KOCA SÖZÜ MÜ-ÇALIŞMAK MI

bir çocuğun mutlu olması için, öncelikle annesinin mutlu olması gerekiyor. sizi mutsuz edecek ortamlara ve durumlara sokmayın kendinizi...
kızınızın kreşe başlaması ile babaanne bağımlılığı azalacaktır, merak etmeyin

EVET 2 Yaş sendromuna girdi annemde 3 yaşında başlasın kreşe diyor galiba en mantıklı yaş o

evet babaanneyi anne gibi görüyor millet anne diye ağlar bu babaanne diye ağlıyor bıraksam almasam hiç gelmez yanıma
akşamları beraber güzel zaman geçiroyr musunuz? yani anne çocuk paylaşımı herşeyden değerli.kaliteli ve eğlenceli bvakit geçirmeli..babaanneyi bu sebepten arıyor olmasın??

kesinlikle kızın 2 yaş sendromunda. babaanne eğer onun her istediğini yapıyorsa ve sen kural koyma çabası içinde isen 7/24 onu istemesi çok normal.
ayrıca 2 yaş daha bezden kurtulmadığı bir yaş. bence bezden kurtulduktan 1-2 ay sonra kreşe başlat derim. hem o zamana kadar bu sendromu atlatırsınız hem de daha oyun çocuğu olacağı için daha rahat kreşe uyum sağlar.
bir de işin rahatsa şimdiden şunu deneyebilirsin: haftada 1, yarım gün izin alıp kızını bulunduğun şehirde oyun grupları bulup oralara götürebilirsin. hem sosyalleşecek hem kreşe alışacaktır.
hatta 1 kere de hafta sonu götürürsen daha güzel olur. böylece babaannede sıkılır ve oyun gruplarına dolayısı ile ilerde kreşe gitmeyi kendi ister.

Ne var bu kadar panik yapacak anlamadım?Babaanne diye ağlasın ne olacak? Siz hiç bu dünyada annesini anneannesi ya da babaannesiyle değişen bir yetişkin gördünüz mü? Ne mutlu size demekki babaanne çok güzel ilgileniyor.Şuan çok küçük aklı ermeye başladığında onun gözünde herkes kendi yerini alacak zaten merak etmeyin.Asla işinizden vazgeçmeyin.

akşamları beraber güzel zaman geçiroyr musunuz? yani anne çocuk paylaşımı herşeyden değerli.kaliteli ve eğlenceli bvakit geçirmeli..babaanneyi bu sebepten arıyor olmasın??

eskiden eve geç geldiğim için cok zaman geçiremiyorduk ama 3 aydır yeni bi işteyim 6-6:30 gibi evde oluorum saat 10-11 gibi yani uyuyana kadar babası ve benle oyun oynu aynı şekilde hafta sonuda

evet babaanneyi anne gibi görüyor millet anne diye ağlar bu babaanne diye ağlıyor bıraksam almasam hiç gelmez yanıma
dediğim gibi babaanneyi anne olarak gördüğünden değil öyle olsa anne derdi.. bazı çocuklar yapıyor bunu..
sen onu 9 ay karnında taşıdın o bağı feriştahı gelse koparamaz.
şimdi babaanne dede evde bir dediğini iki etmiyorlardır akşam sen de kural koyayım felan diyorsundur o da rahat olduğu yere gitmek için ağlıyordur.
kv ve kp biraz daha otoriter olsalar böyle olmaz bence..

aslında panik yapmıyorum sadece beni istemediği için üzülüyorum eşimde ben üzüldüğüm için üzülüyor ve benim korkum ya bu bağımlılığı ileridede devam ederse diye tabiki aklı ermeye başlayınca benım annesi olduğumu vs anlıyacak ama düşkünlüü geçmezse diye korkuyom

babaannesini seviyor ve ağlıyorsa mutlu olun.
demekki çok iyi ve sevgiyle bakılıyor kızınız.Merak etmeyin annenin yeri hep ayrıdır.
Çalışmayı bir bırakırsanız bir daha çok zor dönersiniz.Muhtemelen keyif için çalışmıyorsunuz.
Kusura bakmayın birine konunuz üzerinden bir şey hatırlatırım.
kadının çalışıp kendi parasını kazanması haktır.Avrupai özentilik değildir.

