Kocaeli Özel Konak Hastanesi hakkında ...

Bugün doktora Konak hastanesine gittim ve evet Kazım Gündoğdu'yu bebek bekleyen anne adaylarına kesinlikle öneriyorum ne iyi doktor o öyle ya bayıldım :)

Merhaba arkadaşlar,

12 haftalık hamileyim. Gebelik takibimi şu anda İstanbulda yaptırıyorum. Ama İzmitte hastane ve doktor arıyorum. Özellikle inşallah herhangi bir sorun olmazsa normal doğum yapmayı çok istiyorum. Konak Hastanesi, Erkan Bey ve Kazım Bey hakkında yorumlarınızı ve bir de Konak hastanesinde muayene ücreti ile doğum fiyatlarını iletirseniz çok sevinirim.

aranızda konak hastanesinde aşılama yaptıran varmı? veyahutda bir fiyat bilgisi olan. telefonda fiyat bilgis vermiyorlar ve şuanda hastane bana uzak düşüyor

Merhaba arkadaşlar,

12 haftalık hamileyim. Gebelik takibimi şu anda İstanbulda yaptırıyorum. Ama İzmitte hastane ve doktor arıyorum. Özellikle inşallah herhangi bir sorun olmazsa normal doğum yapmayı çok istiyorum. Konak Hastanesi, Erkan Bey ve Kazım Bey hakkında yorumlarınızı ve bir de Konak hastanesinde muayene ücreti ile doğum fiyatlarını iletirseniz çok sevinirim.

normal doğum 750
sezeryan (epidural fiyat farkı yok) 900
bunlar paket fiyatlarıymış oda süslemesi, kapı süsü, doğum fotoğrafçısı
sezeryanda 2 gece kalınıyor normalde 1 gece dahil fiyatı saat 22:00den
sonra yanınızda 2. kişi görürlerse direk refakatçi parası alıyorlar hiç uyarmadan
epidural normal doğumda fiyat 1250ye kadar çıkabiliyormuş
doğumdan önce parayı peşin alıyorlar sadece bank asya k.kartına
taksit yapıyorlarmış. bebek için hiçbirşey vermiyyoruz eksiz gelin dediler.
bebek için ince battaniye istiyoruz kalın koymayın dediler
bu bilgileri bizzat gittiğimde görevli bana kendi anlattı.

Fakat 15 gün önce doğum yapan bir tanıdığımız toplam 3700tl ödeme yapmış
koluna takılan bantı bile fatura etmişler bebeğiniz sarılık oldu küvezde 1200tl demişler
oda kabul etmemiş alikahyay gidiyorum diyince o zamn yoğpun bakıma koyarız
1gün boyunca göremezsiniz demişler onlarda tamam demiş sanırım geçirebildiklerine
geçiriyorlar bildiğim kadarıyla doğum sırasında oluşan anomalilerden hiçbir ücret alınmıyor
istediği takdirde kesinlikle fatura isteyiniz sonra faturayla birlikte şikayet etme hakkımız var
böyle bir durumdada hastahane ceza alıyor.

umarım yardımcı olmuşumdur.

erkan bey hakkında ne düşünüyorsunuz ben memenunum ama birazda doğumdan korkuyorum

ben kazım beye gittim evet güler yüzlü çok ilgileniyo ama çok fazla ilaç veriyo bana verdiği ilaçlar mideme dokundu 10 gün boyunca yemek yiyemedim su bile içemedim zor hareket ediyodum mide ağrısından erkan beyden de randevu almak imkansız gibi bişey çok fazla hastası var çünkü en az 1 ay önceden randevu almak lazım

normal doğum 750
sezeryan (epidural fiyat farkı yok) 900
bunlar paket fiyatlarıymış oda süslemesi, kapı süsü, doğum fotoğrafçısı
sezeryanda 2 gece kalınıyor normalde 1 gece dahil fiyatı saat 22:00den
sonra yanınızda 2. kişi görürlerse direk refakatçi parası alıyorlar hiç uyarmadan
epidural normal doğumda fiyat 1250ye kadar çıkabiliyormuş
doğumdan önce parayı peşin alıyorlar sadece bank asya k.kartına
taksit yapıyorlarmış. bebek için hiçbirşey vermiyyoruz eksiz gelin dediler.
bebek için ince battaniye istiyoruz kalın koymayın dediler
bu bilgileri bizzat gittiğimde görevli bana kendi anlattı.

