• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCACIGIM NE YAPIYOR ARTIK MERAK ETMIYORUM!!!

Evet harama gitmiyo ama ihtiyacini giderebilecegi bi esi var .Bi kadin olarak ben kendimi yetersiz hissederim sahsen esim benle degil de masturbasyonla cinsel ihtiyaclarini gideriyosa.
Ewet bende aynen yetersiz hissettim tamam ozel gunumdeyim ama isteseydi illa cinsel ilişki mi olacak baska bir şekilde rahatlatirdim AMa o gece karnim çok ağrıyordu eziyet etmek istemedi heralde

teoriler cogalacak boyle ama esinizle konusmadan rahatlayamayacaksiniz.. dun gece tuvaletim geldi kalktim icerden sesler geliyodu nefes nefese ciktin ne oldu diye sorun... direk bosaldin mi sen diye sorulur mi yahu ? adam ne desin tabiki yok diicek... guzelce konusun snra bize de syleyin ne oldgnu merak ettik :D

Ama hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.
ardindan da karnim cok agriyodu rahatsiz etmek istememis olabilir dedi bence mantikli. kim acidan kivranan birine gel beni rahatlat diyebilir ki o_O normal zamanda olsa haklisiniz ama bu durum farkli kaldi ki masturbasyon yaptigindan da emin degiliz

Damardan girip konuşmayı denediniz mi hiç . Sonuçta beyninizi kemirip durcak bu düşünce bence akşam geldiğinde karşınıza alıp konuşun.
Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberin yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))

Ama hanimefendi zaten soyluyo bana soylese ben rahatlatirdim diye cinsel iliski olmasa da baska anlamda yani.

Adam incelik yapmış, konu sahibi diyor yatakta ağrıdan kıvranıyordum. Bu durumda ben azdım beni elinle boşaltsana diyen bir kocaya bizim orda öküz diyorlar ama genel kanı ne bilmiyorum.

Damardan girip konuşmayı denediniz mi hiç . Sonuçta beyninizi kemirip durcak bu düşünce bence akşam geldiğinde karşınıza alıp konuşun.
Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberim yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))

Sen manyakmisin der bana yok ne ezberleyip durucammi demem bidaha yaparsa tuvaletin kapisini sanki onun oldugundan haberim yokmus gibi acicam zaten icerden ışık yandiginda disardan gozukmuyor kapi camsiz bide neye yanarim biliyomusun ben esimi hic reddetmedim bakimliyim istese verirdim vermiycem demedimki sonradan istedi vermedim:))
Ama kendi kaşınmış bu sefer :KK48: Ama dediğiniz gibiyse eğer ihtimal veremiyorum ama kıyamamışta olabilir ağrınız var. Siz çat kapı girin bence bize de burdan sonuçları söyleyin :KK31:

Adam incelik yapmış, konu sahibi diyor yatakta ağrıdan kıvranıyordum. Bu durumda ben azdım beni elinle boşaltsana diyen bir kocaya bizim orda öküz diyorlar ama genel kanı ne bilmiyorum.
Bu olayi sizin gibi elle bosalt dicek kadar kaba dusunemedim..Ben sonradan farkettim eziyet etmemek icin boyle biseye basvurdugunu.

ardindan da karnim cok agriyodu rahatsiz etmek istememis olabilir dedi bence mantikli. kim acidan kivranan birine gel beni rahatlat diyebilir ki o_O normal zamanda olsa haklisiniz ama bu durum farkli kaldi ki masturbasyon yaptigindan da emin degiliz
1kere bosaldiysa 2.ciyi niye istesin ben bosaldinmi diyince 2.ciyi istemis olabilirmi beni kandirmak icin yani surekli nefes nefese degildi tam cikacaginda bi rahatlama sesi geldi cikincada yorgundu

Ben sonradan farkettim eziyet etmemek icin oyle yapmis olabilicegini

Back
X