• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocacığıma gıcık oluyorum..

Yemek yapmayı yeni öğrendiğin için bir ön yargısı var demek ki ama yemiş eline sağlık güzel olmuş demiş daha ne desin zamanla aşılır bunlar et pişirmek hele ki et sote gerçekten zordur ayarlamak o yüzden öyle demiştir. Boş verin takmayın kafayı arada demek ki önyargılı olmak iyi değilmiş filan gibi söyleyip alındığınızı belli edebilirsiniz en büyük derdiniz bu olsun amaannn..

Güzel arkadaşım aynı koca aynı konudaki dert bende de var. Allah'tan ben daha 1,5 aylık evliyim de şimdilik yemeklerdeki eksikliğimi yeni evli oluşumla geçiştirebiliyorum :)
Belki ilerde bende senin gibi olucam, herkes her yemeği kusursuz lezzette yapacak diye bi kaide yok. Hayır bu kocalar şükretmezler önlerine yemek koyduk, aç bırakmadık diye de kalkar bi de doğuştan gurme gibi bi ton eksik ararlar. Gırtlaklayasım geliyoooo :63::KK67:

Ayyy inanırmısın aynı durumdayız yemin ederim :) biz 3.senemizdeyz bnde senin gbi çay demlemeyi dahl blmyodum öğrendim herşeyi yapıyorum artık benim koca da seninki gbi.. Başlarda küsüp konuşmyodum anlasın bidha yapmasın dye anlayan kim küstüğümle kalıyodum .. Bi gün yine küstüm dedi ki;
nye küsüyon hayatım ben şaka yapıom kim olursa olsun inadına ye çok gzel yapmışım de ye dedi..
Ogünden sonra hep öyle yaptım gülerek yemezsen yeme ben hepsini yerim diyorum valla mükemmel yapmışım beni çekemiyon bahane uyduruon filan derim..altta kalmam hiç bi zaman sonra bıkıyo artık :) dene derim :)

aman benim kocada herşeyi bilir anasını satam :) yemek yaparken karışmazsa olmaz.ama ne zaman karışsa yemekte sorun oluyor.artık fazla karışmıyor :) herşeyi bile koca fena :)

tavayla ağza vurma fikri harika :D

aslında beceremezsin demiş ya ben olsam
eti pişirmezdim hatta akşama salata bile yapmazdım
kendin pişir kendin ye derdim:KK53:

banada eşim evlendiğimizde dolma yaptığımda annem gibi yap annemden öğren demiştiii:KK34::KK34::KK34::KK34:

bende bundan sonra bizim evdeki dolmaları ben,annenin evindekileri sen ye dedim

tık diyemedi:KK53::KK53::KK53:

Ay birde bunların anneme sorsana
o tarifini verir diyen modelleri varki
akıllara zarar

O modele benzer bir model bende de var.. Ama biraz daha kibarı :D " İstersen anneme sorabilirsin" der.. Yemek ne kadar kötü olursa olsun olmamış bu demez yer.. " Bir dahakine daha güzel olur hayatım üzülme sen " der :) "Yemek olmassa da sucuklu yumurta yaparız yeriz " der geçiştirir.. Daha 3 aylık evliyiz daha sonra değişirmi bilmem ama kayınpederim de böyle yemek yoksa neden yok demezler ikisi de dışardan alır gelirler ya da mutfağa girip yumurta , menemen tost tarzı bişi yaparlar...

Back
X