Fakat 15 gün önce doğum yapan bir tanıdığımız toplam 3700tl ödeme yapmış
koluna takılan bantı bile fatura etmişler bebeğiniz sarılık oldu küvezde 1200tl demişler
oda kabul etmemiş alikahyay gidiyorum diyince o zamn yoğpun bakıma koyarız
1gün boyunca göremezsiniz demişler onlarda tamam demiş sanırım geçirebildiklerine
geçiriyorlar bildiğim kadarıyla doğum sırasında oluşan anomalilerden hiçbir ücret alınmıyor
istediği takdirde kesinlikle fatura isteyiniz sonra faturayla birlikte şikayet etme hakkımız var
böyle bir durumdada hastahane ceza alıyor.

umarım yardımcı olmuşumdur.

merhaba,bende gülçin hanıma gidiyorum,bu ve bu gibi yorumlar aldığım için bu aydan itibaren alikahya'ya gidicem kontrollere ve orada doğum yapmayı düşünüyorum,hayırlısı bakalım :(

geçen hafta konakta (anormal)normal doğum yaptım. sezeryanı bilmem ama normalde hastaneyi tavsiye etmiyorum. doktorum ve hemşireler çok ilgisizdi. sabah 6 da giriş yaptım suni sancı verildi akşam 9 da doğum yaptım. bu sürede doğru dürüst ilgi yoktu. çağırıyosun 1-2 defa söylemen gerekiyo birinde geliyolar birinde gelmiyorlar. doktor desen ayrı ilgisizdi. doğrurucam ölüyorum acıdan ortada doktor yok hastaları bitirip gelecekmiş. uzatmayım anlatsam saatler sürer, sonra odaya çıktım oda müşahade odası yatak daracık, refakatçiye kırık bi koltuk ,odada tıbbi aletler. aynı gün abartmıyorum 15 falan sezeryan vardı 1 normal doğum oldu, bi de ben. benim doğum yapacağım belli paramı peşin veriyorum ama odam yok, yani o odada olmasa heralde doğumhanede kalırdım. velhasıl bi daha konkta hiçbir doktora gitmem, adı çıkmış hepsi sezeryancı hepsi paracı hepsi ilgisiz. paranla rezil olmak diye buna derim. bebeğimi de başka bi hastaneye götürücem oranın çocuk doktoru da çok ilgisizdi. normal yapacaksanız iyi düşünün derim sezeryanı bilmem.

merhaba,gülçin hanım dr.um,ama bu aydan itibaren alikahya'ya gidicem,para için normalden sezeryana bile çevirir bu hastane diyolar,ne varsa devlette var diyip kendimi avutuyorum :(

merhaba,gülçin hanım dr.um,ama bu aydan itibaren alikahya'ya gidicem,para için normalden sezeryana bile çevirir bu hastane diyolar,ne varsa devlette var diyip kendimi avutuyorum :(

Aynen öyle bu hastane para için herşeyi yapar. bana hülya hanım suyun az sezeryana alırız seni dedi bende hemen başka bir doktor buldum kendime çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım.
doktor olarak ilgi alaka çok iyi inkar edemem ama iş doğuma gelince para ağır basıyo demekki hemen sezeryan diyorlar.
normal doğum isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem....
doğum hanesi berbat 4 kişi aynı yerde kalıyor, eşler doğuma giremiyor. daha ne olsun...

arkadaşlar merhaba bende konakta doğum yaptım ,ama denilenlerin aksine çokda memnun kaldım,keza dr um kazım beyde öyle,epey tecrübeli ve insanı rahatlatan bi doktor.bende aksine sezeryan isteyen ama normal doğuma yönlendirilen bi insanım ama tabi dayanamayıp sezeryana döndm ama hiç pişman değilim,kazım bey 40. haftanın sonunda bana normal doğum yapabileceğimi ve açılmam olduğunu söyleyip beni ne kadar cesaretlendirsede ben aynı cesareti gösteremedim ve suyum patladıktan sonra sancılarım arttı ama ben bu sancılara 4 saat dayanabildm ve yalvar yakar sezerayn olmak istediği söledm,sonundada yavrumu sağlıkla kollarıma aldm.rabbim yeniden nasip ederse inşallah 2. bebeğimdede kazım beye gitmek istiyorm.ayrıca sezeryan olmak dünyanın sonu değil ,bence tercih meselesi.ben normal doğum ayapan arkadaşlarımı kutluyorm ama yapamamakda bi felaket değil allaha şükür.yani kısacası ben dr danda hastanedende memnun kaldm,ayrıca kazım bey sezeryancı da değil,benim tanıdğım pek çk arkadaşm ona gidip normal doğumda yapmıştr.kimisi aynı insandan memnun kalır kimisi ise şikayet eder,bu tamamen karşılıklı uyum ve güvene bağlı bence.

