Kocaeli/ gölcük civarlarında uygun organizasyon şirketi bulamıyorum.

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
995
1.262
313
Merhaba herkese.
Allah hepimize böyle dertler versin diyeyim öncelikle.
2020’ de düğünümüz olacak Allah’ın izniyle ama organizasyon firmaları çok pahalı.
Kocaeli’de ikamet edip uygun bir firma bilen var mı aranızda acaba ?
Şimdiden teşekkürler.
Not: Neden şimdiden bakıyorsun derseniz şuanda bu senenin fiyatlarını veriyorlar öyle anlaşılıyor geç kalınca seneyenin fiyatlarıyla anlaşılıyor o yüzden.

Kına mı dugunmu organızasyon

Golcuk mobil duraginin arka tarafında bi organizasyoncu vardi ama hala duruyo mu bilmiyorum ya:) belki biliyosunuzdur

Instagramda bu işin ilklerinden bir şirket var isim vermek yasak sanırım fiyatları çok pahalı değil. Ve istanbul dışınada gidiyorlar

Düğün organızasyonu bılmıyorum ama kına ıcın öneride bulunabılırdım

Kına için nereyi önerirsiniz ? Bir iki yer var aklımda ama yine de akıl akıldan üstündür
Ben gecen yaz evlendım zts tasarım dıye bır organızasyoncu var cok da tatlı bır kadın bende onca para vermek ıstemedım hı aksam ıcın gecen yıl bın tlye yapmısdı bu yılda 1400 sanırım pıysanın baya altıydı yanı ben memnunda kaldım tavsıye ederım zts tasarım organizasyon yazarsın face ve instegamda cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…