Kızlar kocaelide oturup ev hanımı olan ve yapıcak ilgilenicek birşeyler arayan varmı . Çünkü ben artık evde çok sıkılmaya başladım insan içine karışmak istiyorumm .. Hergün aynı iş hergün aynı yüz. Arada bir dışarı çıkıyorum kendime geliyorum. Ama bunu sürekli yapabilicek arkadaşım yok. Aslında arkadaşım çok ama bir çoğu bekar olduğu için ya okulu ya işi var.Evli olanlarında kocaları izin vermiyor. Yani bla bla blaaaa :))
-Yüzmeye gitmek istiyorum. Bunun için biri bana eşlik edebilirmi?
-Ayrıca komek gibi kurslarada gidebiliriz.
Ben varım deyin biz yapıcak birşeyler buluruz sıkıntı değil orası :)
Kızlar kocaelide oturup ev hanımı olan ve yapıcak ilgilenicek birşeyler arayan varmı . Çünkü ben artık evde çok sıkılmaya başladım insan içine karışmak istiyorumm .. Hergün aynı iş hergün aynı yüz. Arada bir dışarı çıkıyorum kendime geliyorum. Ama bunu sürekli yapabilicek arkadaşım yok. Aslında arkadaşım çok ama bir çoğu bekar olduğu için ya okulu ya işi var.Evli olanlarında kocaları izin vermiyor. Yani bla bla blaaaa :))
-Yüzmeye gitmek istiyorum. Bunun için biri bana eşlik edebilirmi?
-Ayrıca komek gibi kurslarada gidebiliriz.
Ben varım deyin biz yapıcak birşeyler buluruz sıkıntı değil orası :)
Tek başınıza neden yapmıyorsunuz?
Ordan tanısacağınız insanlarla ortak paydada bulusabilirsiniz.
Ah Sivasta olsaydin
ahhh bebeğim canım kardeşim ben olsaydım giderdik ya tüh ki oralarda değiliminşallah güzel bir süreç geçiriyorsundur herşey yolundadır
Komek'e gidip yazildigin ve kursa katildigin takdirde zaten cevre edineceksindir ki ?
Sana eşlik edebilirdim ama önce evlenip izmite yerlesmem gerek :))
Sonbahara inşallah :)
Hayırlısıyla diyelim o zaman inşallah :) Nerden geliceksin izmite :)
Ah Sivasta olsaydin
bende arkadaşa katılıyorum evlenip izmite yerleşince sana katılabilirim ama bir buçuk senem var dahaSana eşlik edebilirdim ama önce evlenip izmite yerlesmem gerek :))
Sonbahara inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?