Selam anne adayları...
Benim gibi konakta doğum yapacaklar için araştırma sonuçlarımı yazmak istedim. Bende bu konuyu okuyarak hastaneden bayağı bi soğudum. Hele sancı odaları 4 kişilikmiş ya önceden!! 37 haftalık olmama rağmen hastane değiştirmeyi düşündüm.. sonra konakta yeni doğum yapan birine sormak mantıklı geldi ve tanıdığım birine herşeyi sordum.
Sancı odası ve doğum yaptığımız yer aynı oda imiş ve bize ozelmiş. Tabi normal doğum için.. ek bina yapmışlar ya orda. Sancı odası dogumhane içinde olduğu için erkek giremiyormuş. Ben eşimin doğuma değil de sancı odasına gelmesini isterdim ama olsun Napalım. O gelse başkalarının kocaları da gelicek , koridorda rahat gezemicem. Bu açıdan iyi aslında. Çünkü sadece önlükle heryerde rahat rahat gezebilirmişiz. Erkek gireceği zaman haber veriyorlarmış odamıza çekiliyormuşuz. Bu benim hoşuma gitti. Hem tel sokuluyormuş, takarım kulaklık duyar ne cekiyosam:) ona ulaşamamak deli ediyodu beni. Bana kötü davranırlarsa haberi olmaz diye:)) şimdi üstlerine salabilirim kocamı:)
Sezaryen olacaksa da yine tek kislik sancı odanızdan ameliyathaneye çıkarıyorlarmis. Ordan odanıza.. normalde ise doğurduğunuz yerin yanında bi odaya geçiyormušsunuz, eşiniz bebeği görüyormuş, hazırlayıp ordan odanıza çıkarıyorlarmış...
Doğum sonrası da çok iyi davranıyorlarmış. Ilgililermiş.
Başka merak ettiğiniz bişey olursa sorarım yine. Çünkü merak mahvediyor insanı. Burdaki yorumlar da daha çok kafa karıştırıyor. Başka hastanelerden konuşanlarda cabası:))) boşuna bir sürü yorum okudum. cogu da gereksiz ve güncel değil.. velhasıl kafanız karışmasın benim gibi konak su an en iyisi. Yok orda doğuracağıma devlete giderim diyenlere de çok şaştım. Doğuma doktor girmiyor daha ne olabilir.. bende devlette doğuracağına evinde doğur daha iyi diyorum. Ne anladım ebe dogurttuktan, beni kontrol eden doktor doğuma girmedikten sonra. Allah herkese maddiyat versin herkes özelde dogursun inş. O devletteki suratsız doktor ve ebelerde işsiz kalsın. Çok nefret ediyorum kusura bakmayın. Hep kötü şeyler duyuyorum. Böyle mi olması gerekiyor. Paşa zannediyorlar kendilerini... Neyse
Allah yardımcımız olsun...

ben de Konak'ta doğurdum ve ikinci olursa nasip olursa yine orada doğuracağım. Erkan Bey'in spida bifida riski yüzde 80 olan bebğimin durumunu bana açıkladıktan sonra aylarca bana hissettirmeyişini ve sonra doğar doğmaz (o kadar hastasının içinde) hemen çocuk doktorunu uyarışını ve resmen adamı sorguya çekişini unutamam. başka bir doktor olsaydı belki de son aylarım kabus gibi geçecekti. oda ameliyathane çalışanlar gayet iyiydi. ha daha iyisi olmaz mı olur. ama kocaelide değil :)

Merhaba,bende konak hastanesine gidiyorum,Dr um Erkan bey. Çok memnunum dr umdan. Yalnız doğum konusunda endişelerim var,olaylar nasıl gelişecek,hastanedeki doğum ortamı nasıl,bunları bilmediğim için haliyle korkuyorum.

Merhaba,bende konak hastanesine gidiyorum,Dr um Erkan bey. Çok memnunum dr umdan. Yalnız doğum konusunda endişelerim var,olaylar nasıl gelişecek,hastanedeki doğum ortamı nasıl,bunları bilmediğim için haliyle korkuyorum.

slm.ben şuanda dr özel muayehanesine gidiyorum ama doğumu konak da yapıcam dr.um oraya gelecek.daha soramadım ne kadar ücret,ücrete neler dahil.sen konuşabildin mi hastane ile ?

slm.ben şuanda dr özel muayehanesine gidiyorum ama doğumu konak da yapıcam dr.um oraya gelecek.daha soramadım ne kadar ücret,ücrete neler dahil.sen konuşabildin mi hastane ile ?

Doğum ücreti 1000-1200 arası değişiyor diye biliyorum. Doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi de dahil sanırım. Salı günü randevum var,gittiğimde tekrar bilgi alırım. Sen kime gidiyosun peki ? Nasıl doğum yapacağın belli mi?

Son düzenleme:
Back
X