Kocaeli-Gebze'de Hastane ve Doktor tavsiyeleri

arkadaşım izmit konak hastanesinde güçn hnm var ona gittim memnun kalmadm erkan bey var konakta ona gitmeni tavsiye ederim çok ilgili sen soru sormadan o sana herşeyi anlatıyor ben çoookkk memnunum

sezen yüzyıldaki doktorun ismi ne söylermisin

canım doktorun adı İLKAY FİLİZCAN yuzyıl hastanesi ile anlaşması var ve daha birçok hastane ile

yani sadece doğumunu orada yapıyorsun doktorun özel muaynesine gidiyorsun
muayneside pendik özkan hastanesinin yanındaymış özkan hastanesi ilede anlaşması var

gerçekten çok ilgili bir doktor ablam artık izmitte oturmasına rağmen bu hamileliğindede vazgeçmedi doktorundan çünkü knedisinden çok memnun

ben özel yüzyıl hastanesinde doğum yaptım ilk aylarda 8 ay boyunca Ahmet beye gittim daha sonda soley hanıma geçtim doğumumada o girdi memnunuz yani hastaneden de doktordanda tavsiye ederim...

arkadaşlar biz yaklaşık 1 senedir çoçuk tedavisi görüyoruz.gebzede Anadolu Sağlık Merkezine gidip tedavimi burdan yaptırmak istiyorum.eşim devlet memuru.muayne ücretleri konusunda bilgim yok(muane ücreti, tahliller v.s.) ne kadardır bilgisi olan varmı.Yoksa diğer özel hastene fiyatımı var.

arkadaşlar biz yaklaşık 1 senedir çoçuk tedavisi görüyoruz.gebzede Anadolu Sağlık Merkezine gidip tedavimi burdan yaptırmak istiyorum.eşim devlet memuru.muayne ücretleri konusunda bilgim yok(muane ücreti, tahliller v.s.) ne kadardır bilgisi olan varmı.Yoksa diğer özel hastene fiyatımı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…