kocacım vardiye ve yemek

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar esleri gececi calısanlar aksam düzenlerini nasıl oturduyor aksam yemekleri yanlız oluyosunuz yada esiniz oldugunda nasıl düzen kuruyosunuz

esim haftalık vardiyalı bi hafta gececi bi hafta sabahcı
gececiyken zaten yemek yok gunduz 1 2 gibi uyanıp sıkı bi kahvaltı edip aksam ise gidiyo

iyi de gececi iken kaçta gidip kaçta geliyor

gündüzcü iken de kaçta gidip kaçta geliyor

bunları da yazsan

biz sizin vardiyayı nerden bilelim

bir de gececi olunca işte yemek var mı saat kaçta

benim ki aksam uzeri gider gece 12 gibi gelir aksam yemegi olayimiz yok malesef ben ona goturuyorum yemek is yerinde yiyoruz gunduz de iki gibi kalkiyo kahvalti yapio vs vs gidiyo duzen denen birsey yok yani

Yapacak birşey yok işi bunu gerektiriyorsa yapmanız gereken katlanmak çok sevimli bir durum değil ama işsiz olmaktan iyidir ayri yemek yemek zorunda olmak

Gececi olduğu için sabah eve geliyor uyuyor ve öğleden sonra 3 gibi kalkıyor.
5 te tekrar işe gidiyor kalktığında ettiği kahvaltı ile gitmiş oluyor bu nedenle.
O yokken yemek yapmıyorum, kendimi de geçiştiriyorum.

Evdeyken yapıyorum sadece.
Düzen olmuyor tabi ki:KK14:

Sen yurt dışına gidecektin diğer konunda vaz mı geçtin buralardasın :) yazık Ada'ma ya biraz aparatif şeyler hazırla iş yerinde yesin poğaça falan yap ver sende arkadaşlarını çağır ailene falan git elin vardiyada olduğu Zaman Can'ın sıkılmaz

bunları da yazsan

10 saniye konuya bakıp sonra duvara bakınca mâlum oluyo vardiya saatleri.

Sen yurt dışına gidecektin diğer konunda vaz mı geçtin buralardasın :) yazık Ada'ma ya biraz aparatif şeyler hazırla iş yerinde yesin poğaça falan yap ver sende arkadaşlarını çağır ailene falan git elin vardiyada olduğu Zaman Can'ın sıkılmaz
yooo gidicez biletler alındı pasaportrlar hazır diye yazdım zaten hangi tarihte gidicegimide yazmıyım yani tanıdık cıkar

Çok zor ya bu düzene alışmak

aynı durum bizim evde de mevcut
bir hafta kahvaltı hazırlıyorum bir hafta yemek
iste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diye

bunları da yazsan

zaten gececi iken yemek yapıyoruz dememden gunduz 1 2 ge kalkıyo kahvaltı ediyo aksam ise gidiyo dan anlaman lazım

esim iste zaten aksam yemeyini yiyo ben sabahcıyken bi düzen istiyorum burdaki ev kadınlarından yani pazartesi et salı balık gib gibi

kızlar esleri gececi calısanlar aksam düzenlerini nasıl oturduyor aksam yemekleri yanlız oluyosunuz yada esiniz oldug
unda nasıl düzen kuruyosunuz

esim haftalık vardiyalı bi hafta gececi bi hafta sabahcı
gececiyken zaten yemek yok gunduz 1 2 gibi uyanıp sıkı bi kahvaltı edip aksam ise gidiyo

ayrıca sizden lezzetli sandivic tarifleri istiyorum kızlar yaptıgınız seyler olsun lütfen

iste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diye
benim ailem başka şehirde olduğu için sizi çok şanslı buldum şu an :KK23:
akşam yemeklerini eşimin iş yerindeki yemek listesine göre ayarlamaya çalışıyorum çünkü kafama göre yapınca öğlen ne yediyse akşamda onu yemek zorunda kalıyor çok güzel denk getiririm :KK70:
biz eşim gündüzdeyken haftanın bir günü eşimin ailesine gidiyoruz genelde perşembe oluyor ve balık yapmış oluyorlar. ben yemediğim için evde yapmıyorum o şekilde hallediyoruz.
ama 3 gün sebze yiyoruz garanti.
1 gün kırmızı et
1 gün tavuk şeklinde

benim ailem başka şehirde olduğu için sizi çok şanslı buldum şu an :KK23:
akşam yemeklerini eşimin iş yerindeki yemek listesine göre ayarlamaya çalışıyorum çünkü kafama göre yapınca öğlen ne yediyse akşamda onu yemek zorunda kalıyor çok güzel denk getiririm :KK70:
biz eşim gündüzdeyken haftanın bir günü eşimin ailesine gidiyoruz genelde perşembe oluyor ve balık yapmış oluyorlar. ben yemediğim için evde yapmıyorum o şekilde hallediyoruz.
ama 3 gün sebze yiyoruz garanti.
1 gün kırmızı et
1 gün tavuk şeklinde
esim in is yerinde yemek her cesit var o yüzdne güne göre asla yemek yapama aynı anda tavukta var ette var balıkta var

esim in is yerinde yemek her cesit var o yüzdne güne göre asla yemek yapama aynı anda tavukta var ette var balıkta var
benim eşimin işyerindede çeşitli çıkıyor ama listeyi önceden bildiği için ben bugün bunu yerim yarın bunu yerim diye kafasında plan program yapıyor.
vardiyalı yaşam zor düzen olmuyor 1 hafta düzene alışıyorsun hop ertesi hafta başka düzen insanı yoruyor.
mesela bu akşam daha doğrusu sabah 5 te gelecek eşim. yarın doktor randevum var kahvaltı bile edemeyeceğiz

Yemek haricinde gündüz uyuduğu için,ses çıkarmadan iş yapmak ta sorun oluyor.Hele birde küçük çocuk varsa.Ne kadar sakınırsan sakın illaki ses oluyor.

sesten sorunum y
Yemek haricinde gündüz uyuduğu için,ses çıkarmadan iş yapmak ta sorun oluyor.Hele birde küçük çocuk varsa.Ne kadar sakınırsan sakın illaki ses oluyor.
ok ya esim hic ses duymaz 2 kere gun agarladım esim evde uyurken gunduz mesela isimi yaparım eletrik süpürgesi cekerim sarkı söyler sesi acarım odasına girer cıkarım hayatta duymaz hatta tv le uyur esim sesi acık

Esim sabah isten gelince fazla uyumaz. 12 gibi kahvalti ederiz. Aksam 5te yemek yeriz. Ve ekstra yanina borek pogaca kek tarzi atistirmalik koyuyorum onuda gece yiyor.

Back
X