Funda Hanım'ın eşi var Numan ULAY ben ona devam ettim hep, riskli gebelik geçirdim ama mutlu sona ulaştım. Aile tıpa gidiyordum, doğumu devlet hastanesinde yaptırdı, ama şimdi istifa etmiş devletten. İkisi arasında tercih yapılacaksa kesinlikle Numan Bey diyorum.
bencede kesinlikle numan bey ama ben erkek olduğu için numan beyi seçemedim.. hakkında hiç kötü bişey duymadım.. ama funda hanım hakkında çok şey duyuyorum,ne kadar doğru bilmem ama.. miğdem bulanıyor hep..
3 mayısta preeklampsi sebebiyle 31 haftalık doğum yaptım...funda hanımı hastaneden özel olarak arayıp blgilendirdiğim halde çok ilgili davranmadı bana.. yanii ben beklediğim ilgiyi bulamadım.aradıktan 2 gün sonra sezeryanla doğuma aldılar... çok ciddi bir rahatsızlığım olduğu halde ve gebelik haftamda küçük olduğu halde bir arayıp sormadı bile... hiç ummazdım.. oysa ki can ciğer davranıyordu muayenelerde hep.. çok şaşırttı beni funda hanım!
valla sırf bu yüzden korkuorum 2. çocuk için dogru dürüst bır doktor bulmak zor.. geçmiş olsun palette güle güle büüt bebeğini...
pardon cnm şimdi gördüm, bebişinde sende iyisin çok şükür.. seni çok tebrik ederim. allahım evladını sana bağışlasın
valla sırf bu yüzden korkuorum 2. çocuk için dogru dürüst bır doktor bulmak zor.. geçmiş olsun palette güle güle büüt bebeğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?