- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi busrademir1
Cabim ben evli degilim nisanlanma arifesindeyim ama sana annemin surekli bana verdigi bir öğudu vermek isterim.
Gecerli bir mazeretin rahatsizligin yoksa kocana hayir demek dinimizcede gunah ve ayrica onu disariya sevk edersin bakimli ve temiz ol erkek bir kere soğuyup uzaklastimi eskisi gibi olmaniz zorlasir . Erkekler isveli cilveli kadinlardan hoslanir :)))
Vardir buyuklerimizin bir bildigi dimi aman yapma sonra elinle adami disari itersin sen sevmeyebilirsin ama onlar icin cinsellik cok onemli :))) eger kayinvalidenle yasamaktan rahatsizsanki rahatsiz olman cok normal mesela ben evimde cok rahat olmak isterim sana ozel kiyafetler giyip basbasa yemekler yemek isterim yatak odamizla sinirli kalmak istemem gibi isveli cilveli ikna et kocani ve ayri eve ckkin.tabi ayri evin sorumluluklarini kaldirabilecekseniz yasiniz suan cok kucuk birde cocuk...
Ay bu ne saçma bir yorum olmuş böyle....
Ben işveli cilveli olmadığım için dışarı giden bir adam olmasın benim kocam mocam, napayım ben öyle adamı.
Adam olan adam; sevdiği kadını her haliyle kabul eder, az işve cilve yapmadım diye benden soğumaz!
Bu tarz yorumları da anlayamıyorum he! Her şey bir kırmızı gecelikle hallolacak mı yani......
Bence işve cilveden evvel bu evlilikte daha büyük bir sorun var..
O da erken evlilik.... Genç yaşta alınan sorumluluklar adamı boğmuş olmalı ki, birbirlerini artık istemez olmuşlar, bir de kaynana yanında yaşamak da var tabi.. Ayrı ev yok, ayrı düzen yok...
E kadın da olsa adam da olsa, sıkılır yani birbirlerine vakit ayıramamaktan...
Bu da onlar da ayrı bir sinir harbi yaratmış olacak ki; birbirlerine duydukları aşkı unutmuşlar...
Bu aşkı yeniden var edebilmek için işve cilve değil; biraz olgunluk lazım......
Son düzenleyen: Moderatör: