kocacığıma gıcık oluyorum..

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
çalışan ve melemen yapmayı bile evlendikten sonra öğrenen bir bayan olarak evliliğimin 5.yılındayım..her yemeği beceremiyorum sevgili k.k.arkadaşlarım bi yaptığım yemek bugün güzel oluyorsa yarın yaptığımda olmuyor böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte..
dün canım kocacığıma et sote yapayım dedim ben daha yaparken aradı beceremezsen ziyan etme sadece kavur dedi neyse sakin kaldım kapat telefonu dedim sonra sotemi yaptım gayette lezzetli ve güzel olmuştu:nazar:.sonra işten geldi önce çorbasını yedi sonra daha soteyi ortaya koyar koymaz (çatal bile batırmadan)
-olmamış dedi
-tipine bakıncamı anladın dedim
-sert duruyo dedi
-bi yede sonra yorum yap bari dedim..
sonra yemeye başladı ve tavanın yarısını ekmeğinide bana bana yuttu ((tabi ben bu arada sinirimden kuduruyorum))..kalkarkende
-ellerine sağlık canım güzel olmuş dedi...
oracıkta boğazını sıkasım geldi ama kızım yetim kalmasın dedim :KK48:

Ön yargılı yaklaşmış, ne var yani yapamıyorsan da aç mı kalacak.
Elbet önüne bişi koyacaksın..
İlginç bu erkekler:KK51:

gurme sandı kendini bi anda demekki..
öyle bakınca anlar diye düşündü...
olur böyle şeyler sonuçta beğenmiş...

Canım benim bunlara ne yaparsan yap yaranamazsın sen hamile değilmiydin midem bulanıyo de mutfağa girme kendi yemeğini kendisi yapsın sende yorum yaparsın

çalışan ve melemen yapmayı bile evlendikten sonra öğrenen bir bayan olarak evliliğimin 5.yılındayım..her yemeği beceremiyorum sevgili k.k.arkadaşlarım bi yaptığım yemek bugün güzel oluyorsa yarın yaptığımda olmuyor böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte..
dün canım kocacığıma et sote yapayım dedim ben daha yaparken aradı beceremezsen ziyan etme sadece kavur dedi neyse sakin kaldım kapat telefonu dedim sonra sotemi yaptım gayette lezzetli ve güzel olmuştu:nazar:.sonra işten geldi önce çorbasını yedi sonra daha soteyi ortaya koyar koymaz (çatal bile batırmadan)
-olmamış dedi
-tipine bakıncamı anladın dedim
-sert duruyo dedi
-bi yede sonra yorum yap bari dedim..
sonra yemeye başladı ve tavanın yarısını ekmeğinide bana bana yuttu ((tabi ben bu arada sinirimden kuduruyorum))..kalkarkende
-ellerine sağlık canım güzel olmuş dedi...
oracıkta boğazını sıkasım geldi ama kızım yetim kalmasın dedim :KK48:

:KK70::KK70:

Back
X