• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaaam

busrademir1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
7
0
1
İstanbul
ya kocamla sevenerek evlendik . bir oglumuz var .ve daha genciz 20 yasindayiz kaynanamlarla yasiyoruz . kocam eskisi gibi degil yda sorun bnde o bana taklastiginda genellikle isteiimiyorum . ben istedigimde tam birlikte olcakken ben vazgeciyorum istemiyorum kocamida cok seviyorum kaynanamla ayni evde yasadigimiz icin suan yakinda samimide olamiyoruz . artik seni seviyorum bile demuyo askim canim hic ypk . eski kocam gitti yerine baska biri geldi . napiyim kizlar cevap yazin akiil verin .

ya kocamla sevenerek evlendik . bir oglumuz var .ve daha genciz 20 yasindayiz kaynanamlarla yasiyoruz . kocam eskisi gibi degil yda sorun bnde o bana taklastiginda genellikle isteiimiyorum . ben istedigimde tam birlikte olcakken ben vazgeciyorum istemiyorum kocamida cok seviyorum kaynanamla ayni evde yasadigimiz icin suan yakinda samimide olamiyoruz . artik seni seviyorum bile demuyo askim canim hic ypk . eski kocam gitti yerine baska biri geldi . napiyim kizlar cevap yazin akiil verin .

Ne yapın edin kendiniz ayrı eve çıkmaya çalışın...

Esiniz 18-19 yasinda miydi evlendiginizde?
Calisiyor mu?ayri evi gecindirebilir mi?

Ailelerle paylaşılan evdeki çiftlerin sonu hep böyle olur zaten. Mutlaka ayrı eve çıkın. Özel hayat yok , sarılarak bi tv izlemek yok , iki güzel söz söylemek yok böyle hayat mı geçer yahu :31:

Belki dünyanın en anlayışlı en halden anlayan kayınvalidesi benimki ama 5 aydan sonra kendi evimize çıktık ve Aman Allah'ım özgürlük gibisi yokmuş arkadaş !
Ve ne yazıkki erkeğin kalbine giden yol yalnızca mideden geçmiyor ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz yakinlasmada kendinizden iterseniz, sogutursunuz. Askim, canim dememesi bundan olabilir mi? Bence olabilir.
Bir de kayinvalideyle yasama olayi var tabii. Kendi evinize cikin, evliliginizi daha cok yasayabilirsiniz diye dusunuyorum.

esını ıkna edıp ayrı eve cık 1 odasıda olsa cık hersey sorundur ole tv ızleme yok esınle o yok evde ıstedıgın gıbı gezemezsın ıstedıgn gıbı alısverısını yapamazsın bence hemen ayrıl kvde den.

ayrı eve çıkmayı o kadar çokm ıstıyoruz kı ıkımız de . ama suan ımkanlar kısıtlı gıbı . esımde benı sevıyo emınım buna ama evde ortak bı paylaşımıız yok olmuyo bazı şeyler . eşimi kendımden soğutmuyorum kesınlıkle .:50:

20 yasinda adamin daha karakteri yeni yeni olusmaya basliyor. Degismesi normal bence yani. Malesef yasiniz cok kucuk ikinizin de...

Ya sen soluosun istemiorm vazgeciorum die. Kocanin en deli zamani evlisiniz die sakin onu koca adam doymus etmis gozuyle bakma. Suan cinsellik olarak en ihtiyaci oldugu zamanlar ve hicbir sekilde hem dini hemde erkekkerin cinsellik bakis acilari icinde esine hayir diyemezsin rahatsizlik vs gbi bi sorun olmadikca. Gozu disari kayar ve dedign gbide senden sogur askm cnm cicim demez.. senin aslinda istekli olman lazim.. onh cekmek istiosan mutlaka o isten geldignde gecelikle filan karsila yada kaynanamla kaliorm dedin ayni evdemj yada apartman mi bilemem ama.. aynj evse mesela odaniza cekdignizde mhtlaka cok seksi bi gecelik giy ve esini sen davet et hareketlerinle onu arzuladigni belli et ve sonuna kdr gotur yni. O istedigindede hayir deme gercekten o susar ama gozu disari gider erkeklerin aman dikkat et. Ona ufak surprizler yap sen yanas ve cilveli ol. Evde hep bole dekolteli ve rahat seyler giy belkide hafif ic gosteren ve ona hismet ederkende cilveli davran bayilir bence o zmn gorursun nasl askim cnm diomus :D

