- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
- 33
- Konu Sahibi yagmuryildirim89
-
Konak hastanesinde mi denediniz?Bu hastaneyle ilgili bilgisi olan yazabilir mi?
Aslında çok kararsız kaldım paragöz ilgisiz önemli bi durumda mesaja bile dönmüyor dediler. Sorun neydi sizinKonak hastanesinde tüp bebek konusunda tek doktor Erkan beydir gerisi zaman kaybıdır...
Birde Vm Medical park Prof.eray bey...
Aslında çok kararsız kaldım paragöz ilgisiz önemli bi durumda mesaja bile dönmüyor dediler. Sorun neydi sizin
İçin diyorlar bir kaç grupta okudum çok kararsız kaldım birde neden medikal park da yapıyor da Konak hastanesine geliyor tüpe eray beyMesaj tekrarı...
Eray bey
İçin diyorlar bir kaç grupta okudum çok kararsız kaldım birde neden medikal park da yapıyor da Konak hastanesine geliyor tüpe eray bey
Benim kendimle ilgili değil o kadar tedavi olup sonunda erkan beye gidip tek seferde hamile bırakabilen çevremde 2-3 kişi var. Bunlardan bir tanesi eşimin halası.
Erkan bey evet biraz ilgisiz fakat işinin ehli tek doktor konakta...
Onun haricinde inci hanım gülçin hanım temel bey bunlar zaten memnun olabileceğiniz doktorlar değil...
Genel olarak Gülçin hanım çok güler yüzlü ilgilidir fakat birşeyler hep eksik, İnci hanım suratsızın teki 1 gittiğinde 2.ye gidilebilecek biri değil...
Erkan bey tüp bebek konusunda zaten izmitte bilinen doktorlardan...
Ama biraz daha bütçen var ise Vm medical park Prof.eray bey gitmeni öneririm.
Medical park tüp bebek konusunda çok iyi tabii eray beyde...
Ben medical parktan genel anlamda herşeyinden memnunum, kürtajımı orada oldum bademciklerimi orada aldırdım genel doktorlarından ve ilgilerinden son derece memnunum...
Medical Park ta tüp bebek yapılıyormu ben sadece konakta yapılyor sanıyordumBenim kendimle ilgili değil o kadar tedavi olup sonunda erkan beye gidip tek seferde hamile bırakabilen çevremde 2-3 kişi var. Bunlardan bir tanesi eşimin halası.
Erkan bey evet biraz ilgisiz fakat işinin ehli tek doktor konakta...
Onun haricinde inci hanım gülçin hanım temel bey bunlar zaten memnun olabileceğiniz doktorlar değil...
Genel olarak Gülçin hanım çok güler yüzlü ilgilidir fakat birşeyler hep eksik, İnci hanım suratsızın teki 1 gittiğinde 2.ye gidilebilecek biri değil...
Erkan bey tüp bebek konusunda zaten izmitte bilinen doktorlardan...
Ama biraz daha bütçen var ise Vm medical park Prof.eray bey gitmeni öneririm.
Medical park tüp bebek konusunda çok iyi tabii eray beyde...
Ben medical parktan genel anlamda herşeyinden memnunum, kürtajımı orada oldum bademciklerimi orada aldırdım genel doktorlarından ve ilgilerinden son derece memnunum...
Ücret olarak konak hakkında bilginiz var mi
Medical Park ta tüp bebek yapılıyormu ben sadece konakta yapılyor sanıyordum
siz yazdığınız için sizden alıntıladım. Konak dısında başka yerin yaptıgını bilmiyordum öğrenmek için yazdım.teşekkür ederim...Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi olmuyorum. Bu konu ile ilgili özel mesaj geliyor sürekli ben çevremde tüp bebek tedavisi olmuş insanlardan örnek verdim sadece.
Evet Tüp bebek yapılıyor medical parkta. Görümcem bununla ilgili görüşme sağladı fiyat bilgisi dahi aldı .
siz yazdığınız için sizden alıntıladım. Konak dısında başka yerin yaptıgını bilmiyordum öğrenmek için yazdım.teşekkür ederim...
Anladım.. Haklısınız. Teşekkür ederim tekrardanHayır ilk paragrafı genel yazdım. Size özel değil.
Benim tedavi gördüğümü düşünüp Özel mesajdan detaylı soru soruyorlar ama tedavi hakkında hiç bir bilgim yok. Çevremde tüp bebek tedavisi olanları örnek göstererek yorum yaptım aslında ilk mesajımda.
Sizin cevabınız 2.paragraftı.
Medical Park ta tüp bebek yapılıyormu ben sadece konakta yapılyor sanıyordum
Ücret olarak konak hakkında bilginiz var mi
Bize ilaçsız 7bin demişlerdi kasımda. Dondurulmuşlar da 3500 ek ücret
Merhabaarkadaşlar merhaba izmit konakta tüp bebek yaptıran varmı aranızda?
benim ilk denemem olacak doktorum erkan bey ondan çok memnunum ama tüp bebek doktorları nasıl konu hakkında yaptıran arkadaşar bilgi verebilirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?