kocaeli özel cihan hastanesi

ewet cnm başka doktor bakıyo detaylı ultrasona.250 tl istiyo bakan doktor.gökhan beyle anlaşmalılar.ama çşok detaylı bakıyo doktor.sırf bu konu hakkında uzmanlaşmış kendisi.5.parmağından,kalbinde delik olup olmadığına varana kadar bakıyo.damarlarına varana kadar inceliyo...çok şükür bebişimizde sorun çıkmadı.allahım seninkine de sağlıklı haberini almanı sağlasın inşallah.ne hissediyosan o oluyo bence bu arada (çocuğun cinsiyeti için diyorum) :)) ben de hep kız hissettim,ben de rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm.ik aylarda herkes kız bence dedi,sonradan da erkek kesin dediler:)) sen ne hissediyosan bence o oluyo.sağlıklı olsun da...benim doğum ocağın 8i gibi görünüyo.ama sezeryan olursa daha önce de olabilir.doktorum 1 ocak gibi alabiliriz dedi.tabi hiç beli olmaz.kızım ne zman isterse o zman gelecek ewimize :)))

evet tatlım ne zaman isterse rabbim ne zaman yazdıysa ozman :) rabbim saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin insallah bize ve herkese .ne güzell bakalım bizi nasıl bi günler bekliyor herkes bişeyler söylüyor zaten yorumlar bitmez zaten:):)rabbim kolay dogum nasip etsin tatlım . bu arada sen prensinin hareketlerini nezaman hissettin ben 1 haftadır hergün bişeyler hissediyorum gaz problemimde cok var ama bu gazdan farklı bişey sol kasıgıma yakın hep aynı yerlerde hissediyorum .hafif böyle pıt pıt gibi .

Amin canım inşallah. Ben çok geç hissetmeye naşladım ,ümkü çok kilo aldım 😃sen erken başlamışssın hissetmeye ben çok çok kilo aldığım için doktorum çok geç hissedersin demişti.ki öyle de oldu😊biraz daha güçlensin bebişin o kadar harika hissedeceksin ki.herşeye değer.benim çoğu zaman gözlerim doluyo. Allahım herkese nasip etsin,bu duyguyu herkese tattırsın imşallah...

Bu arada sol tarafında hissediyosan kız bence😊

Bu arada sol tarafında hissediyosan kız bence

bakalım bende bu ara 2 kilo aldım neredyse tartıda yükselmeye baaslayınca insana tuhaf geliyor 1 haftada 1 kilo aldım diyorum kendi kendime 1 haftada 1 kilo 4 haftada 4 k,lo cok fazla gelir alışkın olmadıgımdan :) ben 53 kiloydum 52ye düştüm suan 54 üm . bakalım haftaya gitcem doktora bende merak ediyorum kız mı diye ben hep öyle hissedyrm bakalım ne olacak :):)

Bu arada sol tarafında hissediyosan kız bence😊

tatlım dün sonunda gökhan beye gittim cok ilgilendi gercekten kanım ısındı doktoruma .bu arada benimde kızım olacakmıs demek dediğin gibi gercekten anne ne hissederse o oluyormus:):)

dün 4 lü testimi yaptı . bayramdan sonra sonuc cıkacakmıs
senin dediğin gibi ayrıntılı ultrasona gidersin dedi 3 hafta sonra semih beye dedi . 250 tl dedi ama cok gelirse üniversitedede yapıyorşar ama okdar incelemiyorlar sen bilirsin dedi.
ayrıntılı ultrasondan 1 hafta sonrada bana gelirsin dedi yani tam 1 ay sonra ac gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi. canım şeker yüklemesinde muayne haricinde ücret alıyorlarmı ?
bakalım biyerden basladık izinden geliyorum:):)

Canım alıyorlar ama öyle çok çok bişey değildi galiba. Eşim verdiği için bilmiyorum yani hatırlamıyorum maalesef(( Gökhan beyle anlaşmanıza çok sevindim. Bende dün gittim. Kızım bize ultrasonda güldü teyzesi :)) bu arada Semih bey gerçekten çok detaylı bakıyo. Biraz pahalı fiyatı ama İnan değer. İçin rahatlıyo en azından.

