Kocaeli / Gebze Kadin Dogum Doktoru

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.666
198
Merhaba.

Esimle 2013 kis aylarinda bebek calismalarina baslamayi dusunuyoruz.

Kendimi gebelige hazirlamak istiyorum. Bunun icin kadin dogum da gereken kontrol ve testleri yaptirmak istiyorum.

Hormon testi olsun vajinal muayene olsun folik asit alma konusu olsun.

Yalniz gebze de kim iyi kim degil bilmiyorum.

kk hanimlarindan rica ediyorum burada bildikleri tavsiye edebilecekleri hastane / doktor var mi? Ozelde de olabilir. Devlette de.

Tesekkurler : )

Kizlar lutfen yardim edin. Internette bakiniyorum ama bisey bulamadim.

Bu arada bayan doktor ariyorum.

Arayanlara bilgi olur belki gebze ozel yüzyil hastanesinde Soley hanima gittim kontrole...

Merkez Hastanesi Dr. Pelin San i da kesinlikle tavsiye edebilirim gercekten cok ilgili bir doktormus..

Merkez Hastanesi Dr. Pelin San i da kesinlikle tavsiye edebilirim gercekten cok ilgili bir doktormus..
Selam, Bende yeni başladım çocuk yapım çalışmalaırına, Fatih Devlette Semih Kıvanç'a gittim, smear testi vs yaptı, şimdi ilaç verdi antibiyotik falan, kendisinin yüzüne utançtan bakamadığım için çok bilemeyeceğim nasıl bir doktor ama muayene tarzını beğendim seni fazla kasmıyor. eğer hamile kalırsam da Dr. Adem Sağ'a gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba ben 24+3 te ölü doğum yaptım. Merkes hastanesinde pelin san'a gitmiştim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ona gitme de kime gidersen git. Rabbim fazla bekletmesin inşaAllah.

Merhaba ben 24+3 te ölü doğum yaptım. Merkes hastanesinde pelin san'a gitmiştim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ona gitme de kime gidersen git. Rabbim fazla bekletmesin inşaAllah.
Yaa çok üzüldüm, Allah sabır versin. Doktorun tamamen şans işi oluyor ya bilemiyorsun ki sana iyi gelen başkasına kötü gelebilir, ben daha hamile değilim o yüzden de şimdiden araçtırma yapıyorum, sen şimdi hangi doktora gidiyorsun?

Öyle. Şimdi kime sorsam sakin peline gitme diyorlar. Esmey Hatanesini tavsiye ediyorlar oraya gidicem inşaAllah.

Öyle. Şimdi kime sorsam sakin peline gitme diyorlar. Esmey Hatanesini tavsiye ediyorlar oraya gidicem inşaAllah.

Yok peline bencede gitme canım onun yerie burhan beye git.
yada medikalparka yeni bir bayan dr gelmiş ümmügülsüm
bir denemek lazım bence.

Malesef onceden bilemedim canım. Hoş hersey Allahin elinde ama kananam olmasina ragmen hic bir ek tedavi bir önlem uyuglamadi 'adet kadar olmadigi surece normal' dedi... Allah razi olsun canim.
Yok peline bencede gitme canım onun yerie burhan beye git.
yada medikalparka yeni bir bayan dr gelmiş ümmügülsüm
bir denemek lazım bence.

Malesef onceden bilemedim canım. Hoş hersey Allahin elinde ama kananam olmasina ragmen hic bir ek tedavi bir önlem uyuglamadi 'adet kadar olmadigi surece normal' dedi... Allah razi olsun canim.
canım Rabbim sendende razı olsun sen su an hamilemisin ??

cnm sendemi gebzedensın bende ben gecen hamılelıgımde pelın san a gıttım hıc memnun kalmdım bende arastırdım ama bulamadım son care kaynarca yenı yuzyıl hast. gıdıyorum hale kayıran cok memnunum sahsen dun bır arkadasım hast. calısıyo onunla konustum dr mevzusunu oda en ıyı dr merkez hast. cihangir ay dıye dr var cok cok ıyı dedı bende erkek dr ıstemedıgımden ılgılenmedım ama gecen sene fatıh dev.hast. neslıhan yetgıner dıye dr var bendle cok ılgılendı cnm butun testlerımı smear felan yaptı yanı bılgın olsun cnm ayrıca kaybın ıcın cok üzüldüm haberım yoktu

Allah razı olsun canım 3 ay olacak yakında.... Evet benim iki arkadaşımda cihangire gitti biri tüp bebekti hatta. InsaAllah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin Rabbim.

Allah razı olsun canım 3 ay olacak yakında.... Evet benim iki arkadaşımda cihangire gitti biri tüp bebekti hatta. InsaAllah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin Rabbim.
amin cnm gercekten kaybın için cok cok üzüldüm rabbim bırdaha acılar yasatmasın bızlere bende 3 ay once 2 aylık bebegımı kaybettım

gebzenın neresınde oturuyorsun bakalım bende suan gebzede ofisteyim çayırovada oturuyorum

Canım her kayıb anne yüreğini delip geçiyor. 3 ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldin demek ne güzel bekletmedi Rabbim seni. Gebze Tatlıkuyu canım sen neresindesin?
amin cnm gercekten kaybın için cok cok üzüldüm rabbim bırdaha acılar yasatmasın bızlere bende 3 ay once 2 aylık bebegımı kaybettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…