Düğün kocaeli deki düğün mekanları için yarımcı olurmusunuz lütfenn

aysnr16

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
3
0
16
Bursa
bursalıyım nişanlımın ailesi kocaelide yaşıyor bn de çok iyi bilmiyorum düğün yapılabilecek mekanlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimm

merhaba, kocaelinde nerde yapacaksınız düğünü, zira izmit, gölcük, körfez, derince, başiskele gibi bir çok ilçe var :51::51:

yani düğün salonu yelpazesi biraz geniş :34:

daha dar bir sınır çizerseniz mekan tavsiyeleri gelecektir, mesela izmitte fuar içerisinde düğün salonları var, lastik-iş sosyal tesisleri var :40::40:

merhaba, kocaelinde nerde yapacaksınız düğünü, zira izmit, gölcük, körfez, derince, başiskele gibi bir çok ilçe var :51::51:

yani düğün salonu yelpazesi biraz geniş :34:

daha dar bir sınır çizerseniz mekan tavsiyeleri gelecektir, mesela izmitte fuar içerisinde düğün salonları var, lastik-iş sosyal tesisleri var :40::40:

nişanlımın ailesi körfez de oturuyor. onlar yakın istiyorlar ama bnm oradaki düğün salonları hakkında hiç fikrim yok türköz nasıldır peki bilginiz yada gitmişliğinz var mı

lastik iş sendikasının bi yeri var bahçeli böyle, orda süper kır düğünü olur. Benim düğün orda olsa kesinlikle tercih ederdim orayı.

Back
X