senden sonra içim rahat tatlım :) napalım rtık fiyat için sağlık olsunda . ne güzel ya daha şimdiden evi şenlendirdi desene:) bende cok sevindim tatlım

senden sonra içim rahat tatlım :) napalım rtık fiyat için sağlık olsunda . ne güzel ya daha şimdiden evi şenlendirdi desene:) bende cok sevindim tatlım

Şenlendirmez mi :))) şimdiden özledim peteğimi :))) zaman geçse de alsam kucağıma mis kokulumu. Allahım tüm annelerin evini şenlendirsin inşallah. Bir gün önce götseymişim demek hastaneye karşılaşacakmışız :))) saat kaçta gittin doktora?

aminn insallah canım . evet 1 günce gelseydin belki denk gelirdik . benim randevum 10a ceyrek kalaydı ama gökhan bey biraz gec kaldı ben 10 u ceyrek gece girdim yanına :):)

Merhaba arkadaşlar cihan hastanesinde bebekleri yoğun bakıma aldıklarını duydum kafam karıştı

doguma ne kadar dıyolar arkadaslar hastaneler hakkında bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım yenı geldım kocaelıne ve 34. haftamdayım dogum yapacak bı hastane bulamadım henuz doktor ve fıyat paylasırsanız sevınırım

Kızlar bende Akademiye gidiyordum Cihan'a geçtim Mehmet Ataman'a devam ediyorum.Bi yakınım 2 ay önce falan sezeryan doğum yaptı Cihan'da 900 tl odemisler, normal ne kadar bilmiyorum.

Canim ben de subat 2014 te dogum yapacam. Cihanda oda susleme ve dogum fotocusu varmi. Sezeryan dogum ucreti ne kadarmis bilgin var mi lutfen

Canim ben de subat 2014 te dogum yapacam. Cihanda oda susleme ve dogum fotocusu varmi. Sezeryan dogum ucreti ne kadarmis bilgin var mi lutfen

Bende akademi hastanesine gidiyordum. oradan cihan hastanesine geçiş yaptım. 1 ayönce arkadaşımın eşi doğum yaptı cihanda normal yapmış 900 ödedik dedi. Ama doğum fotoğrafcısı oda süslemesi vs bunlar hikaye dedi. Refaketçiyede ilk gün yemek vermemişler dışarıdan kendimiz aldık diye söyledi. Çok soruda sormaya çekindim. Şimdi kafamda ?'leri var. Kontrole gittiğimde doktora sorsam ayıplarmı acaba. Kadına bak doğumu bebeği değilde odayı süslemeyi yemeyi içmeyi düşünüyor gibi algılar diye çekiniyorum. Ama bunlarda güzel şeyler o kadar para alacaklar karşılığında güzel şeyler bekliyor insan. En güzeli Acıbadem herşeyi eksiksiz ama çok pahalı sezeryan 7.500 tl dedi arkadaşım çalışıyor orada. Birde akademide bebek yoğun bakım olmadığını öğrendim oyuzden cihana gittim. Ne olur ne olmaz bilinmez bunlarıda göz önüne almak lazım.

Hayırlısıyla bebisinizi kucaginiza alirsiniz inşallah. Sezeryanda normalde 900 diye biliyorum, yılbaşından sonra zam gelecek diye de duymuştum. Oda süslemesi var mı bilmiyorum,albüm var ama benim pek hoşuma gitmedi fotolar.Onun için doğumdan sonra odada çekim yaptırmayı düşünüyorum.

Ben dün görüştüm doğum fiyatlarını. Sezeryan 900-1050 arası, normal doğum 900-1300 arasıymış. Fark epiduralden kaynaklanıyor yani. Doğum fotoğrafçısı isterseniz +200 lira dediler ama fotoğrafçıya dair herhangi birşey yok ellerinde, sadece numarasını alabildim. O 200 liraya da (iyi olmadığını düşündüğüm) fotoğraf albümü + (sadece kapı süsünden ibaret olduğunu tahmin ettiğim) oda süslemesi+ takı yastığı varmış.

Ayrıca fiyatlara zam yapılması bekleniyormuş. Büyük ihtimal yakın zamanda olur bu zam.

Henüz zam gelmemiş ama gelecekmiş yakın zamanda canım. Sen albümü nerede inceledin? Ben görüştüğümde sadece fotoğrafçının numarasını verebildiler, çekime nelerin dahil olduğunu, albümün özelliklerini bilmiyoruz dediler. Dün gitmiştim yani haftasonuydu, fotoğrafçı o yüzden yoktu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…