kocacım beni dubai ye götürüyor

pelusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
99
2
86
Kahramanmaraş
eşim (nikahımız kıyıldı düğün haziranda) dubai ye gidelim mi diye sormuştu. bende çok pahalı olur zaten herşeyimizi kendimiz yapıyoruz diye itiraz etmiştim. geçen gece iş yerinden beni aradı. bir internet adresi verdi. uçak firması r.no falan verdi. sürpriz yapmayı becemezdi ama beni dubai ye götürüyor :) ayy çok sevindim paylaşayım dedim sizlerle

daha önce gitmiş olan varsa biryerler tavsiye edebilirmi? 12 günüm var gezmek için karış karış gezmem lazım

ne mutlu size çok güzel eminim çok güzel bi balayı geçirirsiniz tavsiye ediceğim bi yer yok çünkü hiç gitmedim şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur

Ayy beni de götürün kaydirigubbakcemile3
Aferin bu kocaya on puan,bol bol fotoğraf çek ..

dubie de yapabilek çok bişiy yok diye duymuştum benimde kaynım gitti de.. bence maldivlere gidin zaten dubai aktarmalı dubayide görmüş olursunuz hem.. bence kesinlikle eşini kandır ve maldivlere gidin.. yada phuket adasına bence daha güzel bi seçm olur..

O zaman "Kocacım beni Maldivler'e götürüyor" diye tekrar başlık katliamı olabilir :bbo:
Ben de katılıyorum aktarmalı olarak geçebilirsiniz Maldivler'e, yapılacak değil ama yaşanacak daha güzel şeyler bulabilirsiniz.Ha Dubai tatilinin parasını Maldivler rahat 3veya 4e katlar ama kocanız oraya götürebilirse daha güzel ve sükseli olur bence.İyi eğlenceler.

dubaide yapacak çok şey bulabilirsiniz çok lüks bir şehir

yapılacak birşey olmaz olur mu yaf kafamçokkarıştı alışveriş yapsa yeter

hadi hayırlı yolculuklar yerimseniben

çok saolun kızlar. sanırım kendi için de planları var onun bilgisayarına baktım da dubai den alışveriş düşünüyor :) ps3 laptoplara falan bakıyor dubai de. oraya bi gideyim de bakalım bi aktarmayla maldivler de alırım belki soluğu :)

alışveriş açısından yapılacak şeyler olabilir ama balayı sonuçta ne bileyim bana göre maldivler.. turkuaz deniz bembeyaz kum tropikal meyveler dünyadaki cennet yaa.. okyanus ortasındasın bence mükemmel bir duygu kesinlikle ordan maldivlere uçmalısın :)

Allah içinize sindirsin. Arkadaşlar Dubai'ye gitmişken MAldivler'e de geçiverin demiş. Ama öyle yol üsüt değil ki. Sonuçta burdan Dubai 3-4 saat, Dubai'den Maldivler de 3-4 saat. Şimdi Dubai fırsatı varsa onu güle güle değerlendir.

dubai yi cok methetti arkadasim.gecen sene gitmisti.otelleri yemeklerini öve öve bitiremedi.intenetten cikartabilirsin oteline yakin gezme yerlerini.cogunlukla öyle yapiyorlar.birde ingilizcen varsa zorluk cekmessin

Canım aslında dubai pe k de balayı ülkesi değil...
Alışveriş ülkesi...Lüks ihtişam abartı ve gösterişin ülkesi....
Balayında insan sakiinn sessiz ve başbaşa olmak istiyor... Dubai de bu yok maalesef...

Ben iş için gittim belki o yüzden bu yüzünü görmemiş de olabilirim, yanıltmıyım seni....

palmiye adalari atlantins otelini gormeyi unutma sahra turuna katilabilirsiniz adrenalin seviyorsaniz. Burj-al Arab omeshur 7 yildizli otel. Jomeyrah -alisveris merkezleri fln var burda da.. day 2day alisveris merkezi yine.. dubai biraz pahali ama cok guzel bence umarim iyi vakit gecirirsiniz

Dubai güzel bir yer iyi tatiller diliyorum size....ama benden bir tavsiye size,hani yeni evlisiniz,sarilarak gezersiniz,arada buse kondurursunuz falan ama dikkat edin dudak dudaga ulu orda öpüsmeyin..Yasak cünkükaydirigubbakcemile3..Evlide olsaniz cezasi var

ya biz şu an da balayında sayılırız fazlasıyla başbaşayız. eşim doktor o yüzden k.maraş/göksun dayım ve burada yapacak birşey yok yani fazlasıyla beraberiz. :)

ben alışverişten korkuyorum.biz alışverişte kendimizi kaybediyoruz. eşimin annesi devremülk satışı yapıyor. gelin sizde tura götüreyim nasılsa bedava dedi. biz de giderken sakın gaza gelip almaya kalkmayalım dedik. bilin bakalım kimin ertesi gün devremülk ü oldu :) dönerken palmiye adalarından alıp gelirsek şaşmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…