malesef ben biraz diktatörüm evde ayakta yemek yenmez sofradan kalkarsan bi daha oturamazsın yanliş yaptığı zmn özür dile yada tesekkür et tabi bunları babaanneside yaptırıyo ama benım gıbı degıl

evet keyif için çalışmıyorum kızıma daha iyi bi gelecek için uğraşıyorum
kocam para esirgemez asla lafını yapmaz aileside o sekilde cebindeki son kuruşu cıkarır verir ama ben yapım gereği sevmiyorum başkasından para almayı öz babamdan bile zorla alırdım lise yıllarımda

Bunun için üzülmeniz yersiz bence.Şu an küçük karnı acıkıyor canı acıyor gülüyor oynuyor ve bunları yaparken çoğu zaman babaanne var yanında.Mutlaka büyüdüğünde de diğer çocuklara göre babaannesine daha düşkün olacaktır.Ama bu annaanne ya da babaannenin büyüttüğü bütün çocuklarda böyledir.Şu an babaanneden değilde bir bakıcıdan (kaldı ki bakıcıyla aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oldu) bahsediyor olsaydık haklısınız.Ama babaanne yani.Hayatta olduğu sürece onun hayatında olacak biri bahsettiğimiz.Boşuna ne kendinizi ne eşinizi üzün.Çok şanslısınız ki gözünüzün arkada kalmayacağı birine emanet ediyorsunuz çocuğunuzu.İleride bunları hatırlayıp ne gereksiz olduğunu düşüneceksiniz.

Her kadın bence çalışmalıdır, çalışmıyorsa kendi tercihi ile olmalıdır.
Ama asla kocanın sözüyle hareket edip, çalışma konusuna karıştırmamalıdır.
Çocuğunuz küçük olsa, yaşı dolmasa çalışmayın bekleyin derim ama 2 yaşında.
Güzel, rahat da bir işiniz var anladığım kadarıyla.
Ne kadar şanslısınız, bunu geri tepmeyin.
İlk zamanlar 2 gün yanınızda, 3 gün babaanne idare edin, sonra da işinize yakın bir kreşe verin çocuğunuzu.

Düzenini bzoma çalış 6ay sonra tekrar AC kreş fikrini eşine bu sefer diret zorla yazdır geç eve kapanırsan daha da geri dönüşü olmuyor

aslında şimdi bile gereksiz ve saçma şeyler düşündüğümün farkındayım ama içimdeki kötü geline söz geçiremiyorum galiba sadece kıskançlığımdan böyle davranmama sebep oluyor aslında kaynanamı da çok severim ama kızımın sevgisini paylaşmak zoruma giden ve kıskanmama sebep

Bi tanıdığımda da şöyle bi durum var kadının çocukları çok kısa aralıklarla oldu mecbur ilk çocuğuna hep anneanne baktı yakında oturuyorlar hergün bir aradalar ama akşam eve gitmeye gelince yüzde 90 ilk çocuk anneannesinde kalıyor ve şuanda 7 yaşında böylede devam eder buna göre karar verin bence çalışın ve kreşe verin siz alın akşamda veya babası

malesef ben biraz diktatörüm evde ayakta yemek yenmez sofradan kalkarsan bi daha oturamazsın yanliş yaptığı zmn özür dile yada tesekkür et tabi bunları babaanneside yaptırıyo ama benım gıbı degıl
henüz 2 yaşındaki çocuktan beklentiniz çok fazla bence..elbette kurallar olmalı evde ama yaşına göre kurallar..üstelik arada esnetilebilir kurallar ve asla esnetilemezler gibi..
2 yaşındaki çocuk henüz kalkmadan yemez ,eğer her konuda bu kadar katıysanız ,o sebeple de sizden biraz uzaklaşmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…