- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
değiştin böyle değildin gibi bişeySana Koca yaramadi ne demek
Kizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedideğiştin böyle değildin gibi bişey
Ha eşiniz dedi yani. Bende arkadaş ortamınızda falan denildi sandım.Kizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedi
Hee kocam hormonlu çıktı deseydinKizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedi
Hahhahzhzhzj espri yapmış.Kizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedi
.Kizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedi
Sorunuzu "yeni evliyim ama hiç keyifli değilim neden olabilir" diyerek sorup kendinizi sorgulasaydiniz keşke.. Daha yapıcı hareket etmiş olurdunuz, eşiniz espri yapmış :)Sana Koca yaramadi ne demek
Saf misiniz yoksa trip atacak yer mi ariyorsunuzKizlar hiç birşeyden tat almıyorum dedim kocama oda koca sana yaramamış dedi
Ya yeri geliyor agrindan çıkanı kulağı duymuyor kırıcı itici davranıyor haliyle bende tat almamaya. BaşladımHee kocam hormonlu çıktı deseydin
iyi de eşine hiçbir şeyden tat alamıyorum dersen o da beni mutlu etmiyorsun olarak anlar haliyle
Hep böyle ufak tefek saçma sapan şeylere takılıyorsanız hiçbir şeyden zevk almamanız ve mutsuz olmanız çok normal değil mi? Adam da bunalmış geyiğe vurmuş kendini.Sana Koca yaramadi ne demek
tat almıyorum demek yerine sorunu söyleyin çözüm arayınYa yeri geliyor agrindan çıkanı kulağı duymuyor kırıcı itici davranıyor haliyle bende tat almamaya. Başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?