___dega___

Adamı her yaklaştığında reddedersen senden uzaklaşması gayet doğal.YAni bu durumun cevabı sende zaten.Ne bekliyorsun ki? Sürekli reddedilen bir adam ne yapsın?

ayrı eve çıkmayı o kadar çokm ıstıyoruz kı ıkımız de . ama suan ımkanlar kısıtlı gıbı . esımde benı sevıyo emınım buna ama evde ortak bı paylaşımıız yok olmuyo bazı şeyler . eşimi kendımden soğutmuyorum kesınlıkle .:50:

eşiniz tam size yaklaşmışken geri çevirmeniz onu soğutur bence. onu istemediğinizi düşünüyor olabilir...

Başta şunu söylemeden edemicem, 20 yaş evlenmek için de , çocuklu bir kadın olmak için de çokk erken bir yaş :31:
Konuya gelince, eşini istemezsen, o da senden soğur bu bir gerçek. Belki sen de soğumuş olabilirsin eşinden. Daha karakterin yeni yeni oturuyor. Bazı şeyleri yeni yeni farkediceksin.
Eğer ayrı eve çıkma imkanın varsa hiç durma, belki ikinizin de biraz sorumluluk altına girmesi gerekiyordur. Evlilik evcilik değil, ne demek o beni isterken ben onu istemiyorum. Niye evlendin o zaman.

Cabim ben evli degilim nisanlanma arifesindeyim ama sana annemin surekli bana verdigi bir öğudu vermek isterim.
Gecerli bir mazeretin rahatsizligin yoksa kocana hayir demek dinimizcede gunah ve ayrica onu disariya sevk edersin bakimli ve temiz ol erkek bir kere soğuyup uzaklastimi eskisi gibi olmaniz zorlasir . Erkekler isveli cilveli kadinlardan hoslanir :)))
Vardir buyuklerimizin bir bildigi dimi aman yapma sonra elinle adami disari itersin sen sevmeyebilirsin ama onlar icin cinsellik cok onemli :))) eger kayinvalidenle yasamaktan rahatsizsanki rahatsiz olman cok normal mesela ben evimde cok rahat olmak isterim sana ozel kiyafetler giyip basbasa yemekler yemek isterim yatak odamizla sinirli kalmak istemem gibi isveli cilveli ikna et kocani ve ayri eve ckkin.tabi ayri evin sorumluluklarini kaldirabilecekseniz yasiniz suan cok kucuk birde cocuk...

mesele yaşın küçük olması değil eskıler de kucuk evlenıyodu . şuan esım çalışmıyo ben çalışıyorum ve normal olarak bu benı ondan soğutuyo . onun benden soğuma ihtımalı bıle yok bunu solıyım bastan ben onu kovsamda gitmez . 2. ayını evde yasıyoruz kaynanamla kaynanam geç ama ister istemez banyo yaparken bı tuhaf bakıyolar rahatsız edıcı bı durum .

mesele yaşın küçük olması değil eskıler de kucuk evlenıyodu . şuan esım çalışmıyo ben çalışıyorum ve normal olarak bu benı ondan soğutuyo . onun benden soğuma ihtımalı bıle yok bunu solıyım bastan ben onu kovsamda gitmez . 2. ayını evde yasıyoruz kaynanamla kaynanam geç ama ister istemez banyo yaparken bı tuhaf bakıyolar rahatsız edıcı bı durum .

banyo yaparken tuhafmı bakıyorlar :53::53:
kötü bi durum aynı evde yaşayın diyen kayınvalide bu duruma anlayış göstermek zorunda!

eskiden de kucukken evleniliyordu ama eskiden kadinlar calismiyordu. kucuk koyunde ne yapacaksin baska, bari bir aile kur seklinde.
ama simdi insanlarin evlilikten once yapmasi gereken seyler var, olgunlasmak ve bu caga ayak uydurmak gibi…

çok erken evlenmişsiniz..
ayrı eve çıkmaya bakın ..
ev üstünde ev olmaz ..

Back
X