kocacım vardiye ve yemek

Cok iyi bilirim o durumu. Babam gececi ve gunduzu gecesi karisiyor insanin. Oglen kalktiginda kahvaltisini saglam yaptiginda sorun olmaz zaten iste oldugu icin ister istemez sonraki ogununu orada yiyecek. Sizde yemek yapmaya calisin eger cocugunuz filan varsada gecistirmeyin aksam yemegini. Oda kotu birsey cunku sizinde duzeniniz allak bullak olmasin en azindan.

sesten sorunum y

ok ya esim hic ses duymaz 2 kere gun agarladım esim evde uyurken gunduz mesela isimi yaparım eletrik süpürgesi cekerim sarkı söyler sesi acarım odasına girer cıkarım hayatta duymaz hatta tv le uyur esim sesi acık
Şanslısınız o zaman.Benim eşim bir ara vardiyalı işte çalıştı.En ufak sesi bile duyuyordu,bende huzursuz oluyordum.

Eşim 1 aydır suanda gecede calısıyor
gündüz hafta içi aksamdan yemek olursa yiyor, ama bu hafta bende annemde kaldım ve yemek yemeden gitti.
hafta sonu ise akşam yemeğini o çıkmadan yiyoruz 4 gibi ve işe gidiyor.

Kızlar konu sahibinin eşinin restoranti filan mi var neden herkes siparis et demiş.
Anladigim kadariyla konu sahibi calismiyor zaten bu devirde hergün dışardan yemek mi yenir para mi dayanır ona

zaten gececi iken yemek yapıyoruz dememden gunduz 1 2 ge kalkıyo kahvaltı ediyo aksam ise gidiyo dan anlaman lazım

esim iste zaten aksam yemeyini yiyo ben sabahcıyken bi düzen istiyorum burdaki ev kadınlarından yani pazartesi et salı balık gib gibi

Iyi de yemeğini akşam işte yese de saat kaçta 7 de mi 12 de mi

2 de kahvaltı yaptı akşam 7 de yemek yedi sabah gelince aç mı yatıyor

Bunu anlayamadım gelince yiyip yatmadı kalkınca kahvaltı öğle yemeği arası bir şeyler yiyip işe gitmesi sonra da orada yemesi daha olağan olur gibi geldi de

Sabahçı olunca zaten herkesin her akşam yaptığı akşam yemeğini yapacaksın onda bir şey yok ki düzeni bozan gündüz uyanınca ne yiyeceği olabilir

Benim eşim de 3 vardiye çalışıyor. Herşeyimimz onun uykusuna endeksli. Kendine ayrı hazırla, sen yokken yesin diye ona ayrı hazırla valla insanın hiç bişeyde hevesi kalmıyor

Valla eşim 1 -2 ay çok geç geldi saat 12 -1 gibi.
Ozamnlar kendıme yemek yapmıyordum veya dışardan söylüyorum.
Eşimde zaten yıyıp gelıyordu..
Sabahta geç geldığı için 10-11 gibi gidiyordu .
O saatte de ben evde olmadığım için kendı kahvaltısını kendı yapıp öyle gıdıyordu. :)
Benım için daha rahattı :KK45:
Şimdi normale döndü akşam yemeği yapıyorum diyemıceğim :) 1,5 aya yakın yemek yapmadım Saolsun kocacım:-) yaptı :21:

önceden benim eşimde 2 vardiya çalışıyordu akşamlar 20.30 da çıkıyordu evden bende işten 6 da çıkıyorum evde yemeğimiz hazır zaten ben gidesiye kadar o ısıtıyodu yiyorduk çıkıyodu hemen evden sabahları da iş yerinde kahvaltı veriyorlardı gelip eve kafayı vurup uyuyodu

Kızlar konu sahibinin eşinin restoranti filan mi var neden herkes siparis et demiş.
Anladigim kadariyla konu sahibi calismiyor zaten bu devirde hergün dışardan yemek mi yenir para mi dayanır ona
yok restorant sahibi felan degil.kendisi bi ara surekli oyle konu aciyodu.hep disardan yemek yiyorum diye kocasi gececi oldugu icin yemek hazirlamadigi icin.

kızlar esleri gececi calısanlar aksam düzenlerini nasıl oturduyor aksam yemekleri yanlız oluyosunuz yada esiniz oldugunda nasıl düzen kuruyosunuz

esim haftalık vardiyalı bi hafta gececi bi hafta sabahcı
gececiyken zaten yemek yok gunduz 1 2 gibi uyanıp sıkı bi kahvaltı edip aksam ise gidiyo
sıkı bir kahvaltı edip 4 te işe gidiyorsa tamam ama 24:00-08:00 vardiyası ise yazık adama limoncu. Aç kalıyordur.

Benim eşimde vardiyalı, şahsen hiç yemek olmasa da aperatif bişeyler hep hazır olsun isterim. Yemeksizlik mahçup ediyor insanı.

sıkı bir kahvaltı edip 4 te işe gidiyorsa tamam ama 24:00-08:00 vardiyası ise yazık adama limoncu. Aç kalıyordur.
gececiyken iste yiyo kızlar ben kendim yanlız takılıyorum 1 hafta sonra öbür hafta aksamları evde olup gunduzlri iste olunca sinir oluyorum bu seferde aksam yemek yapmak cnm istemiyo

gececiyken iste yiyo kızlar ben kendim yanlız takılıyorum 1 hafta sonra öbür hafta aksamları evde olup gunduzlri iste olunca sinir oluyorum bu seferde aksam yemek yapmak cnm istemiyo
Eee limoncu bakacağın bir koca... Ona da yemek hazırlamak çok zor gelmemeli.. Eşin o kadar çalışıyor, evini dönderebilmek, geçimini sağlayabilmek için. Sende eşine gereken hürmetini göstermen gerekir.. Yapacağın 2 tabak yemek. Yarım saatini almaz..

Gececi dediğin kaç oluyor?
3 vardiya dönen yer de var, 2 vardiya dönen yer de var limoncu. En azından ayda 2 hafta akşam yemeklerinden yırtarak ekonomi yapmış olursun.

gececi oldugu zamanlar işe gitmeden sıkı bi yemek yiyor. yanına da bazen bisküvi falan alıyor acıkırsam diye. ertesi sabah işten geldiginde yine sabah kahvaltımızı yaparız uyur akşam kalktığında yine yer.

iste bendede aynen böyle 1 hafta lahvaltı sonra gunduze gecince aksam ne yemek yapcam diye düsünmek sinir ediyo beni cünkü diger düzene alısmıs oluyorum esim gececiyken ailemin yanına gittigim icin kendim icin aksam yemeyi hazırlamıyorum ama sabahcı olunca offff gene diyorum aksam yemek yapmak lazım sizin belli bi listeniz varmı pazartesi etli salı balık vs vs diye
Ne sorun var ki anlamadım?
Neyi düşünüp dert ettin onuda anlamadim.
Normal şartlarda eşi sabah çıkıp akşam gelen biri,hem kahvaltı hem akşam yemeği hazırlıyor zaten. Sen bir hafta kahvaltı hazırlıyorsun ki kahvaltı dediğin nedir ki?
Akşam yemeğinide birgün,et,bir gün sebze,bir gün bakliyat vs hazırlarsın olur biter.

Back
X