Kocaeli gebzede oturan arkadaşlara öneri

esraersoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
4.595
3
66
Bursa
Arkadaşlar kocaeli gebzede oturupta dr arayanınız varsa size merkez hastanesinde ki ismail metin feran beyi tavsiye ederim çok iyi bir dr marsallah allah onu başımızdan eksik etmesin

:nazar::nazar:bende yuzyil hastanesis

dr ahmet riza esmeri siddetle tavsiye ederim...

hayatimdaki onemli insanlardan biri oldu...

allah ondan razi olsun...insanligi ve doktorlugunu hicbirseye degismem...

:nazar::nazar:bende yuzyil hastanesis

dr ahmet riza esmeri siddetle tavsiye ederim...

hayatimdaki onemli insanlardan biri oldu...

allah ondan razi olsun...insanligi ve doktorlugunu hicbirseye degismem...

Canım ahmet beyin metini bende çok duydum hatla soley hanıma da gittim bir ara ama o dr bana korunmasız bir sene geçmeden hiç birşey yapamam dedi o yüzden bırakmak zorunda kaldım daha sonra boğaz içine gittim orda da hiç birşeyin yok sadece yumurtan çok büyüyor dedi klomen verdi daha gelmene gerek yok dedi ama benim çok kaşık ağrım vardı ve bir sorunum olduğundan emindim çünki hiç normel değil ağrılar ve bu dr şükür derdime derman oldu ama o dr dan da allah razı olsun yine ama bende kendi dr dan çok memnunum

cnm benim insanin doktorunu bulmasi icine sinmesi ona herseyiyle guvenmesi cok onemli.o bakimdan senin adina cok sevindim...d

soley hnmi ben hic begenmiyorum.oncelerden sistit oldugumda gitmistim.ve tabi nasil hamile kalacagimi da sormustum.o da yuksek sesle kadinlarin yaninda anlatmis cok utanmistim.sonra hamileyken birgun ahmet bey dogumdaydi.beklerken soley hnma gec istersen dediler gitmedim drumu bekledim.oglum 1 yasinda simdi.ama kismet olurda 1 daha anne olmaya karar verirsem mutlaka yine ahmet beye gidicem.hala arayip birsey sorabiliyorsam iste onun yeri bende cok ayri anlatilmaz...allah razi olsun...

Back
X