kocaeli(gölcük) dr.FUNDA ULAY

palette

"El-Hafız" isminle koru..
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.381
5
316
Kocaeli
kızlar ben şuana kadar çok memnun kaldım.. ama herkes doğumda anlarsın onun nasıl bir doktor olduğunu diyor.. ama hep kulaktan dolma bilgi. birebir kötü bişey yaşayan veya yakını yaşamış kimseyi göremedim.sizce nasıl bir doktordur funda hanım???

merhaba, ben funda hanıma gittim şöle anlatayım; 12. haftaya kadar bursaya acıbademe gittim ikili testim ve ense kalınlıgı normal cıktı ve burdan bi doktor bulmaya karar verdim funda hanıma gittim cok tatlı dilli cok ilgili benden üçlü test istedi ikilisi temiz çıkanlara gerek olmamasına ragmen bende yaptırdım ve riskli cıktı amniyosentez dedi hemen bi kart verdi prof. gittik yaptırdık ve temiz cıktı yok yere stres yasadım ve sogudum bide hem özel hastaneye gidiyorum hemde dogumhanesi yok devlet hastanesine kocasına doguma yönlendiriyormus ne saçmalık diyip akademide evrim hanımı buldum ve ona gittim dünyalar tatlısı sağolsunnn canım doktorummm... benim hikayem bu etraftanda bazı şeyler duyuluyor

canım funda hanım konak hastanesinde doğum yaptırıyor.. ve detaylı usg için beni de yönlendirdi profesör doktor semih özerene... seni de mi ona yönlendirmişti? akademide normal doğum mu yaptın peki?

ben konak hastanesinden pek hoşlaşmıyorum hem pahallı hemde bi kaç yakınımın yaşadığı sorunlar yüzünden hiç o hastaneyi düşünmedim... akademide sezeryan doğum yaptım ama omuriliğimde sorun olduğu için... beni eray beye göndermişti üniversiteye

anladım canım... bugün funda hanıma randevum vardı. herzamanki gibi ilgili davrandı sağolsun. fakat ben konakta doğum yapmayı istemiyorum artık.. resul bey hakkında bilgin var mı hiç? gölcük devlet hastanesinin başhekimi?? ona da görünmek istiyorum

3 mayısta preeklampsi sebebiyle 31 haftalık doğum yaptım...funda hanımı hastaneden özel olarak arayıp blgilendirdiğim halde çok ilgili davranmadı bana.. yanii ben beklediğim ilgiyi bulamadım.aradıktan 2 gün sonra sezeryanla doğuma aldılar... çok ciddi bir rahatsızlığım olduğu halde ve gebelik haftamda küçük olduğu halde bir arayıp sormadı bile... hiç ummazdım.. oysa ki can ciğer davranıyordu muayenelerde hep.. çok şaşırttı beni funda hanım!

Funda Hanım'ın eşi var Numan ULAY ben ona devam ettim hep, riskli gebelik geçirdim ama mutlu sona ulaştım. Aile tıpa gidiyordum, doğumu devlet hastanesinde yaptırdı, ama şimdi istifa etmiş devletten. İkisi arasında tercih yapılacaksa kesinlikle Numan Bey diyorum.

Funda Hanım'ın eşi var Numan ULAY ben ona devam ettim hep, riskli gebelik geçirdim ama mutlu sona ulaştım. Aile tıpa gidiyordum, doğumu devlet hastanesinde yaptırdı, ama şimdi istifa etmiş devletten. İkisi arasında tercih yapılacaksa kesinlikle Numan Bey diyorum.

bencede kesinlikle numan bey ama ben erkek olduğu için numan beyi seçemedim.. hakkında hiç kötü bişey duymadım.. ama funda hanım hakkında çok şey duyuyorum,ne kadar doğru bilmem ama.. miğdem bulanıyor hep..

bencede kesinlikle numan bey ama ben erkek olduğu için numan beyi seçemedim.. hakkında hiç kötü bişey duymadım.. ama funda hanım hakkında çok şey duyuyorum,ne kadar doğru bilmem ama.. miğdem bulanıyor hep..

palette selam doğum yapmışsında 1 ay olmuş bile. nasılsın bebiş nasıl? anlatırmısın doğumu nerde yaptın dr kimdi?

3 mayısta preeklampsi sebebiyle 31 haftalık doğum yaptım...funda hanımı hastaneden özel olarak arayıp blgilendirdiğim halde çok ilgili davranmadı bana.. yanii ben beklediğim ilgiyi bulamadım.aradıktan 2 gün sonra sezeryanla doğuma aldılar... çok ciddi bir rahatsızlığım olduğu halde ve gebelik haftamda küçük olduğu halde bir arayıp sormadı bile... hiç ummazdım.. oysa ki can ciğer davranıyordu muayenelerde hep.. çok şaşırttı beni funda hanım!

pardon cnm şimdi gördüm, bebişinde sende iyisin çok şükür.. seni çok tebrik ederim. allahım evladını sana bağışlasın :70:

valla sırf bu yüzden korkuorum 2. çocuk için dogru dürüst bır doktor bulmak zor.. geçmiş olsun palette güle güle büüt bebeğini...

pardon cnm şimdi gördüm, bebişinde sende iyisin çok şükür.. seni çok tebrik ederim. allahım evladını sana bağışlasın :70:

sağol canım ben iyiyim son günlerde.. bebeğim de iyileşecek inşallah. hala kuvözde. duanıza ihtiyacımız var

valla sırf bu yüzden korkuorum 2. çocuk için dogru dürüst bır doktor bulmak zor.. geçmiş olsun palette güle güle büüt bebeğini...

teşekkür ederim.. ben gölcük devletin başhekimi resul patanı tavsiye ediyorum. o farketti rahatsızlığımı, çok da ilgli davrandı ben üniversite hastanesindeyken.. birde semih özeren var. daha 20 haftalıkken şüphelenmişti ilerleyen haftalarda preeklampsi olabilirsin demişti.. ki öyle de oldu

Merhaba Arkadaşlar;

Konuyu tekrardan gündeme getirmek istiyorum. Ben de Gölcük'teki Funda Ulay'a gitmeyi düşünüyorum. Çünkü en yakın gidebileceğim tek bayan doktor. Eşi Numan bey'e çok iyi diyorlar ancak erkek olduğu için çekiniyorum. yorumlarınızı ya da hikayelerinizi alabilir miyim?

Merhabalar. Funda hanimla ilgili güncel bilgisi olan varmi. Bi ist a gitme soylentisi var. Ilk kez gidicem.

Merhabalar. Funda hanimla ilgili güncel bilgisi olan varmi. Bi ist a gitme soylentisi var. Ilk kez gidicem.

Ben Funda hanıma gittim problemime bir çözüm bulqmadı özeldeki başka bir doktora yönlendirip durdu. Yaşı gereği çok fazla tecrübesi olduğunu düşünmüyorum şöyle olabilir gebeliğinizde herşey normaldir sadece doğum için doktor ariyorsaniz evet güler yüzlü çok kibar bir doktor. Ancak rahimle ilgili sıkıntınız varsa t rahim, yarim rahim, yapışıklık veya hsg çekilicekse çok fazla önermiyorum.
Kadın ben hsg çekilicekken masada yatarken kargocuyla konuşup gelen masayı otoparka bırakmasını konuşuyordu.

Back
X