Kocaeli de en iyi kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz

Valla pakete 80 bin verdim :-) zamlardan etkilenmeyeyim simdiden alayim diye
Ama cidden hem tup bebek hem dogum paketi falan baya masrafa girdik, neyse saglikla gelsin kuzucuklarimiz ❤️
Merhabalar öncelikle sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲 ben de Firdevs Hanım'ın duydum ondan randevu aldım pazartesi gideceğim. Doğum paketi içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz daha mı kârlı oluyor düşünceniz nedir ☺️

Bende kocaelideyim. Doktor arayışındayım şuan. Doğum paketi almayı düşünüyorum. Nuri Hüseyinoğlu’nu düşünmüştüm fakat hastanede doğum paketi yok doktorun sadece muayene ücreti bile 3000 tl o yüzden eledim. Cihan hastanesi Sare Doğan önerildi. Tanıyan var mı aranızda? Cihanda Betül Nalbant çok tatlı biri fakat çok fazla hastası olduğundan kafası biraz dağınık gibi geliyor bana

Merhabalar öncelikle sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲 ben de Firdevs Hanım'ın duydum ondan randevu aldım pazartesi gideceğim. Doğum paketi içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz daha mı kârlı oluyor düşünceniz nedir ☺️
Merhaba cok tesekkurler insallah sizin de :) Dogum paketinde fetal dna haric tum testler detayli ultrason vs var. Acikcasi ben bastan odeyip sonradan zamlardan etkilenmemek adina paket tercih ettim kafam rahat etti :)

Merhaba, Firdevs hoca çok tatlı ve çok ilgili tavsiye ederim bende ona gidiyorum 8 haftalığım şimdilik ♥️

Merhaba cok tesekkurler insallah sizin de :) Dogum paketinde fetal dna haric tum testler detayli ultrason vs var. Acikcasi ben bastan odeyip sonradan zamlardan etkilenmemek adina paket tercih ettim kafam rahat etti :)
Ooo baya kapsamlıymış iyi yapmışsınız doğru tabi önden ödeyp bitirmek herşey çok pahalı gerçekten. Ben de bir Firdevs hanımla tanışayım ona göre karar vereceğim ☺️

Merhaba, Firdevs hoca çok tatlı ve çok ilgili tavsiye ederim bende ona gidiyorum 8 haftalığım şimdilik ♥️
Aaa teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı ben de 6+5 pazartesi tanıtacağım Firdevs hanımla bakalım ♥️ sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰

Back
X