Kocaeli de oturanlarr hemen baksın buraya

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.035
448
Kızlar kocaelide oturup ev hanımı olan ve yapıcak ilgilenicek birşeyler arayan varmı . Çünkü ben artık evde çok sıkılmaya başladım insan içine karışmak istiyorumm .. Hergün aynı iş hergün aynı yüz. Arada bir dışarı çıkıyorum kendime geliyorum. Ama bunu sürekli yapabilicek arkadaşım yok. Aslında arkadaşım çok ama bir çoğu bekar olduğu için ya okulu ya işi var.Evli olanlarında kocaları izin vermiyor. Yani bla bla blaaaa :))

-Yüzmeye gitmek istiyorum. Bunun için biri bana eşlik edebilirmi?
-Ayrıca komek gibi kurslarada gidebiliriz.
Ben varım deyin biz yapıcak birşeyler buluruz sıkıntı değil orası :)

Tek başınıza neden yapmıyorsunuz?

Ordan tanısacağınız insanlarla ortak paydada bulusabilirsiniz.

ahhh bebeğim canım kardeşim ben olsaydım giderdik ya tüh ki oralarda değilim inşallah güzel bir süreç geçiriyorsundur herşey yolundadır

Tek başınıza neden yapmıyorsunuz?

Ordan tanısacağınız insanlarla ortak paydada bulusabilirsiniz.

Elbette öyle de olabilir. Ben şansımı denemek istedim yalnızca . Koskoca ilde elbet vardır benim gibileri diye sorasım geldi.
Ayrıca en büyük isteklerimden biri yüzmeye gitmek ve bunun için eşim bul 1-2 arkadaş öyle git diyor . Diğer türlü olmaz çünkü

ahhh bebeğim canım kardeşim ben olsaydım giderdik ya tüh ki oralarda değilim inşallah güzel bir süreç geçiriyorsundur herşey yolundadır

sen de çoook uzaksın bana bitanem ya hiiç adil değil Ayrıca son olayın sürecinden bahsediyorsun sanırım ne yazıkki bu seferde olmadı kimyasal gebelikmiş ... Düşük yaptım..
Biran önce vakit geçirebilcek şeyler arıyorum. Kafamı dağıtıp eskiye dönüp şu klasik ev hanımı hallerinden kurtulmak istiyorum. Çünkü bu son olaydan sonra uzun süre artık bebek düşünmeyiz..

Sana eşlik edebilirdim ama önce evlenip izmite yerlesmem gerek :))
Sonbahara inşallah :)

Komek'e gidip yazildigin ve kursa katildigin takdirde zaten cevre edineceksindir ki ?

Ben kocaelindeyim fakat gwbzedeyim.sen izmit cokk uzak.
İstanbul bile daha yakin izmitten bana.

Canım tüh ben Pazar mecburen görev yerime gidiyorum yoksa Kocaeli'de oturuyorum normalde.. Buralarda olsam giderdik yüzmeye :)

Ee bu konu çok eskiymiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…