Amiin fallencim. Kitaplara verdim kendimi. InşaAllah manevi anlamda ilerlemeye çalışıyorum. InşaAllah Rabbim tekrarını yaşatmaz. Bir taraftan da sevinç var yüreğimde. Rabbim benden de emanetini aldığı zaman canım kızıma kavuşacağım.
Amiin fallencim. Kitaplara verdim kendimi. InşaAllah manevi anlamda ilerlemeye çalışıyorum. InşaAllah Rabbim tekrarını yaşatmaz. Bir taraftan da sevinç var yüreğimde. Rabbim benden de emanetini aldığı zaman canım kızıma kavuşacağım.
Cennet kuşun oldu birtaneeee ahirette ben annemi babamı almadan girmem cennete diyecek ne mutlun sana ya...
Kuzum veren Allah alan Allah sabır edicez.İnan bana rabbim yine sana sağlıklı evlatlar vericektir.yeterki tevekkül et.
sabır et dua et.iman et.Rabbim öyle güzel kapılar açıyorki.
hayırlı cumalar bu arda kuzum.
Canım her kayıb anne yüreğini delip geçiyor. 3 ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldin demek ne güzel bekletmedi Rabbim seni. Gebze Tatlıkuyu canım sen neresindesin?
Arkadaslar bende haziranda 6 haftalik dusuk yaptim eger bayan erkek takintiniz olmasa yuzyil gebzede koray bey cok iyi bir doktor hem sizi psikolojik olarak rahatlatiyor hemde isinin gercekten ehli diyebilirim kurtajimida ilk gebelikteki doktorum oydu kurtajimida o yapti sukurler olsun bi sikinti olmadi simdi 7 haftalik tekrar hamileyim rabbim bagislarsa
bende ön kontroller için şifa tıp merkezine Dita hanıma gittim ama buraya yeni taşındığım için doğum için yüzyıl hast. Soley hanımı önerenler var bilgisi olan var mı kızlar ?? özel hastane düşünüyorum doğum için
Kizlar ben 1yillik evliyim, evlenip Cayirovaya yerlestik, allah kismet ederse bu yil icinde hamile kalmak istiyorum. Hamilelik oncesi tetkikler icin ve sonrasinda kontroller ve dogum icin onerebileceginiz iyi bir doktor var mi, ozel dysunuyorum fiyati hic onemli degil,bilgi verebilirseniz memnun olurum
Kizlar ben 1yillik evliyim, evlenip Cayirovaya yerlestik, allah kismet ederse bu yil icinde hamile kalmak istiyorum. Hamilelik oncesi tetkikler icin ve sonrasinda kontroller ve dogum icin onerebileceginiz iyi bir doktor var mi, ozel dysunuyorum fiyati hic onemli degil,bilgi verebilirseniz memnun olurum