..
@nooption hayır tabiki canım ama neden bana söylemedi sorun burda..
@Laale canım teleferikte sorun bana söylememiş olması gizlemenin mantığı nedir.. ayrıca ben ona dedimki gel beraber masaja gidelim yok ben istemiyorum filan dedi.. şimdi tek gitmiş..