Kocaeli de en iyi kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz

Cncncncn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
86
21
3
23
Merhaba Kocaeli de en başarılı kadın doğum doktoru hangisi ya da hangisini tavsiye edersiniz

Merhaba. Bugün bende konak hastanesi Dr. Firdevs şekerciye gittim çok tatlı sevdim
Evet Firdevs hanim da cok iyiymis cok seviliyor. Benim bebegim tup bebek oldugundan ayrica tup bebekte uzman bir doktor secmek istedim o sebeple Bahar hocayi sectim

Hayırlı olsun bugün keseyi gördük ama bebek 10 gün sonra görünür dedi. Kese içinde bebeği ne zaman gördünüz siz tam olarak

Anladım :) bugün tam 6+0 haftalığım bakalım inşallah her şey yolunda gider

Kızlar ben de Kocaeli’de doğuracak grubuna girdim planda yokken bakalım şuan fiyat alıyorum, inşallah gönlüme göre birini bulurum

Hosgeldin hangi hastane/doktorlara baktin veya dusunuyorsun?
Şimdi canım, bir arkadaşım bana üç tane doktor önermişti. Ben kendim bir de Betül hocayı sordum:

Atakent Cihan’da Betül Nalbant ve Emel bilici dediler, Betül hoca 2550 TL, Emel hoca 2050 TL

Akademi’de Nuri Hüseyinoğlu dediler, normal doğumu çok destekliyormuş, hastaneyi aramadım burada bir üyeye sordum cevap bekliyorum.

Kendi kliniği olan Bilge Öğütçüoğlu var o da 3150TL

Ben hastaneye sormadim ama buradaki yorumlarda Cihanda yenidogan yogunbakim olmadigini okumustum. O yuzden elemistim direkt orayi.

Nuri bey i cok duyduk ben de baya sevilen bir doktor sanirim:)

Arkadasim medicalpark Umit Aydinla ilerledi cok memnundu aklinda bulunsun :)

Ben de Konak hastanesi Bahar Astepe ile devam ediyorum

Ben de normal doğum için sanırım Nuri hocayı tercih etmek isterim ama biraz da ücretlere bağlı tabi :) zaten maddi olarak yeterince yıprandık, çok zorlamazlar inşallah

Ben de normal doğum için sanırım Nuri hocayı tercih etmek isterim ama biraz da ücretlere bağlı tabi :) zaten maddi olarak yeterince yıprandık, çok zorlamazlar inşallah
Valla pakete 80 bin verdim zamlardan etkilenmeyeyim simdiden alayim diye
Ama cidden hem tup bebek hem dogum paketi falan baya masrafa girdik, neyse saglikla gelsin kuzucuklarimiz

Valla pakete 80 bin verdim zamlardan etkilenmeyeyim simdiden alayim diye
Ama cidden hem tup bebek hem dogum paketi falan baya masrafa girdik, neyse saglikla gelsin kuzucuklarimiz
İnşallah canım, çok iyi yapmışsın. Ben burada iyi ki doğum paketi almamışım, zaten öyle bir seçenek sunmamıştı doktorum. Şimdi taşınma işi çıktı. Ama sadece şimdiye kadar kontrollere 40.000 verdim. Doğuma 100.000den fazla diyeceklerdi. Yoruluyor insan

Oyle oyle canim bazi hastanelerde cidden ucuk fiyatlar cekiyorlar. Insallah gonlune gore bulursun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…