- Konu Sahibi karelibattaniye
-
İşinden memnunsan çalış tabiiki, kızıma bakayım diyenler sonra bir daha işe başlayamıyor, zaten iyi iş bulmak aşırı zor. Bir de kızına da vakit ayırıyormuşsun zaten. 3 yaşında kreşe başlayınca babanne bağımlılığı azalır.
2 yaş sendromu hem bu, ağlamalar, diretmeler, atlatır merak etme...
Çalışmaya devam edin . .
Çocuk babanneyi anne mi sanıyor acaba?
Sürekli onunla olmaktan mı ağlıyor?
akşamları beraber güzel zaman geçiroyr musunuz? yani anne çocuk paylaşımı herşeyden değerli.kaliteli ve eğlenceli bvakit geçirmeli..babaanneyi bu sebepten arıyor olmasın??evet babaanneyi anne gibi görüyor millet anne diye ağlar bu babaanne diye ağlıyor bıraksam almasam hiç gelmez yanıma
bir çocuğun mutlu olması için, öncelikle annesinin mutlu olması gerekiyor. sizi mutsuz edecek ortamlara ve durumlara sokmayın kendinizi...
kızınızın kreşe başlaması ile babaanne bağımlılığı azalacaktır, merak etmeyin
Merhaba kızlar
Düşünmekten başım çatladı artık tarafsız olarak bana akıl verebilecek tek siz varsınız Gelelim konuya
Benim iki yaşında bi kızım var kızıma babaannesi bakıyor 5 aylıktan beri ve kızım resmen babaannesine aşık :)
tabi artık bu durum can sıkmaya başladı kısaca anlatayım kızımı anaokuluna başlatacaktık ama kaynana kayınpeder v.b. dış sebebler den dolayı vazgeçtik şimdi eşim bana çalışma evde otur çocuğuna bak diyor ama ben çalışmak istiyorum çalışmazsak maddi olarak biraz sıkışıcaz çalışırsam kızıma babaannesi bakmaya devam edicek ve her aksam saatlerce babaanne diye ağlıcak şuan işyerin'de rahatım mutluyum huzurluyum hatta haftanın belirli günleri kızımı yanımda getirme şansımda var
Sizce kocamı dinleyip kızım bu dönemi atlatana kadar evde mi durayım yoksa çalışıcam diye ısrar edip kızıma babaannesimi baksın
akşamları beraber güzel zaman geçiroyr musunuz? yani anne çocuk paylaşımı herşeyden değerli.kaliteli ve eğlenceli bvakit geçirmeli..babaanneyi bu sebepten arıyor olmasın??
dediğim gibi babaanneyi anne olarak gördüğünden değil öyle olsa anne derdi.. bazı çocuklar yapıyor bunu..evet babaanneyi anne gibi görüyor millet anne diye ağlar bu babaanne diye ağlıyor bıraksam almasam hiç gelmez yanıma
Ne var bu kadar panik yapacak anlamadım?Babaanne diye ağlasın ne olacak? Siz hiç bu dünyada annesini anneannesi ya da babaannesiyle değişen bir yetişkin gördünüz mü? Ne mutlu size demekki babaanne çok güzel ilgileniyor.Şuan çok küçük aklı ermeye başladığında onun gözünde herkes kendi yerini alacak zaten merak etmeyin.Asla işinizden vazgeçmeyin.
Ayrıca kocanızdan para istemek sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? Size karşı kaba mı? Kaşık düşmanı gözüyle mi bakıyor? Eli sıkı bir adam mı? Öyle değilse şayet bu Avrupai özentiliklerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
kesinlikle kızın 2 yaş sendromunda. babaanne eğer onun her istediğini yapıyorsa ve sen kural koyma çabası içinde isen 7/24 onu istemesi çok normal.
ayrıca 2 yaş daha bezden kurtulmadığı bir yaş. bence bezden kurtulduktan 1-2 ay sonra kreşe başlat derim. hem o zamana kadar bu sendromu atlatırsınız hem de daha oyun çocuğu olacağı için daha rahat kreşe uyum sağlar.
bir de işin rahatsa şimdiden şunu deneyebilirsin: haftada 1, yarım gün izin alıp kızını bulunduğun şehirde oyun grupları bulup oralara götürebilirsin. hem sosyalleşecek hem kreşe alışacaktır.
hatta 1 kere de hafta sonu götürürsen daha güzel olur. böylece babaannede sıkılır ve oyun gruplarına dolayısı ile ilerde kreşe gitmeyi kendi ister.
babaannesini seviyor ve ağlıyorsa mutlu olun.
demekki çok iyi ve sevgiyle bakılıyor kızınız.Merak etmeyin annenin yeri hep ayrıdır.
Çalışmayı bir bırakırsanız bir daha çok zor dönersiniz.Muhtemelen keyif için çalışmıyorsunuz.
Kusura bakmayın birine konunuz üzerinden bir şey hatırlatırım.
kadının çalışıp kendi parasını kazanması haktır.Avrupai özentilik değildir.
aslında panik yapmıyorum sadece beni istemediği için üzülüyorum eşimde ben üzüldüğüm için üzülüyor ve benim korkum ya bu bağımlılığı ileridede devam ederse diye tabiki aklı ermeye başlayınca benım annesi olduğumu vs anlıyacak ama düşkünlüü geçmezse diye korkuyom
Bunun için üzülmeniz yersiz bence.Şu an küçük karnı acıkıyor canı acıyor gülüyor oynuyor ve bunları yaparken çoğu zaman babaanne var yanında.Mutlaka büyüdüğünde de diğer çocuklara göre babaannesine daha düşkün olacaktır.Ama bu annaanne ya da babaannenin büyüttüğü bütün çocuklarda böyledir.Şu an babaanneden değilde bir bakıcıdan (kaldı ki bakıcıyla aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oldu) bahsediyor olsaydık haklısınız.Ama babaanne yani.Hayatta olduğu sürece onun hayatında olacak biri bahsettiğimiz.Boşuna ne kendinizi ne eşinizi üzün.Çok şanslısınız ki gözünüzün arkada kalmayacağı birine emanet ediyorsunuz çocuğunuzu.İleride bunları hatırlayıp ne gereksiz olduğunu düşüneceksiniz.
henüz 2 yaşındaki çocuktan beklentiniz çok fazla bence..elbette kurallar olmalı evde ama yaşına göre kurallar..üstelik arada esnetilebilir kurallar ve asla esnetilemezler gibi..malesef ben biraz diktatörüm evde ayakta yemek yenmez sofradan kalkarsan bi daha oturamazsın yanliş yaptığı zmn özür dile yada tesekkür et tabi bunları babaanneside yaptırıyo ama benım gıbı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?