- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi karelibattaniye
-
aslında şimdi bile gereksiz ve saçma şeyler düşündüğümün farkındayım ama içimdeki kötü geline söz geçiremiyorum galiba sadece kıskançlığımdan böyle davranmama sebep oluyor aslında kaynanamı da çok severim ama kızımın sevgisini paylaşmak zoruma giden ve kıskanmama sebep
henüz 2 yaşındaki çocuktan beklentiniz çok fazla bence..elbette kurallar olmalı evde ama yaşına göre kurallar..üstelik arada esnetilebilir kurallar ve asla esnetilemezler gibi..
2 yaşındaki çocuk henüz kalkmadan yemez ,eğer her konuda bu kadar katıysanız ,o sebeple de sizden biraz uzaklaşmış olabilir.
dediğiniz doğru ancak yaşa göre kural konulmalı..kızınız sofradan kalkıp 1 dk sonra geri geliyor ve siz tekrar otrumasına müsade etmiyorsanız ,sorun sizde bana göre..çünkü henüz 2 yaşında..Aslında her konuda değilim ama özellikle yemek yeme kuralları benim için çok önemli bazı şeyler baştan nasıl öğrenilirse o şekilde devamm eder
Kovun o kötü gelini:)))))Şansınızın kıymetini bilin.Onu siz taşıdınız siz doğurdunuz bunu hiç birşey değiştiremez.
bence kocanizi dinleyin ve bi sure ise ara verin.
cocuk size guvenle baglanmamis,hatta size guvenmedigi icin aksamlari babaanne diye agliyor ve bu simdi cocuktur aglar diye gecistirilse de ilerde daha buyuk sorunlar olarak karsiniza gelir.
babaanneye alismis bi cocugu pat diye krese verirseniz herseyi daha kotu hale getirirsiniz,hem babaanne ortada yok bianda hemde anne..ozaman size guveni daha cok sarsilir.
en azindan bi sure siz bakin ve aranizda guven tam olarak kurulunca direkt krese baslatin,artik babaanneyi haftasonlari gorse yeter ozaman.
evde diktatorlukle otorite farkli,tatli otorite iyidir,gozunuze bakti mi biseyleri anlamasi...ama ev askeri kamp degil ki..
benim esimde diktator olur biraksam,cocugun neden oyuncaklari sadece bi odada degilmis,neden masada degil koltukta atisitiriyormus..
mahkum mu bu cocuk? oyuzden cok papaz oluyoruz..
bende cok saldim cayira degilim ama evde rahat edemeyeceksem nerde edicem kafasindayim,benim evimse oglumunda evi dimi..
Kızınızın gecee de orda kaldığı oluyor mu acaba. Çünkü çocuğun tüm gün sizi özlemesi gerekirken hala banne demesi pek normal bi tavır değil. Babanneyi sever ama anne baba yeri başkadır. Bi yerlerde bi hata yapıyor olabilirsiniz. Yavaş yavaş kreşe alıştırın gerekirse başlarda arada bi gitsin zaten sonra kendi isteyecektir gitmeyi[/QUOT
Hayir hic kalmiyo gezmeye gitsek biraksam bile. Gece 2-3 mutlaka alirim yukari
Anaokullari pek arada git gel istemiyolar. Cocuk alisamiyo bocaliyo yasi kucuk diye
İlerde bunlar sorun oluyor , bizzat kuzenimden biliyorum,,,
Önce çocuğunuz önemli, ben bakılmasından çalışılmamasından yanayım ( eğer aşırı derecede borcunuz yoksa) en güzel en özel zamanları babanneyle geçiriyor tabi ki onu isteyecek ağlayacak
Benim de annem böyle yapsa, soğur ben de babaanne diye ağlardım. Evet ayakta yemek yenmez, yanlış yapıldığında özür dilenir ve bir şey karşılığında teşekkür edilir.malesef ben biraz diktatörüm evde ayakta yemek yenmez sofradan kalkarsan bi daha oturamazsın yanliş yaptığı zmn özür dile yada tesekkür et tabi bunları babaanneside yaptırıyo ama benım gıbı degıl
Kezke doğumdan sonra iki yıl siz baksaydınız bunu düsünmek i in geç kalmıssınz. Ayrılın bi yıl kadar sonra çocuğa anlatınca anlıyor. Kamu mu özel sektörmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?